REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 11 Mai 2024
Anul XX Nr. 6726
9.4° Constanța Sâmbătă, 11 Mai 2024 Anul XX Nr. 6726
 

ACUZAŢII GRAVE, de MUŞAMALIZARE, după scandalul de la Mangalia, când un poliţist a fost alergat cu toporul! VIDEO

ACUZAŢII GRAVE, de MUŞAMALIZARE, după scandalul de la Mangalia, când un poliţist a fost alergat cu toporul! VIDEO

Replica API 3 mai 2018 | 10:39 1578

După o șicanare în trafic, mai mulți indivizi au acționat ca-n Vestul Sălbatic și aici ne referim la faptul că au alergat un om al legii cu un topor și un târnăcop, la Mangalia. Procurorii au decis să-i lase sub control judiciar, iar cercetările continuă. Este vorba despre Ismail Ali Redivan, Ismail Iaşar, Ismail Giocan şi Ismail Ergean Mancu.

Pe imagini se poate observa cum indivizii au un topor și un târnăcop și vor să lovească victima, care este polițist (aflat în timpul liber), o tragedie fiind pe punctul de a se produce. Din fericire, lucrurile s-au încheiat cu bine. Reamintim că polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia au demarat cercetările după ce un coleg de-al lor a fost agresat, sâmbătă, 28 aprilie a.c., de mai mulți indivizi.

În urma incidentului, polițistul agresat a ajuns la spital, având nevoie de îngrijiri medicale. Incidentul a avut loc în stradă, în urma unui schimb de replici în trafic. Se pare că şicanată a fost soţia omului legii, după care a intervenit şi el spre a stinge conflictul, moment în care ar fi fost alergat pe stradă cu topoare şi apoi agresat. Polițistul era în timpul liber. Acum, soţia acestuia susţine că se teme întrucât indivizii sunt liberi şi se pot răzbuna.

Sesizare în atenţia Ministerului de Interne

Mai mult, în mediul virtual au fost lansate acuzaţii grave, cum că s-a încercat muşamalizarea cazului, în sensul minimalizării celor întâmplate, în favoarea agresorilor! Un cetăţean susţine că, în realitate, poliţistul a ieşit în stradă ca urmare a faptului că soţia sa a fost şicanată. Dar, în loc să îi liniştească pe indivizii cu pricina, s-a trezit că este ataca cu un topor! Iată un mesaj postat de un cetăţean, mesaj care a fost transmis, cu solicitare de verificare a situaţiei, şi Ministerului de Interne: „Clanurile...astazi pun stapanire pe un oras, maine, pe destinele noastre! Sambata, ora 14:15, strada George Enescu, Mangalia. Indivizii pe care ii vedeti in imagini fac parte din clanul Lalai. Sunt inarmati cu bate, furci si topoare. Tocmai au atacat un politist, de fapt, un luptator din fortele speciale. Omul incearca sa-si apere sotia, dar e coplesit numeric.... La cateva ore, IPJ Constanta da un comunicat sec, prin care incearca sa minimalizeze incidentul. Nu e de mirare. In aceeasi zi, la Constanta, atat doamna Ministru de Interne, Carmen Dan, cat si Inspectorul General al Politiei Romane, Catalin Ionita, se aflau pe litoral, in control. Un astfel de caz nu ar fi dat bine la imaginea politiei judetene. E ca si cum ai spune unui superior ca nu esti capabil sa stapanesti situatia infractionala. Ca atare, purtatorul de cuvant iese pe post, cu o declaratie bizara! Incearca sa acrediteze ideea unei altercatii in trafic. Cristina Vasile, purtator de cuvant IPJ Constanța: "Din datele pe care le detinem, politistul se afla in autoturism cu sotia sa”. Fals! Sotia politistului se afla singura in masina, moment in care cei din clanul Lalai au incercat sa o blocheze in trafic. A reusit cu greu sa iasa din incercuire si nu s-a mai oprit decat in fata portii socrilor, moment in care a strigat dupa ajutor. Din casa a iesit sotul ei. Urmarile sunt cele pe care le vedeti! Autorii, liberi!”

