REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 17 Mai 2024
Anul XX Nr. 6732
14.4° Constanța Vineri, 17 Mai 2024 Anul XX Nr. 6732
 

Respins de Biroul Electoral, Nicu Matei și-a băgat beizadeaua la înaintare pentru funcția de primar în Năvodari

Respins de Biroul Electoral, Nicu Matei și-a băgat beizadeaua la înaintare pentru funcția de primar în Năvodari

Virgil STOIAN 3 mai 2024 | 00:00 3741

Miercuri, 24 aprilie a.c., Biroul Electoral i-a respins candidatura pentru funcția de primar al orașului Năvodari lui Matei Nicolae. Hotărât să obțină fotoliul de primar prin orice metodă, acesta și-a băgat la înaintare fiul, pe Geani Matei, care la doar 24 de ani, poate deveni printre cei mai tineri edili din țară. Dar... să vedem dacă locuitorii din Năvodari vor avea încredere în el... sau se vor ghida după dictonul... ce se naște din pisică... șoareci mănâncă. Ca și tatăl său, Geani Matei va candida din partea Partidului Neamul Românesc.

Respins de Biroul Electoral, Nicu Matei si-a bagat beizadeaua la inaintare pentru functia de primar in NavodariFamilia Matei... la primărie

Dezamăgit de refuzul Biroului Electoral de a-i valida candidatura la postul de primar al orașului Năvodari, Matei Nicolae s-a gândit să păstreze funcția... în familie. Și cine te poate reprezenta mai bine decât propriul tău fiu? Geani Matei are 24 de ani, este absolvent al Facultății de Medicină Veterinară din cadrul Universității Spiru Haret și a cochetat și cu fotbalul. Nu știm ce îl recomandă pentru postul de edil, dar nimeni nu s-a născut învățat. Dar dacă Nicolae Matei a avut încredere să îi dea o firmă pe mână... de ce nu ar avea încredere și năvodărenii să îi încredințeze soarta orașului pentru următorii patru ani. Și cine știe, poate Nicolae Matei o să îl lase pe Geani să fie și el un pic... primar. Contactat de reporterii Replica pentru un punct de vedere, Nicolae Matei a refuzat să facă vreun comentariu.

Respins de Biroul Electoral, Nicu Matei si-a bagat beizadeaua la inaintare pentru functia de primar in NavodariGeani Matei

Beizadeaua Geani, acționar majoritar la Top Vision

La începutul anului 2021, Nicu Matei l-a făcut acționar majoritar pe Geani, la firma Top Vision SRL, ce se ocupă cu creșterea și reproducția păsărilor domestice. Geani Matei deținea puțin peste 10% din acțiuni, însă tatăl lui a decis că merită mai mult și i-a cesionat un număr de 506880 de părți sociale, reprezentând 88,047% din capitalul, social al societății. Prin cesiunea acțiunilor, Geani Matei deține 90,217% din capitalul social al societății, Matei tatăl rămânând cu doar 9,783% din capital. Pe lângă aceasta, Geani mai este acționar și la alte două firme ale familiei, respectiv Legmas SA și Olt Com Srl. Pe lângă aceste bunuri, familia Matei mai deține și două hoteluri, Geani și Noa.

Respins de Biroul Electoral, Nicu Matei si-a bagat beizadeaua la inaintare pentru functia de primar in NavodariHotelurile familiei

