REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Alexe: Extinderea reţelelor de gaze naturale reduce presiunea de pe pădurile României

Alexe: Extinderea reţelelor de gaze naturale reduce presiunea de pe pădurile României

Replica API 7 septembrie 2020 | 00:00 993

Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Costel Alexe, a declarat, duminică, la Iaşi, că extinderea reţelei de gaze naturale în România reprezintă o necesitate pentru populaţie, însă, în acelaşi timp, "reduce presiunea de pe pădurile României".

Costel Alexe

El a declarat, într-o conferinţă de presă la care a participat şi europarlamentarul Siegfried Mureşan, că România are nevoie de resurse din bugetul Uniunii Europene pentru creşterea gradului de racordare a gospodăriilor populaţiei la reţeaua de gaz.

"Pentru că suntem în judeţul Iaşi, unde avem astăzi reale probleme în alimentarea locuinţelor cu gaze naturale, sperăm, domnule Siegfried Mureşan, ca şi în următorul exerciţiu financiar, pe lângă aceşti 900 de milioane de euro, România să beneficieze de resurse pentru extinderea şi modernizarea reţelelor de gaze naturale. Eu, ca ministru al Mediului, mă bucur mai mult pentru că reducem presiunea de pe pădurile României, iar judeţul nostru, ca de altfel întreaga Moldovă, are această problemă. După cum bine ştiţi, comparativ cu alte state europene, România cu 36% grad de racordare stă mult sub Ungaria, care e la 90%, sau Republica Moldova, care e la 76%", a mai afirmat Alexe, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
unde sunt postacii pnlisti usristi la acest articol? ati bagat nasul in koor?
0
0
Adica romanii care isi fac focul cu lemne sunt presiunea pe padurile Romaniei?! Adica tot romanul neaos,sarman si umilit e de vina ca se rad padurile? Bai cacat cu ochi,nu i-ti-e rusine?! NU ! De unde rusine,daca e bine sa aperi mafia padurilor si sa dai vina pe oamenii locului ? Porci dracului,nesimtitii si paduchii lati cu vorbe,astia care dau resursele tarii si tradeaza Romania,o desertizeaza in dauna copiilor a viitorului,spun ca gazele,si alea ale noastre si cumparate de la straini fac sa nu mai fie presiune pe paduri?! Mars,jivinelor!
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212