REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.2° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.2° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Alertă! Un hoț se plimbă liber prin oraș fără să fie deranjat de nimeni. Video

Alertă! Un hoț se plimbă liber prin oraș fără să fie deranjat de nimeni. Video

Victor ROTARU 7 aprilie 2023 | 00:00 8670

În contextul crizei economice, tot mai mulți români își caută un al doilea job, pentru a putea duce un trai mai decent, în schimb ce alții caută să-și rotunjească veniturile prin metode nu tocmai convenționale. Mai mulți constănțeni încearcă să prindă un hoț ce îți face veacul pe la Piața Unirii, hoț ce a reușit să dea o spargere la o florărie din oraș, și a fost surprins în timp ce „inspecta” bine zona, pentru o altă spargere.

Alerta! Un hot se plimba liber prin oras fara sa fie deranjat de nimeni. Video

Mai mulți constănțeni sunt pe urmele unui hoț ce le dă bătăi de cap. Acesta, pe 30 martie, a reușit să fure o parte din încasările unei florării din oraș. Pe 3 aprilie, hoțul a fost surprins de către camerele de luat vederi în timp ce analiza bine zona, pentru a vedea dacă e ceva de furat, și pentru că nu a găsit nimic pe plac, acesta rupt-o la fugă să nu fie văzut de nimeni.  

Un constănțean păgubit a declarat pentru Replica faptul că bărbatul nu se află la prima abatere, furând de la mai multe restaurante din oraș: „Gogu Florian Diego îl chemă și își face veacul pe la Piața Unirii, lângă Fratelli. El a mai furat din câte am mai auzit de pe la Sabroso, dintr-un alt bar, cu asta se ocupă.

Alerta! Un hot se plimba liber prin oras fara sa fie deranjat de nimeni. VideoMinută judecătorească

Potrivit informațiilor noastre, bărbatul nu este un străin al oamenilor legii, în 2020, prin sentința Tribunalului Constanța fiindu-i confiscate 5,2 grame de cannabis. Acțiunea de atunci a aparținut DIICOT Constanța.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Il gasitii in zona inel 2 . Scoala 39 . TALHARESTE SI SE BATE .IA SPART MASINA UNUI PRIETEN . POLITIA CW FACE IN CAZUL ASTA ?
0
0
sunt o gramada de hoti liberi cu salarii, pensii mari si averi colosale! se plimba in tara si prin lume!
0
0
il gasiti in piata garvitei sau la kaunfland in zona sau tomis 3 zilnic umbla in zonele alea
1
0
Ălora de mai jos
1
1
da, sigur, populatia sa fie pe urmele hotului, ca politia doarme in birouri. si pe urma cand populatia il prinde, politia il elibereaza, ca hotul are mai multe drepturi decat victimele
5
4
Și ce acum ați vrea săne deranjăm noi din somn să îl prindem ? Noi intervenim doar pe 10 August sau am mai intervenit în 38 când l-am asasinat mișelește pe Zelea Codreanu. Apropos , să nu votați Noua Dreaptă sau AUR că ar trebui să îl prindem pe ăla în 3 ore și ne-ar taia și pensiile nesimțite. Pa, acum ma culc pe partea cealaltă că mai am 4 ore și termin serviciul.
8
9
Al doilea job, adica cine face asta consider ca e sclav prin definitie, acei oameni nu isi traiesc viata, isi cedeaza legal drepturile. Dar nici hotia nu e de tolerat.
6
3
Asta nu e Cabral? :))
11
7
Dacă îl vedeți prin oraș prindetil repede Talharul va căuta și e in stare sa vă dea foc la casă Oricum într-o lună două e tot la furat Statul e tot un hoț corupt in tara lui Papură Vodă
9
5
Yay daca la-r prinde politia pe c****a aia borata din imagine pt furt ia-r da! ani! Grei de Inchisoare!! Ha!!
7
7

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369