REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.6° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

ACCIDENT RUTIER GRAV LA KOGĂLNICEANU! UNUL DINTRE ȘOFERI CONSUMASE CANNABIS! VIDEO

ACCIDENT RUTIER GRAV LA KOGĂLNICEANU! UNUL DINTRE ȘOFERI CONSUMASE CANNABIS! VIDEO

Replica API 31 iulie 2019 | 00:20 1210

Un accident rutier grav a avut loc luni, 29 iulie, la intrare în comuna Mihail Kogălniceanu. Un impact frontal a avut loc între două autoturisme, una ricoșând într-o femeie care se afla pe carosabil.

Două persoane au fost rănite grav, una dintre ele decedând.

Ce spun oamenii legii:

La data de 29 iulie a.c., în jurul orei 22.30, o femeie, de 53 ani, a condus un autoturism, pe DN 2A, în localitatea Mihail Kogălniceanu, dinspre Hârşova către Constanţa, ar fi intrat în parcarea unei societăţi, după care ar fi virat la stânga pentru a reintra în drumul național, cu intenţia de a efectua manevra de întoarcere, moment în care ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, de 29 ani, care conducea un autoturism pe DN 2A, dinspre Hârșova către Constanţa. În urma coliziunii, primul autoturism a fost proiectat către dreapta, în afara părţii carosabile, unde a surprins şi accidentat mortal o femeie, de 55 ani, care se afla în afara părţii carosabile pe partea stanga a sensului de mers Hârşova către Constanţa.

În urma accidentului rutier a rezultat decesul la faţa locului al pietonului şi vătămarea corporală gravă a conducătoarei auto. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Pietonul decedat este o femeie din Mihail Kogălniceanu.

De precizat că șoferul în vârstă de 29 de ani a ieșit pozitiv la testul pentru depistarea consumului de droguri! Testul pozitiv a indicat consumul de cannabis.

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai treziti va la realitate !!!! Un nenorocit drogat nu are ce cauta pe sosea facand intrecere fara faruri ratatilor ! Voi va ganditi putin inainte sa vorbiti? O femeie a murit nevinovata si a doua a fost cat pe ce . Dumnezeu a facut o minune. Puneti va in locul persoanelor dragi care sufera pentru un drogat infect . Mizerii ce sunteti.
0
0
AR TREBUI O LEGE CARE SA ANULEZE PERMISUL PE VIATA SI LA ALCOL SI LA DROGURI,DACA NU ERA SUB INFLUENTA STUPEFIANTELOR ERA APT O VEDEA PE FEMEIA CARE O NUMITI VOI VACA SI NU SE INTIMPLA .ACESTI DECREPITI SCURSURI ALE SOCIETETI CARE NENOROCESC FAMIILI PUSCARIE PE VIATA SA SE RECULEAGA ACOLO INCET INCET.
0
0
buna ultima chestie
0
0
Balonul ala de pe strada a bubuit sau inca nu?
1
0
Rudele femei care a murit nevinovata sa ia un avocat bun si sa il lase pe drogat si pe familia lui in chiloti pentru ca pe astia pana nu ii atingi la buzunar nu se invata minte, asa daca vad si alti ce ii asteapta daca fac ca drogatul asta se mai cumintesc de frica bineinteles pentru ca astia nu stiu de respect.
9
1
esti prea prost , nu esti politist asa ca fura mica si baga stouca
0
7
Daca va uitati pe filmuletul aparut pe YouTube o sa vedeti cum boul facea intrecere cu altul. Boul nici faza scurta nu o avea aprinsa, umbla doar cu pozitiile ca se vad mai bine la BMW. Femeia cu Golful trebuia sa se asigure cand a facut manevra aia. Culpa ar fi comuna parerea mea. Oricum ala e un drogat, il stiu toti in kogalniceanu
13
0
Nu este bine niciodata sa umbli beat sau drogat la volan! Sau sa faci intreceri printr o zona intens circulata, cum a facut respectivul...
11
0
A dat si baiatu o stiuca si conducea chill asa si s-a trezit cu o idioata ca-i distruge viata. Sper sa i se faca doar dosar pt conducere sub influenta, nimic mai mult. De aia e bine sa nu conduci beat sau drogat. Chiar daca esti sofer, intra un idiot de-asta in tine si o pui grav.
9
7
Cine se urca la volan drogat sau baut poate fi lejer considerat criminal sadea. Boul care se leaga de legalizarea canabisului,nu a aflat ca e vorba de utilizarea in scop medical,nu e vorba de a fi liber la umblat drogati pe strazi. Cine imprastie ,,stiri'' aiurea este un cacat care pute si atat.
10
2
papu nu conduce ca-i batran, si nu mai am papauc ci am trecut pe duba pentru ca spre deosebire de tine eu fac comert nu specula si sunt nevoit sa feresc indieni ca tine in trafic ca sa nu-mi avariez duba si sa-mi pierd marfa
4
4
ce misto hahahaha
0
2
pai veorica se pregateste sa legalizeze canepa cat despre obiceiul de a nu te asigura cand iesi din parcare este o caracteristica cipaneza,parca-l vad pe papu cum a intrat el la gara cu papuciul lui rosu pe culoarea rosie si pe contrasens
7
7
Poate fumase cu o zi inainte. Poate q fumat in Olanda. Poate a fumat in USA.
4
4
o sa ia multi ani de puscarie
7
2
Consecintele democratiei.
15
0
Boul era de vina ca era drogat
13
7
SA INTELEG CA VACA ERA DE VINA SI ACUM SUPORTA BOUL TOT
36
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218