Nicolae Matei se pare că tânjește după postul de primar și face orice pentru a-l obține, chiar dacă asta înseamnă să îl arunce în luptă pe propriul fiu. Rămâne de văzut cât succes va avea acesta în alegeri dar și, în eventualitatea câștigării alegerilor, cine va fi... adevăratul primar.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vrem sa scapam orasul de haita condusa de Panseluta, Dumitrascu si Rafaila , baiatul lui Matei este mai bun decat curvele astea batrane .
1
0
Lasa copilul in pace, nu il baga in necazuri ! Cu siguranta ca nu va conduce el Primaria, doar va semna...ca Primarul !
0
1
Cât de peost poți să fi să ți arunci în albia cu porci pe copilul tău? Bă Matei tatăl, auzisem că nu poți fi suspectat de multă inteligență dar nici chiar atât de bou n am crezut că ești!!! Cum bă, ți ai trimis copilul să ți l ia toți idioții la cele mai execrabile înjurături de familie, de mă să de tac su, etc! Bă boule, ești chiar un om de cârpă așa cum spun mulți cetățeni din oraș! Îmi vine să vomit și chiar am s o fac pe tine, sau chiar pe fii tu, că tot îți place!
1
1
sa ma cac cu stropi pe voi
2
1
Sa lasam navodarenii sa voteze.Dar sa voteze cu capul, nu cu " a furat, dar a și facut ".
1
1
Merita,a fost la azil la Irinel și ia dat dezlegare la vot
5
1
,, Beizadea"? Ce repede catalogați de dragul ,, prietenilor" voștri care vă roagă să scrieți,, de bine"pentru care baiatul ăsta, este considerat un adversar! Doamne ajută să ajungă primar!
5
4
Nicu Matei ori crede ca este iubit de Navodareni,ori merge pe idea ca incercarea moarte nare,adica dece sa nu incerce si cu fiisu,daca fiul nu v-a fi votat asta e nu a pierdut nimic,oricum locuitori Navodariului au shtampila in mana,ei decid pe cine voteaza.
8
0
il baga in puscarie . O sa fure in continuare pentru ca asta stie Nicu. A fost cel mai p***t primar din oras ,un analfabet.
8
5
doi ratati
10
5
Succes, Geani! Ai tot sprijinul nostru
5
11
E dreptul lui Geani Matei să candideze. E "pui de leu", care e problema? Năvodărenii vor decide: tânărul leu sau girafa bătrână și coruptă care a distrus orașul. Chiar nu înțeleg pe cine deranjează candidatura legală a lui Geani Matei...
5
12
..!..
9
2
Ar trebui sa va informati putin, “beizadeaua” la 18 ani, la 5 dimineata conducea tractorul pe camp, daca nu merita nu ii lasa tatal lui afacerile familiei pe mana, ar trebui sa promovati tinerii ca el! Mult succes Matei Geani!
8
16
În legătură cu candidatura lui Geani Matei pentru funcția de primar al orașului Năvodari, vă pot spune că, în ciuda respingerii candidaturii tatălui său, acesta își dorește să continue tradiția dedicării în serviciul comunității. La doar 24 de ani, Geani Matei vine cu o viziune proaspătă și energie pentru a aduce schimbări pozitive în oraș. Încrederea locuitorilor va fi, desigur, esențială pentru succesul său, iar el este hotărât să câștige această încredere prin transparență, comunicare deschisă și implicare activă în problemele locale. În final, decizia aparține comunității, iar Geani Matei este pregătit să demonstreze că poate fi un lider demn de încredere pentru Năvodari.
9
18
Susțin Geani Matei,susțin tânărul școlit cuminte și de ce nu viitorul primar al orașului Navodari,el este viitorul și mândria orasui,și va duce cu demnitate si mandrie munca tatălui sau
6
17
Da am furat recunosc tot ce am putut fura .
8
4
Matei și Neamul Romanesc! Geani Matei este pregătit pentru Primăria Năvodari!
6
16
Orice s-ar spune Batranul Matei a fost cel mai gospodar Primar pe care l-a avut Navodariul iar cei ce au venit dupa el nici nu reusesc sa intretina ce a facut Nicu Matei. Vedem cu toti ca de la an la an orasul se degradeaza si tot ce se face acum se face sa prosteasca lume inainte de alegeri , foar lucrari de p*****a calitate ! Eu chiar cred ca un tanar ce a crescut intr-o familie de gospodari cu credinta in Dumnezeu poate fi mult mai bun pentru orasul nostru si apoi il are in spate pe tatal cu mare experienta in Primarie si nu il va lasa la greu !
8
18
Cat tupeu sa ai, ca dupa ce esti condamnat sa mai apari in viata publica? Mai vrei sa fii si primar.
17
5
Atât timp cât gloata e primitivă el încearcă ce are de pierdut în afara de niște bani furați
21
3
Purcelushul de lapte e pus de tati la protap ca sa aduca primaria la ei in ograda. Ha ha ha.
22
4
Articol scris de un frustrat!
3
20
Un penal mai mare ca Matei nu exista. Venit din fundul Olteniei doar cu hainele de pe el, a ajuns mare bastan. Ordinar. Huo
26
5

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468