REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Anamaria Prodan, despre cel mai greu moment: „Puteam să mai am încă un copil, dar am pierdut sarcina”

Anamaria Prodan, despre cel mai greu moment: „Puteam să mai am încă un copil, dar am pierdut sarcina”

Replica API 9 martie 2020 | 21:42 1264

Anamaria Prodan

În faţa publicului apare mereu cu zâmbetul pe buze, dar Anamaria Prodan a trecut printr-o mare suferinţă, când a pierdut o sarcină.

Vãzut că unul dintre cele mai vesele şi lipsite de griji cupluri din showbiz-ul românesc, Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf nu sunt feriţi de probleme. În cel mai nou episod al reality-ului Prodanca şi Reghe, Preţul succesului, difuzat la Antena Stars, Anamaria vorbeşte despre un moment foarte dureros din viaţa lor.

“Puteam să mai am încã un copil, dar am pierdut sarcina spre luna a şasea. A fost pur şi simplu o întrerupere de sarcină, aşa, spontană. Am considerat că întotdeauna Dumnezeu ştie ce e mai bine pentru mine şi pentru familia mea. Și cred cã ceva acolo nu a funcţionat şi decât sã fi născut un copil care ar fi avut probleme, probabil cã este mai bine că s-a întâmplat aşa”, a declarat Anamaria.

Ea şi soţul au trecut peste acel moment dureros, dar nici până în ziua de azi nu l-au uitat.

În viitorul episod al reality show-ului Prodanca şi Reghe, Preţul succesului, telespectatorii vor putea urmări imagini de la evenimentul de lansare a emisiunii, atunci când Ana a fost surprisă de soţul sãu cu un gest foarte romantic. Pentru că nu i-a putut fi alături în acea zi, Laurenţiu Reghecampf i-a trimis soţiei sale un cadou extravagant, prin intermediul unui bun prieten.

“Soţul meu este un romantic incurabil. Este un bărbat cum puţini se mai nasc. El face parte din categoria de bărbaţi pe cale de dispariţie. Bărbaţii adevăraţi. Iar inelul acela este inelul pe care l-am văzut într-o vitrină şi am zis:

„O, ce frumos era inelul ăla“. Şi a venit inelul. Am plâns pentru că Laur nu a putut să fie lângă mine, dar a fost lângă mine aşa cum a ştiut el mai bine şi cum ştia că mă face fericită!”, a mai declarat Anamaria, potrivit okmagazine.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A vazut "proasta fudula" ca luata in "pula" la propriu in presa si in gura opiniei publice si ce si a zis?HAI SA SCOT un "atac emotional" poate mai starnesc simpatie...
5
0
ne intereseaza futaiurile paevenitei asteia ? in loc sa nasca mai9 bine o posheta de 30.000 euro ca sa se falesca cu ea .nu-i mai dati atentie proastei ca desi are bani multi tot o proasta e
5
0
sint destui cocalari manelisti in tara,inclusiv ai tai,Nu mai trebuia inca unul!
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272