REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

ACUZAŢII GRAVE LA ADRESA FIULUI FOSTULUI POLIŢIST SARAGEA: 'A SPUS CĂ MĂ DESPICĂ ÎN DOUĂ CU TOPORUL'

ACUZAŢII GRAVE LA ADRESA FIULUI FOSTULUI POLIŢIST SARAGEA: 'A SPUS CĂ MĂ DESPICĂ ÎN DOUĂ CU TOPORUL'

Replica API 6 septembrie 2018 | 00:00 1045

A fost sesizat Parchetul

A fost sesizat Parchetul

Florin Saragea

O femeie din Constanța susține că a fost amenințată, în mai multe rânduri, de către Florin Saragea, care este fiul fostului polițist Marian Saragea. Totul ar avea legătură cu un imobil al RAEDPP, în care femeia locuiește cu cei 6 copii ai săi și pe care Saragea Jr. s-a apucat deja să-l renoveze, în ideea de a-l ocupa în mod abuziv, după cum ne-a relatat actuala chiriașă. Aceasta a depus plângere inclusiv la Poliția Locală și, potrivit informațiilor noastre, deja a fost sesizată unitatea de Parchet competentă, urmând a se face verificări în această speță.

Este vorba despre Mirela Croitoru, în vârstă de 50 de ani, care locuiește, în chirie, într-un imobil al RAEDPP, situat pe strada Avram Iancu. Ea îl acuză pe Florin Saragea de construire fără autorizație și refacerea fațadei imobilului fără a avea acest drept. reclamație.

”Menționez că am șase copii care locuiesc cu mine și mă aflu în situația în care, atunci când ajung în țară, nu am unde să locuiesc. Am fost supusă, atât eu cât și copiii, la stres și amenințări cu vătămarea corporală și chiar moartea de către această persoană, care susține că el este cineva în acest județ și că poartă un nume care este celebru și este protejat de Poliție și alte organe ale statului întrucât tatăl lui a fost polițist și din acest motiv nu va păți nimic.

Ca și exemplu mi-a spus că el se bate și se împușcă cu Poliția, având și pistol și când este cazul face și pe victima să atragă milă. Mie mi-a spus că mă despică în două cu toporul, iar băiatului și uneia dintre fetele melecă îi îngroapă în beton, că a mai făcut-o și cu alții. Altă dată m-a amenințat că dacă mai fac plângeri și nu îl las să facă ce vrea el cu casa și locul în suprafață de 350 mp din centrul orașului, îmi ia fetele și le introduce într-o rețea de prostituție din Europa, pentru că el cunoaște cum se face, că a mai făcut așa ceva și cu alte fete”, a spus Mirela Croitoru în plângerea adresată mai multor instituții, inclusiv Poliției Locale.

În continuare, ea susține că i s-a explicat de către un angajat al RAEDPP că trebuie să renunțe la imobilul de la adresa menționată, în favoarea lui Florin Saragea. ”O altă variantă propusă de cei doi (Saragea și angajatul RAEDPP – n.r.) a fost să renunț eu la dreptul meu de chiriaș și să accept să construiască un investitor un bloc în care să primesc și eu două apartamente pentru tăcerea mea. Acest imobil îl am cu chirie de la RAEDPP din anul 2004, iar până în prezent, nu am avut probleme în al gestiona și nici nu am restante la chirie.

Numitul Saragea Florin în complicitate cu domnul T.G. și cu alți funcționari și lucrători încearcă prin mijloace nelegale și imorale să preia casa și terenul în care locuiesc. Acest aspect mi-a fost dovedit prin acțiunea premeditată a lui Florin Saragea. La început era foarte respectuos, manierat și dădea impresia de o persoană cerebrală.

Acesta, având un service auto vizavi de casa mea, m-a rugat să îl las să depoziteze o mășină în curte și am acceptat. Când a trebuit să plec în Austria unde sunt angajată, a rămas cu mașină în curtea mea. Într-o zi, când eram la serviciu în Austria, m-a sunat și mi-a zis că este cam mizerie în curte și că el se apucă să facă curat iar eu i-am răspuns că nu sunt de acord. În casă, în acel moment, stăteau fiul și fiica mea, în vârstă de 18 și respectiv 20 de ani.

Când m-am întors în țară după două luni special să văd ce se întâmplă, am constatat că a ridicat niște pereți din tablă în curte, mi-a intrat în casă și mi-a răvășit tot, creând o dezordine ca și când acea casă nu ar fi locuită, iar la exterior a placat fațada, fără autorizație și cred că singurul lui scop a fost acela de a avea un început de probă cum că el a făcut o investiție în casă pe care o dețin prin închiriere.

A tăiat pomii care erau plantați pe teren și mi-a furat toate bunurile din casă, pe care nu știu unde le-a dus. Imediat ce am costatat, am depus plângere la Secția nr.3 de Poliție, la Poliția Locală Constanța și la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, și am fost în audiență la Primarul Municipiului Constanța.

Este posibil că autoritățile să fi trimis corespondență pe numele meu la adresa de domiciliu, dar Saragea Florin mi-a spus că plătește poștărița ca să nu lase plicurile”, se mai arată în plângere, cu completarea că nu mai poate intra în imobil întrucât i-a schimbat încuietorile. Pentru a clarifica situația, reporterii cotidianului Replica au solicitat un punct de vedere la RAEDPP, ai cărei reprezentanți au precizat că vor răspunde solicitării în termenul legal. Însă, potrivit informațiilor noastre, una dintre instituții a sesizat deja unitatea de Parchet competentă, urmând a se efectua verificări în speța de față.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu e cum am crezut noi am inghitit ca pelicanii povestea austriecei. mai documentati-va
3
1
Sedan sunt Sedan ma cheama sunt o bomba mondiala eu am tupeu ma bagamias p in mata de bulangiu nu se ascunde nimeni
5
1
Nu se va face nimic pana nu va exista macar o victim,eventual omorata sau desfigurata pe viata. Se stie perfect cum functioneaza in Romania orice ar fi in folosul oamenilor obisnuiti. In Romania oamenii de rand sunt considerati ca niste preservative,ceva ieftin de unica folosinta,buni doar pentru votat .
10
2
Sa vina amiralul la comanda. Destul cu toata tigania asta cu RAEDPPul. La licitatie deschisa cu toate darapanaturile pline de tigani, la revedere cu toate micile golanii facute de tot felul de functionarasi buni de trimis acasa la ei. Tiganii sa-si faca credit sa cumpere la pret corect sau sa se duca sa stea unde-si permit, asa cum facem toti. Munca disciplinata si ordine sau ne scufundam naibii cu tot cu oras.
16
1
Bai catel ordinar cine mortii matii esti tu in oras ca daca pun mana pe tine iti distrug si ochiu celalalt , tactu a fost un amarat si tu esti rasu orasului , te crezi interlop dar din ce stie toata lumea ai mancat bataie de la toti. Chioruuule pisamas pe fita
16
4
Cresti dar niciodata nu stii ce cresti !
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108