REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Acțiunea lui Dumitru Unc formulată la Judecătoria Constanța, împotriva Universității Ovidius, DECLINATĂ

Acțiunea lui Dumitru Unc formulată la Judecătoria Constanța, împotriva Universității Ovidius, DECLINATĂ

Replica API 18 iunie 2020 | 19:57 1942

Candidatul pentru funcția de rector al Universității Ovidius, dr. Octavian Unc, nu mai are nicio șansă să obțină anularea hotărârii Senatului prin care s-a stabilit data alegerilor pentru 26 iunie.

Unc a depus, la Judecătoria Constanța, ordonanță președințială în acest sens, numai că magistrații au declinat competența de soluționare a cauzei Tribunalului. Soluția a fost pronunțată joi, 18 iunie, și este fără cale de atac. Având în vedere că alegerile vor fi miercuri, 24 iunie, Unc nu mai are nicio șansă să obțină in insatanță schimbarea datei.

*Click pentru a vedea imaginea completă

Reamintim ca Dumitru Octavian Unc și-a manifestat nemulţumirea faţă de data în care se vor desfăşura alegerile, considerând că "că există o precipitare nejustificată a programării acestor alegeri într-un context dominat de riscul epidemic coronavirus şi starea de alertă în care ne aflăm, situarea în plină sesiune de examene şi licenţa, m-am adresat Ministerului Educaţiei Nationale, Senatului Universităţii "Ovidius" din Constanţa, Biroului Electoral Central al Universităţii "Ovidius" din Constanţa şi instanţelor de judecată pentru suspendarea acestor alegeri şi reprogramarea lor în toamnă în condiţii de normalitate, de siguranţa epidemiologică a comunităţii academice şi studenţilor şi legalitate".

Totodată, reamintim că Biroul Electoral Central al Universității „Ovidius” din Constanța a înregistrat 4 dosare de candidatură la funcția de rector al UOC. Dintre acestea, au primit aviz favorabil dosarele următorilor candidați: prof.univ.dr. Mamut Eden, conf.univ.dr. Dan Marcel Iliescu, prof.univ.dr. Dumitru Octavian Unc. Dosarul candidatului Tiberius Dănuț Epure a primit aviz negativ.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu conduc si fut tot prin decanate. Fiti linistiti.
5
0
Un viitor sumbru cu bobe si iliescu. Lehamitea generala stapaneste UOC.
14
1
Eu si Vancea am invis fraierii din UOC. Caracatita incompetentei si spagilor luate cu japca, continua inca 4 ani. Paiata de iliescu este un bufon. UOC cea mai proasta univ din EU.
13
1
Nu va mai saturati de bani!
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212