REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

ACCIDENT TERIBIL LA CET: S-AU ÎNCOLĂCIT CU BMW-ul PE STÂLP! VIDEO

ACCIDENT TERIBIL LA CET: S-AU ÎNCOLĂCIT CU BMW-ul PE STÂLP! VIDEO

Replica API 6 august 2018 | 02:12 791

Şoferul, MORT de BEAT!

Şoferul, MORT de BEAT!

Un accident rutier a fost înregistrat în seara de sâmbătă, 4 august, în jurul orei 21.30, pe Aurel Vlaicu din municipiul Constanţa, în zona CET. Şoferul unui autoturism, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a intrat în coliziune cu un stâlp aflat pe marginea drumului.

La faţa locului au ajuns cadrele medicale şi oamenii legii. Trei persoane au fost rănite, suferind politraumatisme. Acestea sunt conştiente. Poliţiştii rutieri au declanşat cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

Şoferul era mort de beat!

Potrivit anchetatorilor, nefericitul eveniment s-a petrecut la ora 21.20, când un bărbat, de 28 ani, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice - 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, a condus un autoturism pe strada Industrială din Constanța, dinspre fabrica de bere către bulevardul Aurel Vlaicu și, ajungând în zona spălătoriei Car Wash, din cauza neatenției în conducere, a pierdut controlul asupra direcției de mers către dreapta, părăsind partea carosabilă și intrând în coliziune cu un stâlp.

A rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto, precum și a pasagerilor spate, doi bărbați, de 62, respectiv, 32 de ani.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
unul din pasageri era Maltezu M,nu inteleg de ce s-a urcat in masina cand stia ca soferul este baut.
0
0
o fi fost "epava" bmw-ul dar tot mai bine decat logan-urile si sobele voastre de 2000 euro
0
2
In locul stalpului putea fi o familie nevinovata.La noi pt.fiecare sofer trebuie un militian,dar si pt.acesta trebuie alt organ de supracontrol,si uite asa doar ceva gen Pompeii ne mai salveaza!
2
1
Inca un dobitoc cu o troaca de ''bemveu'' tunat si alcool in bot!!! Sincer imi pare rau ca n-a crapat!!!! Macar stalpul este bine, stie cineva?
4
0
Donarea organelor dupa deces trebuie facuta fara acordul cuiva... macar asa ar deveni utili ...
4
2
Daca ar sti , ca nu vor mai conduce toata viata , pentru viteza in oras si alte asemenea , plus o amenda , cat casa , arogantii si cocalarimea , se vor gandi de doua ori .
5
2
Pacat daca ati facut copii si daca va seamana. Inca o generatie ratata sau poate nu. O spun pentru a mia oara prin aceste comentarii ..... legile de cacat si coruptia de la nivel inalt sunt problemele societatii. Nu 4 amarati de agenti pe tura si nici seful it-iist care dupa parerea mea stie multe nu ca voi ,,copii- paste - ce e ala?! ". Sa le sugeti ciorapii la politisti. Hahalerelor
5
4
Un cazan mai putin pe strazi. Bemveufa.
6
1
reporter- ce s-antamplat? sofer- nimic. dintr-o data, am vazut un stalp ca alerga mai repede ca mine. reporter- si ati intrat in el? sofer- nu domne, el s-a oprit brusc in fata mea...
7
0
Cine sa mai patruleze pe strazi? Politia rutiera are foarte putini oameni in raport cu cretinii de pe strazi. Cum cand si cine sa tina sub control un oras distrus de nesimtiti.
6
1
Ala e bemweu mai saracilor vai da capu vostru
1
8
Era un idiot mai putin pe sosea . Alcoolici si nu mai primeasca dreptu de a conduce .
10
1
nu patruleaza nici o masina de politie in oras .........fiecare conduce cum vrea , fiecare face ce vrea pe trotuar , in fata blocului ......o aiureala de democratie numita anarhie
11
0
In RROMania sunt cei mai cretini soferi din lume.
21
1
Popor de tigani smardoi si cocalari in trafic
18
3
Este treaba Politiei Rutiere ! Dar acolo este un sef interimar care sta mai mult la aer conditionat prin birou , nu e circulist de meserie, e I.T.-ist . Infractorii nu se prind din birou !
14
3
Ptr.sefii politiei romane si ptr. prostime in fiecare seara se fac curse de masini in zona industrial a orasului ghetou constanta , asa zisa politie locala din constanta stie de acest fenomen dar se fac k nu vad nu aud ..singura rezolvare va fi ca toti acesti nenorociti sa-si rupa gatul la propriu cate unul in fiecare noapte si uite asa numai ajung la noi la spital ci direct in locuri k multa verdeata si liniste vesnica !
14
1
Mai bine crapaaa,nenorocitul,dc intra contra sens omora oameni nevinovati.la puscarie 10 ani.sa dea dumnezeu sc crapeeee
20
1
Animalul asta ar trebui sa aibe permisul suspendat pe viata iar daca mai e prins la volan batut pana nu va mai putea conduce vreodata. Din cauza unui handicapat ca asta poti sa mori intr-o fractiune de secunda
26
1
Dar stalpul nu a suferit chiar niciun traumatism? Ca ar putea sa i ceara soferului despagubiri, coducatorul bmw ului fiind beat cand a lovit stalpul.
13
1
Pacat ca nu au crapat cocalarii. Soselele ar fi devenit mai sigure fara ei.
31
1
Masina ca masina, dar ati vazut ce stalpi rezistenti avem ?
21
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272