REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

ALERTĂ la CHIRNOGENI! Un BĂRBAT a MURIT după ce a fost PRINS în ROTORUL TURBINEI unei EOLIENE

ALERTĂ la CHIRNOGENI! Un BĂRBAT a MURIT după ce a fost PRINS în ROTORUL TURBINEI unei EOLIENE

Replica API 13 mai 2021 | 19:14 5571

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați, joi, 13 mai, să intervină la un incident înregistrat în parcul eolian de lângă Chirnogeni.

Din primele informații, ar fi vorba despre o persoană prinsă în camera motor a unei eoliene din parcul eolian de lângă Chirnogeni.

La fața locului au intervenit: o autospecială de stingere, o ambulanță Smurd, o autospecială de descarcerare, o autoscară, fiind un total de 11 pompieri. Din partea Serviciului de Ambulanță Județean a intervenit un echipaj C2. Cei de la eoliene au urcat pentru a acorda primul ajutor și pentru a ajuta la coborarea acestuia.

Update: Potrivit informaţiilor noastre, victima, un bărbat de 25 de ani, a fost prins în rotorul unei eoliene şi a fost declarat decedat.

Ce spun polițiștii:

În cursul zilei de joi, 13 mai, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au fost sesizați cu privire la faptul că, un angajat al unei societăți de mentenanță a parcului eolian din extravilanul localității Chirnogeni, a rămas blocat în partea superioară a unei centrale eoliene.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, de 25 de ani, din județul Prahova, care a fost declarat decedat, fiind transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cauzei decesului.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Care hot? Cat de redus mintal poti fi sa scri asa ceva? Rotorul e sus in camera turbinei, acolo nu ajung decat cei de la mentenanta si numai cand este permis. Ai postat si tu un comentariu...... Dumnezeu sa-l ierte.
5
0
taranul era la furat.a primit ce.a cautat!
4
24
Cine este decedatul ?
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367