REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Accident cu două victime încarcerate, în Corbu

Accident cu două victime încarcerate, în Corbu

Replica API 2 septembrie 2022 | 08:46 7759

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină vineri, 2 septembrie, în Corbu, lângă moară, acolo unde a avut loc un accident rutier.

Din primele informații, au fost implicate două autoturisme, accidentul soldându-se cu 3 victime dintre care 2 încarcerate.

La fața locului au intervenit 1 autospecială de stingere, 1 descarcerare, 2 chipaje SMURD B, 1 echipaj SMURD C, 2 ambulanțe SAJ. Se acționează pentru extragerea celor două victime încarcerate.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Corect, a fost furat indicatorul de stop, care la 140 cat avea doamna era oricum inutil, ca nu l-ar fi vazut de la cocaina pe care o avea in cap daca a putut merge pe rahaturile alea de drumuri cu asemenea viteza.
0
0
Cauza a fost furtul indicatorului oprire, iar masina care venea pe acel drum a crezut ca are prioritate. Cand institutiile publice din Romania incearca sa traga la raspundere pe cei care comit astfel de fapte, lumea din jur sare cu gura si ii compatimeste spunand ca pe astia care au furat o tabla ii condamna la inchisoare, iar pe politicieni care au furat o tara nu ii condamna nimeni. Romanii sunt cetateni liberi si suprasaturati de drepturi si au o placere enorma sa compatimeasca nelegiuti. Din cauza lor, institutiile publice din Romania inchid ochii la nereguli si nu isi pot face treaba.
0
0
Si aici conteaza diferenta de pret intrr masini
0
0
era in merceddez? ce nhmar
0
0
Un model de risipa si cheltuieli inutile. La un accident rutier cu trei victime au ajuns trei ambulante SMURD si doua SAJ. Pentru ca avem. Apoi ne vaitam ca fac multi kilometri.
0
0
Asa se intampla cand vinzi gradina lu matamare si treci de la caruta la masina
1
0
Ce nr avea mercedesul?
0
0
doamna in cauza, cea care, probabil drogata si care a scapat nevatamata in s-class, a inchis bordul undeva peste 100 de km, s-ar vehicula ca pe la 140 de fapt s-a blocat cutia. In cealalta masina, a fost un inginer agronom si un sofer tractorist al acestuia, care au murit pe loc in urma impactului, in spatele dusterului se mai afla si un minor, verificati informatiile.
0
0
Domne, ce surse citati dumneavoastra? Personale decedate sunt ambele din duster, in s-class se afla o doamna care a scapat fara nicio zgarietura.
0
0
Grav e ca sunt destui cretini care dau like unei asemenea intrebari, cand doua persoane si-au pierdut viata. Mai conteaza ce erau? Conteaza ca poate aveau familie, copii si ca au lasat suferinta in urma lor...
2
0
Trebuie sa fii un mare idiot sa pui asemnea intrebare...
3
0
Ca numai capetele astea de miel sunt in stare de asa grozavie !
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212