REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Mar., 21 Mai 2024
Anul XX Nr. 6736
20.4° Constanța Marți, 21 Mai 2024 Anul XX Nr. 6736
 

De ce au fost scoși stâlpișorii de pe Ferdinand? Video

De ce au fost scoși stâlpișorii de pe Ferdinand? Video

Georgiana BOGLEA 30 aprilie 2024 | 00:00 3167

În urmă cu aproximativ o lună, bulevardul Ferdinand din Constanța era împânzit de stâlpișori. Astăzi, aceiași stâlpișori au fost scoși, iar în urma lor au rămas doar niște gropi de toată frumusețea.

De ce au fost scosi stalpisorii de pe Ferdinand? VideoStâlpișori scoși de pe bulevardul Ferdinand

Administrația locală se joacă de-a stâlpișorii, pe buzunarele cetățenilor. În urmă cu ceva timp, a fost demarată o acțiune de împânzire a Constanței cu stâlpișori pe multe străzi ale Constanței, cu scopul de a opri șoferii să parcheze autoturismele pe trotuar.

De ce au fost scosi stalpisorii de pe Ferdinand? VideoStâlpișori scoși de pe bulevardul Ferdinand

De exemplu, în dreptul fiecărei case de pe bulevardul Ferdinand, au fost montați, în urmă cu câteva luni, cel puțin câte patru stâlpișori de culoare portocalie.

De ce au fost scosi stalpisorii de pe Ferdinand? Video

Acum, aceștia au dispărut, rămânând în urma lor niște gropi de mai mare frumusețea. S-a răzgândit primăria sau lucrările au fost făcute de mântuială?!

De ce au fost scosi stalpisorii de pe Ferdinand? Video

De ce s-au irosit timp și bani? Cine răspunde pentru joaca de-a stâlpișorii, când sunt lucruri mult mai importante de făcut în oraș?

De ce au fost scosi stalpisorii de pe Ferdinand? Video

Vom afla. Până atunci, șoferii cu siguranță vor profita de absența pilonilor și vor parca așa cum sunt obișnuiți pe trotuar, iar pietonilor nu le rămâne decât să se resemneze și să facă, din nou, slalom printre mașini.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Banii nostrii irositi degeaba. Evident ca firma producătoare și cea care-i monteaza câștiga sume imense. Educația posesorilor de autoturisme se poate face ușor prin amenzi substanțiale. Astfel, primaria în loc sa cheltui, va câștiga bani pe care-i poate utiliza pentru multe alte necesități utile populației.
0
0
Cine face si desface,toata ziua are ce face.Alti bani,alta distractie!!
0
0
Versiunea constănțeană a operațiunii bucurestene "bordurica" !
1
0
ala nea primaru , ceva comentarii , o conferinta de presa cu explicatii ? daca asa se lucreaza in satul asta e clar
2
0
Știe stere hira cu învârte stalpisorii banii și lucrările! Doar el e șeful
4
1
Scrietzi cat a costat cine a platit si cine a incasat bani pentru montarea stalpishorilor,caci ce atzi scris voi vede tot omul care merge pe strada;bani ma,spunetzi catzi bani au pierdut constantzeni si cine a cashtigat din afacerea asta,uite stalpishorul,nu e stalpishorul,pentru este vorba de bani publici si cotizantzi la bugetul local au dreptul sa shtie ca se face cu bani lor.
7
0
Stalpisorii sunt scosi si mutati de pe o strada pe alta! Si cica s-au achizitionat unii noi!! Judecati si dumneavoastra! Sper sa nu-mi stearga MP comentariul!
4
1
Hotarati-va cand este bine ,acum spuneti ca vor parca masinile pe trotoar, deci iar nu este bine Nu mai bine asteptam receptia lucrarii si apoi comentam.
5
0
hai ca se poate . Au inceput cu stalpii aia aruncati din avion , acum se poate continua cu pavelele ..see poate reface stratul de dedesupt si se pot monta drept ,pista de biciclete se poate finalizaa pe capete ..incet incet asa invata si muncitorii sa faca treaba .Meseriasii sunt demult plecati in tari in care se munceste pe bani
6
0
Dorel a scos stalpisorii pentru ca erau prinsi cu cuie in pavele si plecau la vale .Acum ai baga in ciment .A durat un an sa isi dea seama ca sunt p***t montati .
10
0
Lumea să nu se vaite ,ci să iasă la vot.Dacă le convine situatia atunci sa stea acasa la tv .
12
1
Foarte bine ptr ca nu sunt locuri de parcare
8
12
Pe cuza vodă intre Mircea și tomis au fost scoși și montări de 2 ori. Va rog sa faceti o anchetă jurnalistică.
15
0

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515