REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

ACCIDENT ORIBIL la Neptun, cu şase răniţi: o persoană este ÎN COMĂ. Cum a fost posibil

ACCIDENT ORIBIL la Neptun, cu şase răniţi: o persoană este ÎN COMĂ. Cum a fost posibil

Replica API 5 aprilie 2018 | 00:00 473

ÎNFIORĂTOR! Două autoturisme s-au făcut praf pe DN 39, în apropiere de peco, pe raza localității Neptun. Pe fondul neacordării de prioritate, șase persoane au ajuns la spital, o femeie fiind în comă, iar o altă persoană fiind în stare critică. Mai mult, doi copii au fost răniți. Pompierii, medicii și polițiștii ajunși la fața locului au lucrat contracronometru pentru a transporta victimele la spital. Femeia în comă a fost preluată de elicopterul SMURD.

Cadrele medicale și pompierii ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină la un accident pe raza localității Neptun din județul Constanța, în cursul zilei de joi, 4 aprilie a.c. Potrivit apelului la 112 erau anunțate 6 victime, dintre care una încarcerată. Mai multe ambulanțe SAJ, un SMURD, dar și un echipaj pentru descarcerare s-au deplasat la fața locului.

Pompierii cu echipajul pentru descarcerare au fost primii care au anunțat faptul că o persoană se află în comă, iar o altă victimă este în stare critică, aceasta suferind fracturi multiple și traumatism toracic deschis. În urma impactului dintre cele două autoturisme, au fost răniți și doi minori. După ce a fost extrasă victima încarcerată, a fost predată elicopterului SMURD care a transportat-o intubată la unitatea spitalicească din Constanța.

Ce spun medicii

În urma accidentului rutier, au fost înregistrate șase victime: o femeie este în comă, suferin politraumă, aceasta a fost intubată și preluată de elicopterul SMURD, un bărbat a suferit un traumatism toracic și abdominal și se află în stare critică, un bărbat a suferit un traumatism minor, o femeie a suferit un traumatism la coloana cervicală, iar doi copii, de 8, respectiv 12 ani, au suferit un traumatism minor și sunt stabili.

Precizările Poliţiei

„Din primele cercetări, accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate a vehiculelor. Din păcate, în urma accidentului au rezultat șase victime, care au fost transportate la spital”, a precizat Gabriel Gioardă, de la Serviciul Rutier. „Miercuri, la ora 16:40, la ieșirea din localitatea Neptun, pe DN39, un bărbat în vârstă de 45 de ani a condus autoturismul pe DN39 și ajungând înaintea podului, de pe o strada adiacentă, a efectuat viraj la stânga peste marcajul longitudinal, fără să se asigure, intrând în coliziune cu autoturismul care circula din sens opus, pe banda 2 dinspre Mangalia către Constanța. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a 2 persoane, ambele din autoturismul de culoare neagră, precum și rănirea ușoară a 4 persoane din celălalt autoturism, dintre care 2 minori de 8 și 12 ani”, au mai precizat oamenii legii.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ai uitat sa mentionezi pe aia de vand drogruri si in fata politiei si nu le face nimeni nimic
0
0
Cunoasteti persoanele implicate in accident?
0
0
Cumva ala de 45 de ani caruia nu vreti sa ii dati numele era tigan de la Fruviileg , un de a mai dat coltu un tiganus fara carnet acum cateva luni
3
1
mare necaz in saptamana patimilor !Ce cruce mare au de dus acesti oameni pacatosi ? Dar faptul ca a vrut sa intoarca pe linia continua asta tine de regula de circulatie care se pedepseste cf. legii ! Pacat de ceilalti care au cazut victimile inconstientului de la volanul masinii care nu s-a asigurat !
3
0
care era masina neagra care nu a dat prioritate
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218