REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Adrian Năstase, fost premier:

Adrian Năstase, fost premier:

A.F. 22 ianuarie 2024 | 00:00 578

Adrian Nastase, fost premier:

„Uneori am impresia că s-a produs o involuţie pe care destul de puternic o vedem marcată prin ceea ce se întâmplă. Şi mi-aş permite chiar să propun o modificare a Constituţiei la capitolul «drepturi cetăţeneşti» şi anume un nou drept fundamental – «dreptul la haos». Mi se pare absolut extraordinară această împărţire a societăţii între români și ei. Ei sunt, nu știm ce sunt, de pe o altă planetă, dar întotdeauna, dacă observaţi, în dezbateri sunt românii, pe de o parte, şi ei de cealaltă parte. Nu ştim de ce naţionalitate sunt ei şi nu ştim întotdeauna cum trec o parte dintre ei în români şi o parte din români în noii ei.“

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Delta, valea Prahovei, Sidex, Rompetrol..mai vrei? La gunoiul istoriei meriti sa fii
1
0
E greu sa mai faci ceva și pentru țară și popor când este așa ușor să fi c***a Vestului și altor puteri ca apoi , din ce rămâne ,sa arziiii tot PTR tine. Doar nu o să îți pese de țară precum Ceaușescu , să nu sfârșești că el.
2
0
Mai apare și el înainte de alegeri ,criticând ceea ce el a pornit în această țară ( hoția fără limite), pentru a se asigura că își păstrează felia de tort.
2
0
Un așa zis om care a tăiat pe bucăți aceasta țară( spre deosebire de alti prim ministri ai altor țări în perioade și situații asemănătoare) după așa zisa revoluție și care inca mai taie din ea prin interpuși.
2
0
Nu îți este rusine, neștiut ordinar ce ești? Ai stat puți ascuns și ai rămas cu banii furați, cu tara vândută și cu odraslele tale a alfabet plantați de tata, nu la coada vacii, ci pe funcții bi e plătite. Îmi este, la propriu, scârbă de o astfel de jigodie. Bun simt, demnitate coloana vertebrala, termeni necunoscuți acestui NIMIC
3
1
Indivizi de felul lui asta,se ocolesc. Sunt alergeni ,produc stari de greata.
5
2
Asta e vanzatorul de tara cel mai mare pe care l-a dat Romania. Otz dar fraier, s-a umplut de tablouri, case, ferme, primul miliardar al tarii. Si-a asigurat loazele cu bani pentru 5 generatii. Si voi il promovati...in loc sa-l stoarcem de bani... ne meritam soarta.
8
3
Fondatorul mafiei politice, seful hotilor, huoo, nenorocitule!
6
4
Ia mai taci din gura ca nu te-a intrebat nimeni!
5
5
Dreptul la puscarie este ceva normal pentru un peesedist precum Bombonel.
6
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272