REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Acuzaţii GRAVE şi PLÂNGERE pe numele firmei Romaris. Un client şi-a uitat bunurile în vehicul, dar nimeni NU ştie nimic

Acuzaţii GRAVE şi PLÂNGERE pe numele firmei Romaris. Un client şi-a uitat bunurile în vehicul, dar nimeni NU ştie nimic

Replica API 4 iunie 2019 | 09:19 1297

Un constănţean a rămas fără acte şi telefoane, după ce ar fi circulat cu un taxi aparţinând companiei Romaris. Cătălin P. şi-a uitat, zilele trecute, bagajul în autoturism. A încercat în zadar să-l recupereze, mai ales pentru că în rucsac avea şi buletinul, taximetristul ridică din umeri şi spune că nu ştie nimic. Pe fir a intrat şi poliţia însă, potrivit legii, trebuie să aştepte 10 zile pentru ca şoferul să returneze bagajul. În caz contrar, va fi acuzat de însușirea bunului găsit.

Evenimentul s-a petrecut la finele săptămânii trecute când a solicitat un taxi în zona Interioară. I-a fost atribuit indicativul 464 însă, din grabă, s-a urcat în alt taxi care a oprit şi l-a întrebat dacă are comandă, susţine clientul. „Eram în timpul serviciului. Şeful meu a sunat şi a făcut comanda. A venit un taxi Romaris, a oprit, m-a întrebat dacă am comandă şi am răspuns ă da. Nu era acelaşi indicativ, era 164. M-am urcat, gândindu-mă că aşa mai procedează ei, îşi fură clienţii, dar şi pentru că mă grăbeam”, a relatat clientul. Rucsacul în care avea actele şi trei telefoane l-a pus pe bancheta din spate, la solicitarea şoferului însă, din grabă, a uitat să-l ia. „Am sunat la dispecerat, am relatat cele întâmplate, mi-au spus că indicativul 164 nu a ajuns în zona aceea. Iniţial, am pus ruscasul la picioarele mele, însă şoferul l-a luat şi l-a pus pe bancheta din spate, să nu mă deranjeze. Am uitat, pur şi simplu, fiind grăbit. Cei de la dispecerat mi-au spus să sun şi alte companii, că poate nu era Romaris. Am sunat şi la celelalte, niciuna nu are acest indicativ. Plus că, la coborâre, am cerut şoferului o carte de vizită. Nu avea una personală, mi-a dat cu Romaris şi numerele de contact. Atunci, cum aş fi putut să mă urc în alt taxi aparţinând altei companii. Mi-a dat bon, dar nu l-am păstrat”, a mai spus clientul.

Reprezentanţii Romaris ridică din umeri şi spun că nu au ce să facă, în contextul în care taximetristul spune că nu l-a avut de client. „Indicativul 164 spune că nu a ajuns în zona aceea. Poate s-a urcat în taxi-ul altei companii, este posibil, pentru că maşinile sunt asemănătoare”, a declarat, pentru Replica, reprezentanta de la Dispecerat.