Liliana CHIRU, Alexandra CUCU

Sursa video: Facebook/Christian Sabbagh

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
m-am saturat dracului de mangalia asta si de militienii ei corupti
1
0
Dragul meu nu este vorba de cine a instigat aici.Sa raspunda fiecare de ce a facut sa sa respecte legea.Treaba judecatorului este sa aplice legea,la noi coruptia.Eu vad in video ultraj contra bunelor moravuri,tulburarea linistii publice si tentativa de omor.TU ce vezi?
0
0
Tot militienii aia vechi faceau treaba buna. Pufosii astia noi scot palaria in fata cioroilor
1
1
au fost vremurile cand politia facea legea in Mangalia, nu misca nimeni in front, vorbim de javre, au iesit la pensie greii Mangaliei, si au ramas, vai de mama lor,..cine draq sa faca ordine Fifi circulista cu blugii rupti in genunchi, si celalalt circulist frontierist nici el nu stie bine de pe unde vine??Asta este crema ministerului in frunte cu dna ministru niste hahalere.
9
1
Sa se mai treaca cu vederea si cand sunt ei abuzati nu numai cand ei abuzeaza de functie,copii, etc
3
4
NU mai manipulati atat opinia publica, fiindca toate astea o sa se intoarca impotriva voastra. V-am spus ca militianul este cel care a instigat. De ce puneti presiune pe justitie? Judecatorul stie de ce i-a lasat. Daca ii aresta pe ei, trebuia sa-l aresteze si pe militian. In viitor, o sa va confruntati si voi cu militieni tupeisti care o sa vrea sa va timoreze aratandu-va o insigna din tabla.
3
12
Toata rasa de tigani borati trebuiesc scosi in afara drepturilor omului. Sa fie vanati si omorati la discretia fievaruia. Sunt niste paraziti sociali care trebuiesc exterminati. Nu aduc nimic bun societatii. Trebuiesc stransi in lagare de concentrare unde sa munceasca din greu ca sa le fie permis sa traiasca. Moarte boraturilor societatii!
8
2
dar politistul nu avea gloante pe teava pistolului?
8
0
Luati toti pestii din Mangalia ca prea s-au inmultit!!! : Raim Iuzeir , Raim ala mare , Dumitru Vasile zis Vasilica , Tamer , Sinan Suliman , Mico , Rustem Taner , Radu Alexa , Costi Mocanu , Posmag Alexandru o duce pe Posmag Cristina nevasta la produs alaturi de cateva fete , Dorin Dumitru Adrian zis Adi Grasu si el o duce pe nevestasa Reyna la produs alaturi de alte fete , Vali Aguta , Yusty , Tanior , Aihan Ramazan , neamu Genghiz Amet , neamu Florin Buruiana Manka , neamu Soare , Elvis Pavlov , Geilan Cadar fost Geilan Ciobanu , tiganii de la gara , tiganii de pe Bd 30 decembrie , sirenei
12
1
Mangalia esta prada clanurilor si a tot felul de gasti de pe vremea lui Ceausescu,doar ca atunci inca se mentinea o oarecare presiune pe aceste scursuri. Dupa lovitura de stat,orasul s-a imputit la propriu si la figurat,nu doar ca nivel de siguranta pe strazi si in case,ci in general. Apoi,toate mizeriile impotriva oamenilor decenti,fie ca au fost in santierul asta malefic devenit Daewoo,fie ca erau in alte locuri ,au fost tinute in umbra,de parca orasul ar fi zona crepusculara din serialul odata celebru. Cel mai bine se simt interlopii,restul nu conteaza.
17
1
Vestul salbatic..Faptele nu prezinta gravitate doar simple imbranceli.Merita lasati in libertate chiar premiati de ministrul de interne Bravo justitiei rumane
17
2
Pe ei, fara mila!
21
0
Politia este ocupata ! De exemplul la Costinesti seful de post este ocupat cu primarul la un sprit de vreo cinci ore .La fostul abator ii gasesti beti si apoi pleaca fiecare catre casa lui la volanul autoturismelor pe drumurile publice.Cine sa mai respecte legea?Pestele de la cap se impute !
27
1
Ce sunt cu urangutanii astia pe aici.Chiar nu pot fi educati?Am si eu o drujba pe benzina!Unde sunt astia cu ONGurile lor sa zica ca tiganii sunt discriminati?Au posibilitatea acum sa faca educatie alora cu burta mare.
35
0
Am o oarece ureche muzicala cum zicea elena udrea ca alde ismail sunt votanti psd care nu vor pati nicio condamnare.Ca sa vada si nenea politistul cum se intorc cetatenii acasa dupa ce depun o plangere de agresiune,etc si raman dezamagiti ca politia nu face nimic.
21
1
Acest caz se rezolva foarte simplu:dubele cu mascati ale politiei si jandatmeriei peste ei si bataie la liber sa vedem atunci daca cioroii mai ridica ciocul asa cum o fac cand sunt in superioritate! Dar cine sa o faca, Dancu?Inspectorul sef este singurul care are atributii de a da dispozitie privind deplasarea trupelor de interventie dar nu o face ca nu este rutierist! Trezeste-te Dancule,a fost lovit un lucrator al trupelor speciale si in orice tara din lume bataia care si-o luau astia necesita cel putin 30 de zile de spitalizare daca loveai un luptator! Sa-ti fie rusine Dancule!
49
0
Ce cauta turcii in Romania????
27
3
Trist dar adevarat in mangalia in timpul politicilor psdiste interlopii sant protejati intalnim tot felul de hoti si traficanti de tot felul azi sant numiti oameni de afaceri dupa ce au traficat orce au vile magazine si politia de frica inchise ochi primarul fiind navetist din Cta nu cunoaste cu adevarat prob reale el este total depasit de haousul din oras chiar de curand doi politisti erau sa ramana fara cap de la un panou ilegal de paste acum din nou o agresiune accidente rutiere spargeri iluminat lipsa
33
0
Da si ala cu citroen a facut taximetrie la negru si acum e si taximetrist si pescar cu acte ....ce mai conteaza...sa traiasca fetele din germania
22
1
atentie cu nici 24 ore inainte de aceste evenimente seful clanului facea transport ilegal agatand turisttii in gara mangalia cu un microbuz ruginit de bulgaria . Un taximetrist a fost lovit cand a incercat sa ia clientii de unul din membrii clanului care stau si ameninta in barul neautorizat din gara. a se cerceta ce masuri s au luat intrucat se pare ca cineva ii tine in brate.
41
0

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389