REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

A PROVOCAT UN ACCIDENT RUTIER ÎN LANŢ, LA TROCADERO, ŞI A FUGIT! S-a prezentat la Poliţie a doua zi

A PROVOCAT UN ACCIDENT RUTIER ÎN LANŢ, LA TROCADERO, ŞI A FUGIT! S-a prezentat la Poliţie a doua zi

Replica API 6 iulie 2018 | 00:00 433

Vezi motivul pentru care a primit închisoare cu executare

Vezi motivul pentru care a primit închisoare cu executare

Iulius D. a provocat un accident rutier în zona Trocadero, o persoană ajungând la spital, și a fugit de la fața locului. S-a prezentat la Poliție a doua zi, iar în fața magistraților și-a recunoscut vina. Cu toate acestea, la finelelunii iunie anul curent, a primit 2 ani de închisoare cu executare întrucât nu s-a prezentat în fața instanței pentru a preciza dacă este de acord să muncească în folosul comunității în cazul unei condamnări cu suspendare.

Accidentul rutier a avut loc în decembrie 2016, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în zona Trocadero. Mai exact, în jurul orei 22.35, Iulis D. a condus un autoturism marca Mercedes, pe banda nr. 4, dinspre complexul comercial Dacia către Casa de Cultură. Când a ajuns la o intersecție semaforizată, din cauza neatenției în conducere, a acroșat partea din spate a autoturismului marca Skoda, care era oprit la culoarea roșu a semaforului electric.

În urma impactului, autoturismul tamponat a fost proiectat spre înainte și astfel s-a izbit la rândul lui de un Opel, pe care în continuare l-a proiectat în partea din spate a autoturismului marca Volkswagen Passat. În urma accidentului, o persoană (pasager în unul din autoturisme) a suferit vătămări corporale care au necesitat pentru vindecare circa 65-70 zile. Apoi, Iulius a părăsit locul faptei, prezentându-se la Poliție a doua zi. Au fost declanșat cercetările, iar pe 19.06.2017 a fost trimis în judecată pentru părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia.

Nu prea s-a prezentat în fața judecătorilor, motiv pentru care, pe 24.04.2018, magistrații au amânat cauza pentru a da posibilitatea inculpatului sa se prezinte in fata instantei sau sa depuna inscris notarial. Ceea ce, din câte se pare, nu s-a întâmplat, astfel că, pe 20 iunie, a fost condamnat la doi ani cu executare, pe motiv că nu a fost prezent pentru a preciza dacă este de acord să presteze muncă în folosul comunității în cazul unei condamnări cu suspendare. Decizia nu a fost definitivă și inculpatul a depus apel.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lasti l liber, poate mai mult de atat.
1
0
Individul se numeste Deculescu Iulius Constantin, cu antecedente penale si asociat cu Babus si Saghiu. Dupa castigarea alegerilor de catre PSD, venea de la o petrecere fiind beat sau drogat si a intrat in plin in masinile aflate la semafor. Apoi a fugit. Cand i-a sunat politia la usa, a spus ca il doare in.... ca el e smecher si ca are relatii. A venit a doua zi seara la politie. A fost acoperit de un gabor, acesta spunand ca s-a prezentat de fapt de dimineata fiindca s-a speriat mucosu. Un kkt retard care se crede mare afacerist...
10
8
avem si cu condamnare ca altfel inchidem puscariile
9
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367