REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
14.2° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Accident rutier în afara localității Horia

Accident rutier în afara localității Horia

Replica API 5 mai 2020 | 00:00 950

La data de 30 aprilie a.c., un tânăr de 19 ani din comuna Valea Teilor, în timp ce conducea un autoturism în afara localității Horia, județul Tulcea, nu a adaptat viteza la condițiile de drum (carosabil acoperit cu apa), a pierdut controlului asupra direcției de mers, a intrat în coliziune cu un copac și s-a oprit într-un șanț.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto și a doi pasageri din auto.

Conducătorul auto deținea permis de conducere și nu se afla sub influența alcoolului.

Polițiștii au întocmit dosar penal, cercetările continuând pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

De asemenea, în seara zilei de 30 aprilie a.c., un bărbat în vârstă de 28 de ani din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Jijila, județul Tulcea, nu a adaptat viteza de deplasare, a pierdut controlulul volanului, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism staționat regulamentar, după care s-a răsturnat într-un șanț de colectare a apei.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, având concentrația de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital, iar în prezența caderelor medicale a refuzat recoltarea mostrelor biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Din cercetări a rezultat că, bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul aparține unui membru din familie, fiind luată din curte, fără drept.

În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, furt în scop de folosință, sustragerea de la prelevarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212