REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.5° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
16.5° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Amma Print SRL a CERUT POPRIRE pe CONTURILE lui Claudiu PALAZ!

Amma Print SRL a CERUT POPRIRE pe CONTURILE lui Claudiu PALAZ!

Replica API 23 iunie 2020 | 00:07 4251

Probleme pentru președintele PMP Constanța, Claudiu Palaz! O firmă din București a cerut poprire ape conturile președintelui PMP Constanța. Totul i se trage din campania electorală din 2014, după ce firma Amma Print SRL a tipărit materialele electorale pentru PMP în campania prezidențialelor. Candidatul acestui partid, la acea vreme, a fost Elena Udrea. Pentru prestarea serviciilor, societatea nu a fost remunerată, așa că a intentat, în 2017, aproape 100 de procese pentru a obține recuperarea unei datoriilor de la această formațiune politică. Patronul Amma Print SRL este un penelist din Dâmbovița.

Popriri pe conturile președinților PMP!

A obținut o sentință care a obligat formațiunea politică să îi achite suma de 619.384 lei cu titlu de preţ, precum şi penalităţi de întârziere, aferente sumei sus-menţionate, în cuantum de 0,3% pe zi de întârziere calculată de la data scadenţei fiecărei facturi în parte şi până la data plăţii efective.

Decizia a rămas definitivă

Decizia a rămas definitivă în septembrie 2019. Ulterior, societatea Amma Print SRL a cerut în instanță, la Judecătoria Sectorului 1 București, poprirea pe conturile tuturor filialelor PMP din țară, inclusiv Constanța, și diaspora, precum și pe președinții acestora, printre care Claudiu Palaz. Acțiunea pe numele lui Palaz a fost depusă în aprilie a.c..

Societatea Amma Print SRL este deținută de Mihai Volintiru, fost președinte PNL Dâmbovița.

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tic-tac,tic-tac
2
0
Noi, tot partidul PMP ne miram de ceea ce se intampla. Domnul Palaz va lua primaria Constanta, va fi sigur primarul Constantei, este un profesionist cu valori morale deosebite, familist, iubitor de copii, are nasi si fini nenumarati, insa in primul rand este solvabil. Cand va fi primar si va avea acces la fondurile Constantenilor, sigur va achita toate datoriile.
7
4
Despre ce echipa vorbesti ma tembelule tu nu stii ca datoriile trebuiesc platite?,daca esti dator platesti daca nu dovedeste. Va dati seama ce foame de bani au P.M.Pisti,cum dracu sa ii votezi pe astia la locale sau parlamentare adica la bani localitatilor sau ai tari !!!?.
7
1
Tu trebuie sa faci parte din echipa "patriotilor" si cinstitilor condusa de Ciolacu.
4
3
LUATII VILA DIN FALEZA NORD, AIA FACUTA CU SALARIUL DE BUGETAR
14
0
D'aia-i bine sa tii fondurile la scorbura nu in banci sa nu te poata popri nimeni.
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272