REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
12.6° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Adio parcări gratuite în Mamaia? Iată ce vrea să modifice primarul Decebal Făgădău

Adio parcări gratuite în Mamaia? Iată ce vrea să modifice primarul Decebal Făgădău

Replica API 3 august 2017 | 23:05 234

În cadrul unei întâlniri cu patronatele din turism, o problemă care s-a discutat a fost lipsa locurilor de parcare din stațiunea Mamaia. Astfel, primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, a făcut un anunț în premieră prin care a precizat că începând cu anul 2018, în stațiunea Mamaia vor exista doar parcări cu plată.

Acest anunț i-a deranjat pe hotelieri, care consideră că turiștii care vin să se cazeze la hotelurile din Mamaia nu ar trebui să mai plătească și parcarea.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ati vandut statiunea la prieteni acum puneti taxe sa va recuperati investitia de 2 lei data pe terenuri de milioane euro RUSINE DECEBAL FAGADAU primarul hotilor
0
1
Pentru .ca firma care se ocupa de asa ceva s a cam saturat sa faca profit sute mii euro, vor milioane
0
1
Mamaia, in sezon, este plina de tigani - vanzatori, ciorditori si... plictisiti - de turisti retarzi si alte scursuri, facand-o complet indezirabila pentru un om normal. De la an la an uit aceste lucruri si fac ce fac si ajung prin Mamaia. Fix o data pe an. si apoi lucrez intens la procesul uitarii. Pentru constanteni este zero pierdere. Mai sunt plaje si nu tre sa stai cu miticii pe ele.
4
0
Nu mai bine facem ca la bulgari...taxa la intrare in statiune si fiecare parcheaza unde gaseste loc
1
2
ai dreptate jumatate , plata parcarii si a barierelor strict necesara . Mistoul tau e de doi bani , tu nu vezi cum arata mamaia de cand nu mai sunt bani ? nici cosuri de gunoi nu exista , spatiile -foste verzi-sunt arse si mizerabile . cu ce bani crezi ca se pot intretine ? lipsesc corturile tiganilor din fata teatrului de vara din 2000 - 2002 ....
0
3
Excelent dar insuficient. Propun si repunerea barierelor, cu taxa de rigoare dar si niste taxe pe iesirea din apa la plaja. Nu-mi mai vine si alta idee, dar sigur le va veni lor.
5
1
Taxa pe garaj taxa pe locul de parcare nu stie ce taxa sa mai inventeze fara sa faca o parcare cu capacitate mare fiind un oras plin de turisti de 27 de ani mazariche primarul a furat bani sa si cumpere prin slte tari insule intregi si pentru cetatenii din Cta facea circ cu caruri alegorice pline cu pitipoance
2
1
Orasul arata jalnic , spatiile verzi sunt neingrijite , bordurile rupte de asta iarna cand au deszapezit , pavajele stricate , jardinierele mari din beton sunt deteriorate . Un aspect neingrijit in general dar primarul doarme . Multe orase ne-au luat-o inaite , acolo cum se poate face ceva si la noi minic ? Si e pacat ca avem ce arata in acest oras dar degeaba cu lenea si incompetenta nu te pui . Corect Costi taxe peste taxe , unde s-or duce ?
17
1
Singura solutie este sa votati miscarea poPULAra
5
6
Nenorocit.. Dar la prieteni nu taxeaza extinderi de terase, avize etc... Bine le face constantenilor, ca sunt prosti rau. Platiti boilor daca vreti sa opriti in Mamaia....
9
2
E super Domnule primar! taxe peste taxe. Can doamne iartama vom avea si noi in cartiere parcuri sau spatii verzi unde sa te poti relaxa si plimba?
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272