REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.8° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.8° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

ACCIDENT RUTIER GRAV LÂNGĂ MEDGIDIA: 5 VICTIME

ACCIDENT RUTIER GRAV LÂNGĂ MEDGIDIA: 5 VICTIME

Replica API 29 decembrie 2018 | 00:13 1266

Trafic blocat pe drumul dintre Medgidia şi Peştera (DJ 222), vineri seara, 28 decembrie! Serviciul Judeţean de Ambulanţă Constanţa a fost solicitat, prin 112, să intervină la locul unui accident rutier grav. Cinci persoane sunt rănite.

La faţa locului au fost direcţionate 3 ambulanţe SAJ-substaţia Medgidia. Toate cele cinci victime, patru adulţi şi un copil, au fost transportate la spitalul Municipal Medgidia.

Una dintre victime, o femeie, prezintă un traumatism ocular, cu compromitere de glob ocular. O altă femeie are traumatism cranio-cerebral şi traumatism membru superior. Minora prezintă traumatism cranio-cerebral acut închis şi contuzie la un genunchi, în timp ce doi bărbaţi prezintă traumatisme craniene - unul dintre ei grav.

Din primele informații, se pare că un conducător auto a pierdut controlul volanului şi a patruns pe contrasens, unde a lovit un alt autoturism, care s-a răsturnat. Toate cele 5 victime sunt din autoturismul răsturnat.

Ce spun oamenii legii:

La data de 28.12.2018, în jurul orelor 18.00 un bărbat a condus un autoturism pe DJ 222, circulând dinspre localitatea Remus Opreanu către municipiul Medgidia şi, ajungând la km 155 + 100m a pierdut controlul direcţiei de deplasare pe fondul neatenţiei în conducere, a intrat pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autoturism, care după impact s-a răsturnat pe partea dreaptă a sensului de mers.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a celui de al doilea conducător auto, bărbat, de 38 ani Şi a pasagerilor, o femeie de 27 ani, o minoră de 6 ani şi o femeie de 34 ani.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ACEST ESCROC PROFITA DE FUNCTIA SI RELATIILE PE CARE LE ARE, NU IA NIMENI NICI O MASURA SA LE FI-E RUSINE..NU VEDE CE A FACUT?IN PRIMUL RAND ERA POLITIST..SI MAI ERA SI BEAT..CE SE INTIMPLA CU ACEASTA FAMILIE ACUM?
0
0
Ana e o vecina de a mea,din cate am auzit gunoiul ala era beat,sper sa moara in puscarie
1
0
Asa stie sa ia permisul oamenilor degeaba si apoi sa ia mita.Un boschetar.Sa nu va lasati pana nu plateste escrocul.Daca mergi la post ca femeie pt ati rezolva o problema iti face avansuri nenorocitul.
2
0
De ce se incearca musamalizarea cazului ?! Cu ce a gresit tanara de 27 ani ca sa suporte consecintele unui om aflat in stare de ebrietate si sef de post !! Rusine, Replica !! De ce nu ajutati tanara sa faca cunoscut cazul??! De ce Politia nu si face datoria ?? Ce se intampla?! Dupa atata timp niciun raspuns?!
10
0
Domnul politist Tudoran Viorel incearca sa musamalizeze cazul cu anumite interventii, insa va trebui sa plateasca pentru fapta lui , asa ceva e de neiertat! Iar dumneavoastra? De ce nu ati scris stirea coerenta pana la capat? Ati uitat sa spuneti si faptul ca era un om al legii, in stare de ebrietate! Rusine!
13
0
Degeaba se incearca musamalizarea cazului cu anumite interventii,legea va fi dreapta indiferent de situatie!!!domnul politist va trebui sa si plateasca pacatele facute!!!
12
0
Eu sunt mama victimei de 27 ani cea cu compromitere de glob ocular...pentru accidentul provocat domnul politist care era beat la volan va plati...nici una din victime nu il va ierta mai ales ca in masina se aflau si 2 copii minori,nepotii mei!
8
0
mi a distrus fam ..eu sumt una dimtre victime...Asa ceva ...plus coopii in masina Eu nu iert pe nimeni .
17
1
A pierdut controlul masini pt ca era beat si putea sa moare 5 personae.Sa plateasca pt tot ce a facut nu isi merita pt nimic in lea libertatea
7
2
si mai spui ca sunt oameni ai legi ei au dreptu sa bea si sa nenoroceasca o familie acum sa plateasca in fata legi si el as spune mai multe dar ma abtin
9
5
Boschetaru ala o sa plateasca mult mai E si politai o sa vada iel o sa plateasca mult Si bine..
20
11
mort de beat era militianul
28
10
Oamenii legii sa spuna ca la volanul masini care a patruns pe contrasens este seful de post din loc. Pestera care era sub infuenta bauturilor alcoolice. Sanatate victimelor!
32
16

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212