REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
13.3° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Adrian Năstase, fost premier:

Adrian Năstase, fost premier:

A.F. 17 iulie 2023 | 00:00 626

Adrian Nastase, fost premier:

„Vara, ca hoții (când lumea e în vacanță, inclusiv parlamentarii), s-a comunicat, în sfârșit, decizia instanțe în dosarul finanțării campaniei electorale a lui Traian Băsescu din 2009. S-a folosit formula nouă a grațierii individuale – prescrierea faptelor. Deci, rămâne cum am vorbit în tren. Banii s-au cam dat, alegerile s-au desfășurat, procurorii și judecătorii lui Băsescu și-au făcut datoria - au «dezlegat» cauza și au anunțat că nu răspunde nimeni.“

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Te oftici? Basescu a fost mai h.ot si mai m.afiot ca tine. Securitatea inca controleaza tot. Toti coruptii au fost facuti scapati de mafia politico-parlamentara
1
0
Fiecare din ei,din oribilii care stapanesc pe sfert tara,au dreptate cand se critica. De stapanire a tari marefer la faptul ca de fept suntem la cheremul marilor puteri,la fel ca in trecutul istoric, doar ca acum nu mai avem si patrioti la conducere.Nici popor unit nu avem. Din pacate,critica intre ei este ca o cursa de caini sau soareci,pierzatorii pariurilor fiind nu ei,ci mereu noi,indiferent de cine castiga. Resemnati si dezinformati,mergem la vot sa ne alegem urmatorul dement,urmatorii impostori. O facem liberi. Cica asa e democratic,ca dintre rai sa-ti alegi liber pe cine crezi ca e mai putin rau. Ce viitor avem!
1
0
puscarias, fost vanator p***t, fost, fost...
2
2
tu ai distrus tot, javra, Băse cu toate păcatele lui a fost cel mai bun președinte și politician in ultimii 33 de ani.
4
4
Pai vezi unde ai gresit tu mai Adriane ? Atunci cand ai vrut sa te sinucizi a fost o mare greseala, trebuia sa mergi la Basescu seara la portita, ca si Ghita, sti tu cantecul acela, si sa-i tregi lui un glont in teasta aia de criminal si de hot profesionist. Asa, am ramas si cu tine ranit si cu el ranjind !
3
3
AK47 toata asa zisa cls politica
4
0
Hotu nr 1 al Romaniei !
13
2
Nu-i tin partea lui Base, dar tu ca ai vandut toata industria tarii la pret de nimic si ai facut puscarie doar de ochii lumii cand tu trebuia sa fi condamnat pe viata si averea confiscata pentru subminarea economiei, tot mai ai tupeul sa vorbesti?
15
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272