REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
12.4° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Alina Gorghiu, atac la Viorica Dăncilă: Nu vrei să te duci în peșteră puțin? Scrie demisia repejor!

Alina Gorghiu, atac la Viorica Dăncilă: Nu vrei să te duci în peșteră puțin? Scrie demisia repejor!

Replica API 30 iulie 2019 | 01:59 483

Senatorul PNL, Alina Gorghiu, consideră că premierul Viorica Dăncilă ar trebui să demisioneze ca urmare a crimelor de la Caracal pentru că majoritatea PSD-ALDE a modificat legile justiției în așa fel încât infractorii să fie favorizați, iar oamenii legii să nu mai poată fi trași la răspundere în cazul în care greșesc, scrie stiripesurse.ro

”Doamna Dăncilă, nu vrei tu să te duci în peșteră puțin și acolo să te lămurești, cu liniștea din jur, că multe belele din țara asta se întâmplă pentru că tu, de mână cu Dragnea și toți incompentenții din PSD-ALDE, ați modificat cu nesimțire legile penale, codurile penale!!! Ai votat abrogarea neglijenței în serviciu, de nu mai ai cum să sancționezi tovarășii legii, ai votat reducerea termenelor de prescripție, iar acum dai ordine Președintelui României, singurul care a reușit sa-ți blocheze, împreuna cu PNL, multe din aberații! Lasă referendumul, scrie demisia repejor!!!”, scrie Alina Gorghiu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca stai odata sunt de acord cu tine!
0
0
stai blsnda , psd va vota cu dan barna iar voi va luati ursul si plecati acasa ! usr nu face guvern cu voi .
2
1
ai terminatul circul cu copiii , ai inceput sa marai , ti-ai pus lentile de contact , tot prostanaca ai ramas . Ati contestat legile ce dadeau puteri politiei , si cea a raspunderii magistratilor . Daca te rapeste pe tine , pe cine suni ?
3
1
Minunato! Nu iti este putin rusine? Voi ati facut vreodata ceva util in tara asta? Parca voi ATI CONTESTAT legea care permitea politiei, celor cu creier, sa faca ce trebuie in astfel de cazuri.
3
1
Astea-s urmarile legilor justitiei initiate de nicolicea, ciordache, serban nicolae si puse in practica de sluga psd tudorel toader!
1
2
Acu trebuie sa iesiti in strada si sa faceti revolutie. Indiferent de ce culoare politica sunteti, stati si comentati ca niste prostani !
2
4
Nici cu tine nu mi e rusine!!! Cum te duceai tu la usile oamenilor si te prezentai copiilor ca esti gorghiu....si acum rad de morhahahahahaha
6
1
Acu' Alinuta ar trebui sa-l trimita in pestera pe Orban,ala care da cu batele in capul adversarilor politici.Dancila nu e tocmai ce trebuie Romaniei pe acea functie,dar nici Alinuta nu e mai de soi,chiar daca fizic arata bine.
6
1
asta e opozitia pe care ati votat-o pe 26 mai, se urca pe cadavre pentru a-si face campanie electorala. Cascat ochii si nu va mai lasati manipulati de facebook sau de alte posturi media!
6
2
sa taca ca si pnl.pmp si ceilalti sunt de vina cu legile lor
11
1
Muisttaaa asta ar trebui sa suga de maduva muulte puli, nu numai pe a lui Orban si Johanis...Ny degeaba ii zice Gorghiu- Burgiu.. I-am propus pe facebook sa mi-o suga si mie cu mult spor. Si s-o ia si pe muista aialalta Tzucanu si pe aia CacaTrau...
15
5
Fa idioat-o cine mama naibii a fost impotriva legii prin care politaii putea intrau: nu voi PNL-stii impreuna cu USR-stii si idiotul de Iohanis a trimis-o la CCR ?Si ai tupeu sa ii ceri demisia lui Dancila?Da-ti fa tu demisia si apoi sa ceri altora , jegoas-o.
19
6
Alinuta de cand stai pe sub masa lui Orban numai prostii vorbesti !Chiar te a scapat din lesa!Bun simt , buna crestere nimic? Chia ai ramas in 2 neuroni din care unul sigur este in revizie !
19
4
a esit capra la zbierat,,
19
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272