REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

AJUTOR pentru tânărul care a supravieţuit ca prin minune unui teribil accident rutier! Părinţii şi fratele AU MURIT

AJUTOR pentru tânărul care a supravieţuit ca prin minune unui teribil accident rutier! Părinţii şi fratele AU MURIT

Replica API 27 noiembrie 2019 | 09:18 406

Carnagiu în Vrancea

Carnagiu în Vrancea

Supraviețuitorul teribului accident din județul Vrancea, localitatea Pădureni, în urma căruia un copil de 10 ani și părinții acestuia au murit, va primi ajutor din partea Consiliul Local Constanța. C.F.S. a fost rănit grav și el în accident, însă, dacă rănile fizice i-au fost tratate în timp, cele sufletești vor rămâne pe vecie. Tânărul de 21 de ani este student la București, iar pensia de urmaș îi este insuficientă pentru a supraviețui și pentru a-și acoperi cheltuielile pentrue ducație. Motiv pentru care, Consiliul Local Constanța îi va oferi, de urgență, suma de 10.000 lei, pentru chetuieli generate de frecventarea cursurilor universitare

Familia S. din Constanța se întoarcea din Vrancea spre casă, în ziua de 23 septembrie 2018 iar, o clipă de neatenție în trafic a unuia dintre șoferi, a băgat în mormânt patru persoane, printre care părinții și fratele lui mai mic, în vârstă de doar 10 ani. În mașină se afla și C.F., însă a supraviețuit miraculos impactului. Astăzi, este student anul III la Facultatea de Arhitectură din cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism ”Ion Mincu” din București. Pe parcursul anilor de studiu I și II, părinții au optat pentru ca fiul lor să locuiască cu chirie, întrucât nu i-a fost repartizat un loc în cămin. În ziua fatidică de 23 septembrie, studentul și-a pierdut toată familia, el suferind răni adânci, a avut coaste fisurate, multiple lovituri la nivelului întregului organism, dar a supraviețuit. Însă a rămas singur, fără un sprijin moral și material, nu are resurse financiare pentru a-și continua studiile și are nevoie de bani pentru chirie, pentru costurile necesare traiului de zi cu zi și materialele necesare la facultate. Are pensie de urmaș, în valoare de 704 lei pe lună, însă este insuficientă pentru nevoile sale. Din acest motiv, s-a impus acordarea de urgență a unui ajutor financiar în valoare de 10.000 lei. Consilierii locali vor supune la vot proiectul joi, 28 noiembrie a.c.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mama lui intra in depasire neregulamentara,isi omoara familia si noi constantenii ii dam bani anual copilului,are vreo ruda cu pile in primarie de ii da primarul anual cate o suma de bani??
0
0
MAI IOANE MUIE IOANE PROST M,AI ESTI
1
1
nu mai stiu exact cazul, dar parca nu parintii lui au fost de vina. dar oare nu exista asigurarea rca care trebuia sa plateasca despagubiri.
2
0
Bine zis Relule. De ce trebuie noi sa platim? asta e...au murit, sa se descurce. nu inteleg de ce atata suferinta. viata merge inainte. va pup din Ibiza.
2
2
Bag pula. Hai sa dam bani de la Primarie pentru toti idiotii cu permise care nu stiu in pula mea sa conduca. Vreau si eu 5000 EUR ca nu port centura, sunt sarac, mananc la mek si ma doare in pula de voi. Moarte tiganilor si makidonilor. Muie mie.
5
2
Sa acopere ministerul educatiei sau min.protectiei sociale cheltuielile pentru continuarea studiilor,pentru cazuri exceptionale ministrul poate sa dea bani pt.asa ceva.
11
1
Faceti demersurile necesare si alocati un numar de telefon pentru donatii astfel toti cei care se cearta sa doneze cat pot.
13
1
Nu el era la volan.
11
1
Bai Ddd, esti un idiot! Tatal decedat a condus! Sa-ti fie rusine! Dumnezeu sa-i odihneasca in pace. Numai in pielea lui sa nu fii dar dupa cum vorbesti parca ai merita.
25
1
Stai ca nu mai inteleg: omul nu este anchetat pt. ucidere din culpa ??
5
23

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218