REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

ACCIDENT RUTIER, două TIR-uri S-AU CIOCNIT pe Autostrada A4, între Agigea și Ovidiu!

ACCIDENT RUTIER, două TIR-uri S-AU CIOCNIT pe Autostrada A4, între Agigea și Ovidiu!

Replica API 23 septembrie 2019 | 00:51 1154

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitaţi să intervină luni, 23 septembrie 2019, pe Autostrada A4 cu sensul de mers către localitatea Ovidiu din judeţul Constanţa, între Agigea si Ovidiu, în urma unui accident rutier petrecut între două tiruri.

Potrivit primelor date două persoane au fost rănite. În sprijinul acestora un elicopter SMURD se deplasează către locaţie.

În acest moment, circulația este blocată, pentru intervenția elicopterului SMURD.

Update 10.25:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier este întrerupt pe Autostrada A4, pe sensul Agigea către Ovidiu, la kilometrul 17 + 500 de metri, în zona localităţii Cumpăna, judeţul Constanţa, unde a avut loc o coliziune între două autotrenuri. În urma impactului, două persoane au fost rănite.

Update 10.35:

Victimele sunt conducătorii autotrenurilor. Una a suferit fracturi de membre inferioare și superioare și a fost transportată de elicopter la UPU, și cealaltă traumatisme superficiale, aceasta din urmă nu dorește transportul la spital, medicii încearcă să convingă victima. Ambii șoferi sunt stabili, conștienți.

Update: 10.49

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră a fost reluată pe banda numărul doi a Autostrăzii A4, pe sensul Agigea – Ovidiu, la kilometrul 17 + 500 de metri.

Ce spun polițiștii:

În cursul zilei de astăzi, polițiștii Biroului de Politie Autostradă A2 au fost sesizați că pe autostrada A4, km 17+500, pe sensul de mers Agigea către Ovidiu, a avut loc un eveniment rutier soldat cu victime, un rănit grav și unul ușor.

Evenimentul rutier s-a produs prin coliziunea a două ansambluri de vehicule formate din autotractor și semiremorcă, unul dintre acestea fiind oprit pe banda de urgență.

Victimele sunt cei doi conducători auto implicați in eveniment.

La fata locului a sosit elicopterul pentru preluarea persoanei rănite grav, ocazie cu care traficul a fost oprit pe sensul de mers către Ovidiu.

VIDEO:

I.R., M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai Gogu ai mare dreptate. Cat despre "un fan" si Dhhx cuvintele nu pot exprima retardul de care dau dovada
1
4
Sunt ferm convins ca unul din ei era pe te;efon, dc nu ambii. Sa va uitati cand treceti pe langa ti-uricamioane,dubite, marea lor majoritate sunt cu ochii in telefon. Ii inteleg pe de o parte, e plictisitor sa stai atea ore la volan, pe de alta parte insa...
9
1
Sa desfundat injector ul la tiristi
4
1
Si profesionistii gresesc , si ei sunt oameni...nu-i mai injurati , multi dintre ei au intrat prin santuri ca sa va salveze vietile atunci cand si voi ati gresit !
13
5
Sa nu cumva sa zici ceva de soferii de pe camioane ca sar in sus ca arsi!!! Ei se cred miezul din dodoasca cand de fapt sunt la fel de prosti ca restul soferilor!
12
8
Da mata ce zice?
5
11
Doi boi...soferii de tir-uri sunt cei mai nesimtiti
24
7

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272