REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.5° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
16.5° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Adrian Năstase, teorie înfricoșătoare după atentatul de la Moscova asupra fiicei lui Alexander Dughin

Adrian Năstase, teorie înfricoșătoare după atentatul de la Moscova asupra fiicei lui Alexander Dughin

Replica API 22 august 2022 | 00:00 4989

Adrian Năstase lansează o ipoteză îngrijorătoare după atentatul de la Moscova căruia i-a căzut victimă Daria Dughin, fiica lui Alexander Dughin, cel numit ideologul lui Vladimir Putin. Potrivit fostului premier, acest incident va duce confruntarea dintre Rusia și Ucraina la un alt nivel.

Adrian Năstase

"Atentatul de la Moscova asupra fiicei lui Alexander Dughin deschide, în opinia mea, o nouă faza în conflictul dintre Rusia și Ucraina. În mod categoric, în februarie, Rusia a invadat teritoriul unui stat suveran, cu frontiere garantate internațional, din dorința de a „corectă” trecutul. În esență, este vorba de o acțiune de revizuire a frontierelor. Războiul va continuă, fără îndoială, cu forțe militare, insurgenți și victime civile „colaterale”.

Asasinarea Dariei Dughin complică însă lucrurile. Ea duce confruntarea la un nivel nou – acte de terorism individual. Dincolo de cine a comandat asasinatul sau de cine l-a executat (vor fi lansate tot felul de teorii), s-a creat un precedent important pentru acest conflict, în care pot fi implicați și terți. Au mai fost astfel de atentate în Orientul Mijlociu, în Germania, în Siria, Iran, Afganistan, cu numeroase măsuri de retorsiune. De altfel, primul Război mondial a pornit în urmă unui act individual de terorism.

În România, trei premieri au fost asasinați până la Al doilea război mondial și a existat o perioada în anii ’20-’30, în care s-au întâmplat multe asasinate cu motivație politică", a scris Adrian Năstase pe blogul său, scrie antena3.ro.

Vladimir Putin s-a pronunțat cu privire la asasinarea Dariei Dughina

Președintele rus Vladimir Putin s-a pronunțat luni, pentru prima dată, în legătură moartea Dariei Dughina, fiica ideologului ultranaționalist Aleksandr Dughin.

Dughina a murit sâmbătă noaptea, în apropiere de Moscova, după explozia unei bombe plasate sub mașina sa.

Președintele rus a transmis familiei condoleanțe, numind atentatul "o crimă josnică și feroce".

"O crimă josnică și feroce a scurtat viața Dariei Dughina, o persoană strălucitoare, talentată, o adevărată inimă rusă – bună, iubitoare, deschisă și plină de simpatie. Jurnalist, om de știință, filozof, corespondent de război, ea a slujit cu sinceritate poporul și patria și a dovedit prin fapte ce înseamnă să fii patriot rus", se spune în mesajul postat pe canalul Telegram al Kremlinului, notează CNN.

Aleksandr Dughin, tatăl Dariei Dughina, este considerat inspiratorul lui Putin în planurile sale de invadare și de anexare a Ucrainei la Rusia.

FSB, Serviciul Federal de Securitate din Rusia, a acuzat luni serviciile speciale ucrainene că se află în spatele atacului cu bombă, comunicând, totodată, datele unei femei, Natalia Vovk, despre care rușii susțin că este cetățean ucrainean și că ar fi dus la îndeplinire atentatul.

Anterior informațiilor comunicate de FSB, Ucraina a negat oficial orice implicare în asasinarea Dariei Dughina.

După ce presa rusă a publicat informațiile referitoare la suspecta în cazul Dughina, Kievul nu a reacționat imediat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La priveghi sicriul era deschis. Parintii stateau ca la o conferinta de presa ,tatal cu mainile in buzunare. Marea pacaleala ca sa traga in ucraineni.
2
0
Mda... Nastase e cel care a introdus mafia in guvern si prim ministrul care a furat cel mai mult din tara asta iar acum ne spune fix ce vrea Moscova sa auda lumea adica pretextul unei confruntari militare la alt nivel. Oricine sustine Rusia in aceste timpuri este foarte idiot sau vandut cu totul rusilor.
0
0
B******a Nastase alaturi de Iliescu Ion sunt oamenii Moscovei, ce dracu, n-ati inteles asta nici pana acum.
0
0
Nu a fost nici un atentat ! KGB a inscenat totul, pentru a avea motiv de RIPOSTA impotriva UCRAINIENILOR ANTISOVIETICI !!! RAPANDULA dughinista putinista este VIE SI NEVATAMATA, i-au schimbat identitatea, asa cum au facut in sute de cazuri similare !!! SOVIETICUL nastase, AGENT KGB acoperit, bate campii !!!
1
0
marsh si suge_le p**a trgloditule. si poate iti arati si fata sa ti-o luam la pula. Jigodie ruseasca!!111
0
0
sinucisul asta nu isi mai numara ouale ? egreu sa stai acasa fara sa te vada lumea he he
1
0
Nastase, a fost cel mai bun prim ministru dupa 1990.Faptele vorbesc, nu ce behaie p-aici oile basiste, sorosiste, etc!Ii pupati in izmene pe azovisti, dar ati uitat rapandulelor cate probleme au creat RO. cu platoul Marii Negre, Insule Serpilor, canalul Bistroe,interzicerea folosirii romane in scoli, etc.Toata viata voastra ai fost si veti muri slugi ingrijind batrani la fund, culegand capsuni, castraveti, rosii sau calare pe schelele vest-europene!!
0
0
Bombonel Hozu.Dughin e profetul tau mai tranvestitule.
0
0
Bai latraule mars la parnaie acolo e locul tau
1
0
Si apropo, ce dracu' cauti in libertate?
1
0
Cine ar trebui sa-l mai bage in seama pe acest pirnaias? NIMENI...
1
0
ba adi pirnaie,tu nu mai crapi dreq odata?nu.t mai ajung sutele de milioane euro furate de la gura copiilor?
1
0
aveti nume... mascate dar va caracterizeaza , mergeti inainte pe...blat ca voi stiti cine sunteti si unde ...ajungeti
0
0
Mai puscarie iar te bagi in seama,te doare sufletul de bolsevicii vostri ,PSD-disti nenorociti,faceati carare la Moscova sa luati lumina de la crimilal
1
0
Adrian ie t***n t****. Tupeul lui e neaos leit iluescian. Cine iobeste pe ei comunistii sa ii pupe in fund ca vor murii bolsevici p****i
0
0
infricosator pentru o tara UE, este ca un puscarias are tupeul sa apara la latrine ca si cand nici usturoi n-a mancat, nici gura nu-i pute.
2
1
E adevarat ca trei premieri au fost asasinati. Dar numai unul a incercat sa se "sinucida"... SICTIR rapandula dracului!!!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212