REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Anamaria Prodan, apărată de Larisa Drăgulescu

Anamaria Prodan, apărată de Larisa Drăgulescu

Andreea VREJOIU 30 septembrie 2022 | 00:00 378

De când au anunțat că divorțează, Anamaria Prodon și tatăl copilului ei au fost protagoniștii mai multor scandaluri mediatice. Însă ultimul de acest gen i-a dus până în punctul în care au apelat chiar și la violența fizică, ambii alegându-se cu răni în urma bătăii din stradă.

Larisa Drăgulescu, condamnă violența domestică 

Acum, pentru că imaginile au ajuns virale, Larisa Drăgulescu sare în apărarea impresarei. Fosta soție a gimnastului mărturisește că în tot acest scandal este de partea fiicei Ionelei Prodan.

Ea spune că mereu va apăra femeile vulnerabile și înșelate, căci și ea a fost una dintre ele, pe vremea când era căsătorită cu Marian Drăgulescu.

Mai mult decât atât, Larisa Drăgulescu mărturisește că reacțiile impresarei au avut la bază dorința de a-și apăra familia pe care o avea. 

Însă, pentru că s-a ajuns atât de departe, Larisa consideră că celor doi le va lua ani buni să poată să aibă, din nou, o relație sănătoasă pentru copilul pe care-l au.

”Este greu de comentat astfel de situații. În mod cert nu ar trebui să se ajungă până aici. Nu contează cine a început. Toate suntem mai vulcanice din fire, mai ales când încercăm să ne apărăm căsnicia. Din punctul meu de vedere ea asta a făcut, a încercat să își apere căsnicia… eu nu cunosc femei calme când se despart. Eu țin cu femeile, mai ales că am trecut prin așa ceva. O înțeleg foarte bine, și eu am fost la fel de vulcanică. Îmi pare rău de amândoi. Păcat că se termină astfel o relație, mai ales că există și copii la mijloc. Nu le este ușor și nici nu le va fi ușor o perioadă destul de lungă până se vor vindeca rănile. Cred că o să treacă ceva ani până vor reuși să ajungă la un consens împreună. Ca și în cazul meu, au trecut vreo 7 ani până am reușit să ne înțelegem. S-au iubit foarte mult (n.r. Anamaria Prodan și tatăl copilului ei), că dacă nu se iubeau nu se ajungea la acest scandal. E clar că ea l-a iubit foarte mult”, a spus Larisa Drăgulescu, conform Fanatik.

Mai mult decât atât, întorcându-se în trecut, Larisa Drăgulescu condamnă și legile și pedepsele ce se aplică în cazul violenței domesticem conform wowbiz.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pai cine putea sa o apere mai bine decat ea????
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272