REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

A pornit TĂVĂLUGUL! Subprefectul Done a scăpat, momentan, de schimbarea din funcţie!

A pornit TĂVĂLUGUL! Subprefectul Done a scăpat, momentan, de schimbarea din funcţie!

Replica API 14 decembrie 2019 | 10:38 434

Căderea Guvernului PSD şi instalarea liberalilor la Putere a deschis frontul negocierilor pentru eventuale funcţii – secretari de stat, directori în cadrul deconcentratelor, prefecţi ori subprefecţi din partea ALDE şi PMP, în schimbul susţinerii în Parlament.

Ionuţ Done

PNL a ajuns la Guvernare cu ajutorul voturilor ALDE, PMP şi USR. În continuare, liberalii vor avea nevoie de sprijin în Parlament, prin urmare vor „împărţi” câteva posturi. Spre exemplu, este sigur că ALDE va primi un post de secretar de stat la Ministerul Mediului, un alt post de secretar de stat la Sănătate, iar drectorii care sunt acum pe funcţii la Constanţa – la Agenţia de Mediu, CET, director medical la Spitalul Judeţean etc. Nu vor fi schimbaţi.

PMP va primi posturi – a primit deja la nivel naţional: numirea Ioanei Constantin pe post de secretar de stat, dar se negociază şi pentru funcţii la nivelul instituţiilor deconcentrate din ţară. "Nu se va întâmpla imediat, dar din discuţii s-a stabilit înfiinţarea a 30 de posturi de subrefecţi; aşa cum are Constanţa doi, să existe doi şi la nivelul altor prefecturi din ţară, iar o parte din posturi să fie atribuite PMP", au spus, pentru Replica, surse de la centru

La nivelul Prefecturii Constanţa, aşa cum se ştie deja, postul de prefect revine PNL, Dumitru Jeacă fiind deja eliberat din funcţie. În privinţa posturilor de subprefect, se pare că Ali Şenol nu va fi schimbat, însă lui Ionuţ Done (subprefect cu atribuţii de prefect, interimar) i s-ar pregăti debarcarea. Cu cine va fi înlocuit: conform unor surse, cu Iuliana Voicu, actualul șef Serviciu Juridic din cadrul Primăriei Constanța.

După şedinţa de Guvern de vineri, în Monitorul Oficial au fost publicate mai multe decizii care vizau prefecturile, însă nici una legată de Constanţa:

click pe imagine!

Vom reveni.

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
DAR CE REALIZARI A AVUT SI PRIETENII LUI , CUM AI CUI AI PRESEDINTELE CONSILIULUL JUDETEAN MR, HORIA TUTUIANU, CARE NU A FACUT NIMIC PENTRU CULTURA IN JUDETUL CONSTANTA!!GASCA DE LA JUDET II SE PREGATESTE DEBARCAREA SI O SA VINE CAIINI GALBEJITI DE LA PNL CA SE FURE SI EI INCA 5 ANI!!DUPA 30 DE ANI ROMANIA ARE NEVOIE DE MISCAREA LEGIONARA, AI FURAT POC UN GLONTE IN CAPULET!
1
2
Are dreptate colegu Acesta ciuma pad BADESCU LAURENTIU trebuie demis urgent. Ne a nenorocit pe toti acest sobolan psd ist. E un animal si un hot impreuna cu toti cei scrisi de colegu. Si lingaul de DORCEA ALEXANDRU sa dispara din ambulanta ca este un lingau si un analfabet. BADESCULE sobolan ce esti dati demisia schizofrenicule ca oricum te demite PNL ul. Cealera o sa fie om cu caracter nu ca tinesobolane. Cealera urgenteza demisia la lepadaturile astea si da l pe Dorcea afara ca sti cat rau ti a facut si inca iti mai face.
3
0
machidon jegos !
4
3
Pleaca analfabetii, vin analfabetii
9
7
Pe unde a avut proprietati camatarul Done Viorel, au aparut morti suspecte.
6
2
..daca n-ai barba,nu te baga femeile in seama..sa-ti puta picioarele,sa porti pantaloni rupti in cur...sa fii jegos...toata lumea te iubeste...oamenii simpli si cu caracter,nu mai sunt bagati in seama...
6
1
Arata nespalat si neras, dar cu haine scumpe. Sunt si dastia imputiti care se dau cu parfum scump.Respectate pe tine ca om si character mai intai.
9
4
A venit hoarda galbena, ciuma galbena ia urma oricarui oscior. Incompetentilor, habarnistilor, tradatorilor, securistilor.
12
10
noi vrem horia sa plece ca se plimba mai mult,in ultimul timp facea mese la pavilion cu moga,ambii promiteau la oameni luna dupa cer
12
5
si tu crezi ca ciuma galbena este la fel? tot fomisti si zdrente ! ai uitat cand ti-a taiat boschetarul presedinte 25 la sula din salariu? sau nu esti angajat nicaieri si nu ai de unde sa stii asta? sau esti angajat doar postac sau antipostac?
15
9
JOS CIUMA PSD. BADESCU LAURENTIU Dati afara aceasta ciuma rosie PSD ista. A ocupat postul de manager cu spagi grase si ne a terorizat pe toti. Acesta ciuma si cu lingai lui DORCEA ALEXANDRU un analfabet care ne a steicat toate masinile un sobolan care nici nu stie sa scrie. IACOB MONICA o contabila care nu are habar de bugete. ONEA IULIA ciuma PSD ista combinata cu BADESCU LAURENTIU si cu multi alti. Acesti lingai sa dispara din ambulanta mai ales DORCEA ALEXANDRU care face pe seful cadrelor medicale si le insulta. Dl dr Cealera te rugam sa faci curat si alungi aceste ciume Te sustinem
12
11

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218