REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.8° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.8° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Ana Birchall, eforturi pentru ridicarea MCV: „Apreciem deschiderea colegilor de la Bruxelles pentru un dialog constructiv“

Ana Birchall, eforturi pentru ridicarea MCV: „Apreciem deschiderea colegilor de la Bruxelles pentru un dialog constructiv“

Replica API 3 iulie 2019 | 01:56 443

Ana Birchall

Ministrul justiției, Ana Birchall, a primit, marți, la sediul Ministerului Justiției, o delegație din partea Uniunii Europene în contextul Mecanismului de Cooperare și Verificare (MCV), în cadrul primei misiuni de evaluare organizate în România în anul 2019. În cadrul întâlnirii, ministrul justiției a prezentat progresele înregistrate de România în cadrul MCV și a reafirmat determinarea autorităților române de a continua analiza tehnică a fiecărui punct din raportul MCV, în vederea ridicării acestuia.

„România este o țară profund atașată valorilor europene și statului de drept, preocupată de respectarea drepturilor și libertăților fundamentale ale cetățenilor săi și ale cetățenilor europeni. Apreciem deschiderea colegilor de la Bruxelles pentru un dialog constructiv în scopul identificării celor mai bune soluții. Autoritățile române vor continua acest dialog instituțional și transparent cu reprezentanții Comisiei, în vederea ridicării Mecanismului de Cooperare și Verificare”, a subliniat ministrul român al justiției, potrivit unui comunicat transmis presei.

Misiunea de evaluare desfășurată în România reprezintă o continuare a discuțiilor informale tehnice organizate în primăvara anului 2019 la Bruxelles.

Misiunea MCV se înscrie în cadrul general de evaluare aferent mecanismului și presupune o serie de reuniuni tehnice cu reprezentanții instituțiilor implicate în îndeplinirea obiectivelor MCV.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
curvele sfarsesc intotdeauna cu curul in pula!
0
0
Ia-o in gura parasuto!
1
0
ia-l pe geoana sa te-ajute...
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212