REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Ambasadorului Republicii Federale Germania în vizită la Constanța

Ambasadorului Republicii Federale Germania în vizită la Constanța

Replica API 29 martie 2019 | 00:59 418

În după amiaza zilei de joi, 28 martie a.c., Dumitru Jeacă prefectul județului Constanța, alături de subprefecți, de primarul municipiului, Decebal Făgădău și reprezentanți ai consiliului județean, a primit vizita ambasadorului Republicii Federale Germania, Cord Meier- Klodt.

Prefectul județului si-a exprimat plăcerea de a purta o discuție cu ambasadorul Cord Meier- Klodt, împreună cu toată echipa, asupra unor aspecte de cooperare, securitate și inițiative de promovare a valorilor europene. Decebal Făgădău a prezentat, de asemenea, câteva puncte importante din programul de dezvoltare al Constanței și a subliniat dorința de a colabora cu parteneri germani.

Ambasador Meier- Klodt a felicitat întreaga echipa prezentă pentru implicarea in dezvoltarea regiunii si a evidențiat că Germania, ca prim investitor în Romania, este interesată parteneriate pe termen lung pentru consolidarea și dezvoltarea mediului de securitate și economic din zonă. Din experiența sa, orașele cu o echipă de conducere competentă și de încredere prezintă un interes crescut in dezvoltarea unor programe comune. Acesta a încheiat întâlnirea spunând că „mai bine să punem în aplicare inițiative punctuale decât să încercam să soluționam toate aspectele la care ne gândim că ar fi de interes”.

Vizita diplomatului german la Constanța va continua vineri, 29 martie a.c., la Liceul „Mircea cel Bătrân” și Universitatea „Ovidius”, unde va avea program comun cu ambasadorul Franței, Michele Ramis , prezentă de asemenea, la Constanța, pentru a vorbi cu tinerii constănțeni despre contribuția pe care ar putea și trebuie să o aibă în viața Uniunii Europene .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Radu Cristian, primarul Mangaliei, a invrajbit populatia. Doar prostii si-au demolat garajele, smecherii primarului Nu. Prostilor le-a trimis si noaptea politia locala sa le bata la usa, care nu erau acasa puneau vecinii martori de instiintare. Teroare! Smecherii iti rad in fata si te fac prost ca-i ascultat de primarie. De ce nu-i deranjeaza primarul si politia locala pe cei cu garaje la Lidl gara Bl A 5; Rozelor R14; N3 bis bl G CEC bank cinematograf pescarus; Callatis MG 29.etc, etc. De ce dom primar!? Ca-s smecheri si preteni cu tine? Pai, mai asculta cineva de-acum incolo la ce spui tu!?
3
0
Neocomunistii or fi inteles ce a sugerat ambasadorul german?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272