REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
15.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Adrian Minune, LUX și OPULENȚĂ la plajă

Adrian Minune, LUX și OPULENȚĂ la plajă

Replica API 1 septembrie 2021 | 00:00 1562

Manelistul Adrian Minune (46 de ani) nu trece neobservat oriunde s-ar duce. Zilele trecute, lăutarul din Ştefăneşti şi-a parcat superbolidul Lamborghini Aventador în faţa unui hotel de lux din nordul staţiunii Mamaia. El s-a dus direct pe plajă, unde s-a respectat ca un paşă.

Adrian Minune

Surprins pe plajă! Adrian Minune, manelistul care face bani pe bandă rulantă, a dat o fugă la mare, ca să se odihnească după o perioadă de coşmar. Originar din localitatea ilfoveană Ştefăneşti, el a fost descoperit de fotoreporteri pe plajă, în timp ce se relaxa. Pentru cântăreţ, prima parte a lunii august a fost un calvar, scrie click.ro.

La începutul lunii, manelistul a aflat că soţia sa Cati, în vârstă de 45 de ani, e grav bolnavă şi că are nevoie, urgent, de o operaţie. Pentru a-i rezolva problema de sănătate, Adrian Minune a dus-o la un spital din Turcia.

Intervenţia medicală a decurs, se pare, cu bine, iar Adi Minune a răsuflat uşurat: ”Mă bucur că doamna mea este ca nouă”. După o săptămână în care a fost nevoit să stea cu sufletul la gură ca urmare a momentelor dificile pe care le-a traversat Cati, cântăreţul a revenit la stilul lui de viaţă: muzică şi lux. În ultima vreme, el circulă cu un Lamborghini Aventador adus din Germania, în valoare de 450.000 de euro. Acesta nu e singurul bolid de lux din garaj. Manelistul mai are un Ferrari 458 Spider alb.

Bolid în valoare de 450.000 de euro

După ce a parcat automobilul roşu în dreptul hotelului White Tower din Mamaia, Minune s-a relaxat pe plajă alături de mai mulţi prieteni, a tras din narghilea şi a beneficiat de un masaj terapeutic pe plajă. Scăpat de stresul bolii de care a suferit soţia şi odihnit după minivacanţa de pe litoral, Adrian Minune a revenit la concertele de la nunţi, botezuri şi petreceri private. Mai nou, cântă şi pe scenă, la petreceri cu mii de oameni. Nu cu mult timp în urmă, cel mai cunoscut artist din Ştefăneştii de Ilfov a dat o fugă până la Iaşi, unde a susţinut un concert în aer liber la un cunoscut club din oraş. Ieşenii s-au dovedit mari iubitori de manele, astfel că aproape 5.000 de oameni au plătit câte 50 de lei pentru a dansa pe melodiile sale.

Hai la mare, fiindcă preţurile intră la apă!

Veste bună pentru amatorii de concediu la mare! Preţurile intră la apă, după 1 septembrie, pe litoralul românesc. Hotelierii au lansat în această perioadă programul „Litoralul pentru toţi”, prin care zeci de spaţii de cazare vin cu preţuri până la 70% mai mici. „Pe baza rezervărilor, estimăm că luna septembrie va fi una aglomerată pe litoral, cu un grad mediu de ocupare mai mare decât în anul trecut. Hotelierii vor menţine unităţile de cazare deschise până la finalul lunii septembrie”, afirmă Dragoş Răducan, de la Federaţia Patronatelor din Turism.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce aveti cu mine, eu cant ce vor mesenii pentru ca sunt platit tot asa cum radio tv si presa canta ce vor guvernantii care ii platesc sau ii scutesc de taxe si impozite!! diferenta e c aguvernantii platesc din banii vostrii!!
0
1
Bravo postarea "grigore" !
3
0
opulenta pe naiba .doar tzziganie .oriunde afara nu ii baga nimeni in seama .poate se autosesizeaza anaful
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272