Clientul a făcut sesizare la Secţia 2 Poliţie însă, momentan, oamenii legii nu pot face nimic. Şoferul are la dispoziţie 10 zile să predea bagajul, în caz contrar, după abia după această perioadă ar putea fi deschisă o anchetă.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sotia mea a uitat telefonul pe bancheta taxi romaris.a sunat la dispecerat si o duduie ia spus ca firma nu garanteaza bagajul clientului.taximetristul stie de telefon caci trage mereu in statia din fata blocului unde locuiesc si de cite ori ia cerut telefonul acesta ia raspuns ca ce na uitat de el.
0
0
Cateaua aia ordinara Rodica de la dispecerat , ar trebui inpuscata si data la caini.. nemernica aia ordinara care se crede stapana la romaris .. Si face legea.. dati-o afara ..curva ordinara
2
0
Aloo lica neagu vezi sa nu te violeze vreunu ca prea smecher esti
1
1
uber anyone ?
1
0
Treaba e simpla si Romaris nu are nicio treaba cu cazul. Sunt destui tepari care au placheta ca la celelalte firme si asculta statiile si fura comenzi. De obicei sunt fosti colaboratori care au fost dati afara exact pentru astfel de probleme. Spre exemplu, in zona gara, din toate taxiurile de firma, doar o parte sunt originale. Plus ca puteti gasi si firme precum Romanis, Romavis. Cel mai simplu e sa retineti cat mai multe elemente: Indicativ, forma plachetei, numar de inmatriculare, toate inainte de a va urca. Spre exemplu eu am vazut 3 embleme grafice de Romaris pe piata.
0
0
cei mai jegosi oameni, taximetristii.. aproape toti
3
1
Am uitat tel. la unu cu 56 dec m amdus dupa el sil plasase la alt coleg. Toti sunt la fel tigani, japcangii, scursurile societatii. Oare cinei agajaza nu i vad.
2
1
Sunt o tarfa masculine un scotian sifon libidinous cu voce suava sensibila si cu apparat de pisat ca penis nu am ...dar asta e Marci stie ce zic nr 1 in praduieli
3
0
Cu ocazia asta va invata sa astepte taxiul pe care l-a comandat asa ii trebuie daca a pus un om pe drum degeaba
6
0
Fugiti de firma asta ca dracul de tamiie.Este o firma de interlopi.Are un service in mangalia,linga pennys,te lasa aia fara baterie,piese bune,si-ti mai trag si o bataie daca le repsosati ceva.lasati magraonimeasa se "bucure" de serviciile romaris,sint de-ai lor!
3
0
Pai de unde sa stie cineva ceva...cand el nu stie sigur in ce s-a urcat, poate a mers cu autobuzul 43 !
4
1
Cu miercani din astia ne mai scoatem si noi.Daca uita doi trei gansaci din astia cate un S9 sau cate un 8 sau cate o tufla pe saptamana e foc.Dar atentie fofoanele trebuie prichindite la sferii de la Ozlem sau lasate amanet pe la Dobrici sau la Varna!Hai spor la bani sa aveti ,fratilor!
9
0
Te urci in alt indicativ,uiti geanta,arunci bonul .....
10
0
Sa doteze FAGABOU carutele ciripitorilor cu zece camere nu cu opt ca dricurile lui. De ce zece? Ca sa se vada bonul fiscal, ultimul single a lui salam, cine rupe afisele MUSEDEULUI, unde fac bani pitipoancele, ... . CENZURATI ca povestea e veche chiar daca sa votat la referendum.
1
1
SOC!!!!POLITIA PE URMELE LOR!!!AU UIMIT O TARA INTREAGA!!!SI ASTA NU E TOT!!!URMEAZA NUMAI IN REPLICA CONSTANTA!!!Luav-as fituica in pula!
12
1
O fi de la City Taxi. Aia au obiceiul de a nu repara ce au stricat. A se vedea pe str. Ctin .Bratescu. Seful lor si acum se face ca ploua dupa o luna de la accident.
2
3
Ce bai laturilor la uber va mai dadea ceva inapoi?V-a dadea pe dracu!Tot noi o sa fim uber.Pentru fraierica geamantan care a uitat pisica in frigider e o vorba.Ai gresit esti bun gresit!
5
5
Sa nu aveti incredere in taximetristi ! Uitati-va numai la felul cum conduc pe strazi fara sa respecte regulile de circulatie si va veti da seama ce fel de oameni sunt !
10
2
Da-l naiba de buletin , sa nu fi avut acte importante de la firma in bagaj . Actele originale se refac , foarte greu .
5
1
da-ca nu casti ochi ,,belesti poooola.
4
1
Va meritati soarta.aveti in Cta un serviciu impecabil si voi tot in mizeriile alea de loganuri va urcati! Manele transpiratie. Asta primesti la aproape 3 lei.daca te mai arde si 2 semafoare si te ocoleste un pic scapi ieftin. Folositi ba BlackCab.masini curate.oameni decenti civilizati.sti cat platesti de cand comanzi masina.stati sa isi bata joc de voi toate ciorile si toti nespalatii Constantei.ca sa nu mai spun ca iti risti viata in masinile alea vai mama lor. Fraieri mai sunteti ma!
4
9
nu conteaza firma , de ce clientii nu sunt atenti , daca uiti ceva pe bancheta din spate , urca alt client si coboara lejer cu obiectul respectiv . Dar clientule destept , unde este bonul cu care ai achitat cursa ? daca ti s-a comunicat un indicativ , de ce te-ai urcat in alta masina ? va grabiti , va urcati ....in ce vine primul , apoi tipati . Atentie in ce va urcati , atentie la bagaje , nimeni nu este dator sa va pazeasca bagajele .
11
8
Bine ca nu te ai urcat in vreun RBT taxi ca ramaneai in curul gol fraiere
11
2
Toti tantalaii care uita ceva in masini si nu numai, uita un singur lucru important sa faca, anume sa ceara bonul la sfarsitul cursei, nu-l ceri iti meriti soarta fratica, daca nu vrea soferul sa-l scoata chemi politia la fata locului...foarte simplu!!!!!
16
2
PROBLEMA ESTE MAI AMPLA, CAND SI.A DAT SEAMA CA A UITAT BAGAJUL ? CA DACA A CONSTATAT DUPA 3 ORE, PA SI LA REVEDE ! DACA A OBSERVAT LUCRUL ASTA IN 15 MIN E ALTA MANCARE DE PESTE ! SI O ALTA CHESTIUNE ESTE CA DACA NU INAPOIAZA IN 10 ZILE ESTE ACUZAT DE FURT, VRAJALA ! E CA SI CUM MA DUC SA BEAU O CAFEA SI LAS TELEFOANUL PE MASA SI PORMA E ACUZAT BARMANUL DE FURT,
15
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367