REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.8° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.8° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Adrian Mititelu jr., de urgență la spitalul Floreasca: a luat pastile antidepresive

Adrian Mititelu jr., de urgență la spitalul Floreasca: a luat pastile antidepresive

Virgil STOIAN 22 aprilie 2024 | 00:00 722

Adrian Mititelu junior, fiul lui Adrian Mititelu, a ajuns de urgență, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la Spitalul Floreasca, din București. Adrian Mititelu jr. a luat pastile antidepresive, dar tatăl său susține că nu a încercat să se sinucidă.

Adrian Mititelu jr., de urgenta la spitalul Floreasca: a luat pastile antidepresiveMititelu Jr.

Pe rețelele de socializare se vehiculează faptul că Adrian Mititelu jr. ar fi dependent de jocuri de noroc, iar noaptea trecută a pierdut o sumă uriașă.

„Era foarte supărat în ultima perioadă. Lua pastile antidepresive. A luat cu una mai mult decât ar fi trebuit și din această cauză e la spital. N-a fost vorba în niciun moment de suicid”, a spus Adrian Mititelu senior, potrivit Iamsport.ro.

Bogdan Oprița, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență Floreasca, a confirmat informația: „Da, pacientul Adrian Gigi Mititelu este la noi în spital. Nu vă pot da mai multe amănunte despre starea sa, dar confirm că este internat la spitalul Floreasca”.

Război între tată și fiu

În ultimele săptămâni, familia Mititelu a ținut capul de afiș cu un scandal între tată și fiu.

Un mare scandal a izbucnit la FC U. Craiova între Adrian Mititelu senionr și Adrian Mititelu jr. Fiul îi cere demisia tatălui de la conducerea echipei, în timp ce tatăl își acuză fiul că n-a realizat nimic în viața lui și acum vrea să îi fure echipa de fotbal pentru ca ulterior ”să facă vreo manevră cu Rotaru”, finanțatorul rivalilor de la Universitatea Craiova, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se drogheaza cu valerio nikola si alex costea de la noi din cta
3
0
Saracul copil are doar 26 de ani si este deja depressiv si dupa cum spune interlopul ala de tasu "a vrut sa se sinucida copilashul",hai ma lasatzi vrjeala asta toata lumea shtie ca drogalai dupa ce ajung la spital din cauza drogurilor dau declaratzii ca ar suferi du nu-sh ce boala nervoasa,caci nu este placut sa apara prin presa shtirea despre copilul tau ca este un consumator de substantze interzise,ca sa nu le spunem direct droguri.
7
0
Da-l dracului de gunoi al societății. Nu este pierdere dacă moare...o sa fie mai mulți ca la corduneanu. O mașină de tocat banii lui taica-su și nu are puțin respect...Pai ce a făcut taica-su nu o sa facă rabla asta în doua vieți.. este un drogat, un plimbafusta ,un dezaxat mintal și fizic..nu este un caracter...un 0 barat... Mai bine se ducea lingă corduneanu.. ca nu era pierdere
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212