REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 10 Mai 2024
Anul XX Nr. 6725
10.8° Constanța Vineri, 10 Mai 2024 Anul XX Nr. 6725
 

Administraţia locală investește în Campusul Henri Coandă: locatarii sunt şcoliţi în domeniul calculatorului

Administraţia locală investește în Campusul Henri Coandă: locatarii sunt şcoliţi în domeniul calculatorului

Replica API 18 noiembrie 2019 | 00:00 483

Primăria Constanța achiziționează servicii de formare profesională ”Competențe informatice” pentru locatarii cartierului Henri Coandă. Administrația locală speră să se reducă, prin acest proiect, numărul de persoane aflate în risc de sărăcie și excluziune socială din comunitatea marginalizată a Constanței.

Obiectul contractului de achiziţie publică îl constituie prestarea serviciilor de formare profesională pentru 13 grupe a câte 1-14 persoane, respectiv 182 persoane participante la cursuri de inițiere „Competențe informatice”. Serviciul face parte din proiectul ”Măsuri integrate pentru o viaţǎ mai bună”, în vederea reducerii numărului de persoane aflate în risc de sărăcie și excluziune socială din comunitatea marginalizată din cartierul Henri Coandă, prin sprijinirea integrării socio-economice a 600 de persoane, utilizând măsuri integrate de îmbunătățire a nivelului de educație în rândul preșcolarilor și elevilor majoritari, precum și a celor de etnie romă, de stimulare a capacității de inserție profesională a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă și a celor care intenționează să demareze o actiovitate pe cont propriu.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Domnule primar, va rog sa va implicati personal in aceste 2 campanii deosebite! Va rugam sa selectati dumneavoastra oamenii care miros urat in autobuz. O idee...Buna ziua, simt un miros urat si as vrea sa va ofer un sapun Protex si niste cursuri de calculator! Va rog sa coborati la prima statie! Colegu Babu va astepta cu o tochitura si o placinta dobrogeana, asa, ca sa nu va simtiti prost! Altfel merge cursul si votul cu burta plina, nu? Ce mai este de spus...puie msd! Atat!
2
0
Bai, esti prost? Citesc si nu imi vine sa cred! Fix asta le lipseste acolo! Dupa ce ii da jos din autobuz pentru ca nu s au spalat, ii trimite la cursuri de IT! Incredibil! Asa nu este discriminare! Primar mai tampit ca asta, nu exista! Dupa distrugerea traficului si lipsa oricarui proiect coerent si decent, veniti cu cele mai imbecile idei, dar pe banii nostrii. De ce nu ii iei la tine la tara, domn primar? Cresteti oi, ii inveti Windows...chestii din astea elementare! Pleaca odata! Ajunge! Dispari! Stai in cusca ta! Ce nu intelegi???
4
0
Trimisi ca turisti in india pentru totdeauna nu va suna bine ..
5
0
si ei sa stie ce fura ? Doar n-o sa fure niste laptopuri vechi. Muie fagadau !!! Cu mult cacat !!!
5
0
...totul din banii nostrii...ai contribuabililor...ca doar nu din banii primarului ...
5
0
Noi romi santem foarte multumiti si multumim lu dom primar
2
6
Domnu Fagadau ajuta mult la noi, noi iubim mult la el si votam.
2
7
Pai astia sunt votantii lui Fagabondul, le da casa, le face buletine, le da ajutoare si apoi ii trimite sa voteze PSDul
14
0
in domeniul.calculatorului de buzunar...
8
0
Asta mai lipsea, scolitii si pe internet ca sa ne fure mai bine !
14
0
Buna treaba. In loc sa-i invete o meserie, se pierde timpul si se pierd bani cu invataturile IT. Nu ar putea sa-i invete o meserie practica, ca sa-si castige existenta?
20
1
am nevoie de ajutor cu o fabrica de sapun...
16
1
BA! ESTI PROST????!!!!
20
0
au asfalt, au trotuare, au curent gratis, au apa curenta si canalizare. Niste bancomate nu le montati sa faca niste cursuri de clonat carduri. Prostii care platesc impozite nu au asfalt, nu au trotuare sau le au din pamant bravo viorica acum stiu de cum ai scos tara din noroi.
26
0
Dupa care invatati sa lucreze pe calculator . Numai ca interesu este altu , cineva are de castigat de pe urma acestor cursuri .
20
0
Iti vine sa vomiti cand vezi poza de la articol.....FOOOOOOOC.
22
0
Tiganca imputita in salvari, imi vine sa vomit!
19
1
media de scoala in acel cartier e de 4 clase... ce vreti sa-i invatati voi defapt???
27
0
Cateva grenade aruncate la intamplare prin cartier si scapam de leprele astea!
25
1
interes sa isi traga bani din astfel de cursiri la greu.Nu-i mai civilizeaza nici dracu pe astia,asta e ca sa fure ei cu pretext bani.La fel cum iau alea de incearca alfabetizarea lor la scoala din apropiere.Iesiti la vot,Fagabou e pus pe sustinerea tiganimii,ca doar le-a facit case gratis,se incalzesc gratis,au apa gratis,ne fura si ne distrug masinile linistiti.Camere pe strazi nu exista.Iesiti la vot sa mutam HC in Palas si sa distrugem tiganimea care umbla gratis pe ratc si traieste din banii nostri.De noi depinde sa scapam de ei,de Fagabou,care le face buletin de Cta,ca vin de peste tot
22
1
de ce nu se fac verificari la cei ce stau in acest cartier fiindca este o persoana care tine un apartament fara sa locuiasca.Tipul poarta o uniforma de marina,deci are bani nu ca noi,rog faceti o verificare fiindca de citeva luni este inchis apartamentul.
19
1
Cei din Henry Coanda sunt repartizati in cartier si respectiv in locuinte pe baza de spaga data conducerii Partidei Romilor,asa cum face si Viorica Dancila cu ceasul Cartier,asa fac si liderii de organizatii judetene strang bani de ceas!Repartizeaza in functie de cata spaga se da.Va imaginati ca aia bagati in case au aceiasi mentalitate ca aceea pe care o vad la varf?Cand un om stie ca trebuie sa dea spaga,cum a si procedat dealtfel sa stea unde sta,ce motivatie sa aiba sa se integreze invatand un curs banal de calculator?Cand liderii lor fura de 30 de ani impreuna cu PSD ul ce sa invete?
18
0
hai, ca dupa alegeri poate acest cartier se va demola
28
1
O idiotenie. Aceste cursuri se vor face pentru a mai castiga cineva foarte multi bani. Ce sa-i invatati - sa fure cu calculatorul, sau ce? Treziti-va odata si nu mai cheltuiti banii aiurea!
28
0
Investiti in maturi si soatetii in strada sa stranga gunoaiele pe care tot ei le fac . Cine vreodata va angaja un tigan sa lucreze la calculator ? Sau poate aveti nevoie in primarie de ei ?!?
32
2
Duceti-i la tara sa munceasca pamantul ca sa se intretina, ce cauta astia la oras ??
38
0
sa se specializeze si in infractiuni informatice
28
0
Moarte Ciorilor
28
0
Intai trebuie instruiti in cei 7 ani de acasa, minimum de educatie,cultura, cele 10 porunci, indiferent de ce religie au, sa vorbeasca corect romaneste si abia dupa aia trecem si la noua tehnologie E o vorba: ce-i lipsea chelului-tichie de margaritar.
39
0
Cel mai bine ar fi sa facem spun din ei. Problema e, cine foloseste sapunul ?
28
0
Mai bine le impartiti tablete cu acces la youtube sa asculte si ei manele.
26
0

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389