REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
17.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

ACCIDENT RUTIER DUBIOS! Unii spun că au oprit pentru nevoi fiziologice, alții că au fost URMĂRIRI în TRAFIC!

ACCIDENT RUTIER DUBIOS! Unii spun că au oprit pentru nevoi fiziologice, alții că au fost URMĂRIRI în TRAFIC!

Replica API 10 decembrie 2019 | 00:00 477

Inculpatul, în atenția DIICOT

Inculpatul, în atenția DIICOT

Un accident rutier în care martorii au dat declarații în contradictoriu a fost soluționat de către magistrați. Astfel, cel ce a fost găsit vinovat a fost condamnat la 2 ani de închisoare pentru săvârșirea unor infracțiuni la regimul rutier. A fost introdus în penitenciarul Poarta Albă. Acesta mai este cercetat și de DIICOT, dar a fost condamnat de vreo 4 ori și în străinătate pentru furturi.

În actul de sesizare a instanței s-a reținut că, la data de 10.08.2016 o persoană a sesizat organele de poliție cu privire la faptul că, în noaptea de 9 spre10 august, a avut loc un accident. A relatat că se afla în autoturism împreună cu alte trei persoane, iar la un moment dat, conducătoarea auto a oprit mașina, pe marginea drumului pentru a-și satisface nevoile fiziologice. Cele 4 patru persoane au coborât din mașină, iar ulterior a observat că un alt autoturism se îndreaptă în viteză spre ei, fiind lovite trei dintele ele. A mai arătat că la volanul autoturismului care i-a lovit se afla F.A.. După producerea accidentului, conducătorul auto F. A. nu a oprit autoturismul pentru a acorda ajutor victimelor ci a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de cercetare penală. Astfel, acesta și-a continuat drumul la volanul autoturismului marca Opel Tigra către localitatea Lumina, unde a lăsat autoturismul. Ulterior, după aproximativ 8h, în jurul orei 10.30, s-a prezentat, însoțit de avocat ales la sediul Postului de Poliție unde nu a dorit să dea nici o declarație. Însă, un martor a declarat că că se afla în mașină cu inculpatul în seara respectivă și se deplasau către satul Piatra, moment în care a văzut în mijlocul străzii 5-6 indivizi. Când s-au apropiat de ei, aceștia s-au poziționat pe o parte și alta a drumului, iar în momentul în care mașina a trecut printre acele persoane, acestea au lovit autoturismul cu bâte și țevi. A mai relatat martorul că împreună cu inculpatul a decis să se întoarcă din drum, neștiind ce îi așteaptă în satul Piatra. Pe drumul de întoarcere au văzut aceleași persoane urcând în mașină și că au început să îi urmărească și au intrat în coliziune cu mașina condusă de inculpat. Însă, instanța a înlăturat declarația martorului ca nesinceră deoarece nu s-a coroborat cu nici un alt mijloc de probă administrat în cauză. ”Inculpatul are 29 de ani, a absolvit 8 clase, este necăsătorit, nu are copii în întreținere. Acesta nu se află la prima abatere de la normele rutiere sau de la cele penale. Din fișa de cazier judiciar reiese că inculpatul este cercetat de către DIICOT-ST Constanța sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni la Legea 194/2011 privind combaterea operațiunilor cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. Inculpatul a fost condamnat de 4 ori în străinătate pentru săvârșirea infracțiunii de furt”, se menţionează în dosar. Astfel, el a fost condamnat în dosarul de față la 2 ani cu executare. La data de 6 decembrie, polițiști din cadrul Postului de Poliție Lumina l-au depistat pe bărbat și l-au introdus în Penitenciarul Poarta Albă.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum adica"a fost depist"? Da ce era dat disparut? S-a prezentat singur nu l-a saltat nimeni? Ati inflorit stirea asta cum infloreste si pl cand o beliti...voi astia de la replica nu va informati innainte de a scrie? Si apropo are familie are si un copil pe drum.Scrieti draq romane sf ca la capitolul jurnalism sunteti varza
4
0
Bobes esti in franta?
1
0
Ce stire de kkt ati gasit sa dati ,Bobes sa nu ajungi si tu p acolo stai dracu in banca ta
2
1
Un derbedeu sadea. A ajuns unde ii este locul.
8
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272