REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Amplă acțiune de igienizare a spațiilor verzi în perimetrul delimitat de Portul Tomis și plaja Modern

Amplă acțiune de igienizare a spațiilor verzi în perimetrul delimitat de Portul Tomis și plaja Modern

Replica API 18 martie 2021 | 00:09 1406

Primăria Municipiului Constanța, prin Serviciul de Igienă Publică și Serviciul Gestionare Spații Verzi, împreună cu societatea de salubrizare, acționează permanent pentru menținerea unui climat de curățenie în oraș.

Echipele Direcției de Servicii Publice ale Primăriei Constanța cărora li s-au alăturat beneficiarii ajutorului social și persoanele care trebuie să presteze muncă în folosul comunității, continuă și astăzi igienizarea spațiilor verzi în perimetrul delimitat de portul Tomis și plaja Modern.

Se lucrează intens la toaletarea arborilor, aerisirea coroanelor și curățarea vegetației în exces de pe taluz. Se cosește iarba iar resturile vegetale rămase în urma acestor acțiuni sunt măturate, ridicate și transportate.

De asemenea, reprezentanții Serviciului Igienă Publică, împreună cu societatea de salubrizare intervin în permanență pentru a asigura curățenia stradală.

,,Putem avea un oraș curat, verde și sănătos doar printr-un efort comun.

În acest sens, încurajăm constănțenii să depună deșeurile în locurile special amenajate, iar cei care observă persoane ce aruncă gunoaiele la întâmplare sau lângă platformele special amenajate să apeleze cu încredere Dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală la numărul de telefon 0241484205.” transmit reprezentanții Primăriei municipiului Constanța.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
din portul Tomis, sunt aici inaintea infiintarii orasului Constanta. Acum, toti samsarii si analfabetii dau cu grebla si cu drujba, pana incep sa rasara blocurile! De ce nu demolati magaoaia de bloc neterminat din betoane, al lui mazare? Va este sef, si din spatele gratiilor? Ce v-a dat in anii lui de domnie si voua?
3
0
Scari rulante la Modern 1 leu urcarea 1 leu coborarea ce bine era
4
1
lasa prostiile si da-i afara pe infractorii martin din oras !!!
6
1
Ce oras verde ma? Am vazut ..macelul de la Modern.Asta inseamna verde la voi? Sunteti tampiti.Asa se toaleteaza nemernicilor pomii? Terminati dracului cu sloganele comuniste ca voi cu angajatii din primaria de cacat de peste 30 de ani nu faceti nimic cu secaturile astea decat afaceri dubioase cu cei care au lucrat in primarie si acum au contracte cu primaria la taiat toti pomii din Constanta.In ce orase din UE ati vazut voi toti din primarie asa dezastru? Pomii taiati de la radacina cu drujba? Coboara ma-ta si ma-sa lu ala cu afacerea cu voi pe scarile de la Modern vara la 30 de grade?
10
0
Uragan. Ahahahahah
4
0
Ca cat o sa faca ca noi facem la loc repede pana ancepe sazonu....de ce trebe sa se baga astia peste zona noastra
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272