REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

ANCHETA de la Venus a scos la iveală cine a POLUAT PLAJA! Pontoane AMPLASATE ILEGAL

ANCHETA de la Venus a scos la iveală cine a POLUAT PLAJA! Pontoane AMPLASATE ILEGAL

Replica API 18 martie 2020 | 15:04 3502

Reprezentanții Administrației Bazinală de Apă Dobrogea Litoral (ABADL) au răspuns sesizărilor făcute în legătură cu poluarea de pe plaja Venus, din dreptul hotelului Inter. Se pare că făptașii ar fi cei de la firma Interagro SRL, care dețin trei pontoane în zonă, în mod ilegal!

„În cursul zilei de ieri, reprezentanţii instituției noastre au (re)verificat situaţia în teren. Încă de acum câteva zile, am transmis societăţii care a concesionat plaja să remedieze situaţia, având obligaţia să înlăture și acele pontoane provizorii, de la care a plecat de fapt poluarea.În urma controalelor efectuate de #ABADL în zona sectorului de plajă Venus încă de săptămâna trecută, s-a constatat că trei pontoane ale unei societăţi comerciale, care a închiriat suprafaţa menţionată, plutesc în derivă, fiind deteriorate, situaţie care a condus la prezenţa polistirenului atât pe nisip, cât şi în apă.Mai mult, reprezentanţii ABADL au constatat că societatea care a concesionat sectorul de plajă nu deţine vreun act tehnico-juridic emis de instituția noastră are să permită amplasarea pe domeniul public a respectivelor pontoane!Termenul limită de ducere la îndeplinire a măsurilor noastre - igienizarea plajelor, curățarea apelor și îndepărtarea pontoanelor - este joi, 19 martie, ora 12:00. În funcție de ce vom deescoperi mâine pe teren, vom aplica măsurile legale cu strictețe, mai ales că polistirenul este un material inert, care nu este biodegradabil”, a spus directorul ABADL, Bogdan Bola.

P.I.

Citește și: POLUARE cu polistiren pe plaja din Venus!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Slugoiul de abrudan e in continuare consilierul directurului bun la aranjat licitatii de plaja si concursuri de angajare?
4
0
Abrudan lichea
5
0
Saracul Bola nu stie nimic,nu stie ce se intampla in institutie...Va spunem noi domnule Bola...Ropota este prieten bun cu Abrudan,fac mese si sprituri impreuna la carciuma lui Ropota.Bogasiu este pitbului lui Abrudan,o trimite pe tren,ea face pe reaua,ameninta cu amenzi colosale si pana la urma se multumeste cu o spaga pe care o imparte cu seful ei.Ropota pe partea lui,Bogasiu pe partea ei,asa ne respecta pe noi ABADL-ul!Noi platim taxe si impozite si companiile statului sunt impanzite de oameni fara scrupule si caracter.Mult succes in continuare!
7
0
Bola e de 2 luni de unde sa cunoasca toate spetele dar abrudan seful inspectiei si bogasiu adjuncta?
4
1
Cum ramine cu asa zisele cluburi care polueaza plaja intre Saturn Venus?Constructii temporare de 10 ani???
9
0
Asa este,acest Ropota face ce vrea in zona noastra si se lauda ca nimeni nu-l poate clinti din functia lui,se schimba directorii dar el ramane.Cum in 2020 se poate construi o ditamai sandrama pe plaja intre Saturn si Venus,fara autorizatie de constructie,fara avize de la ABADL,de la mediu si primarie?!Domnule Bola,stiti ceva?!Sau impartiti sapaga cu Ropota?!Asa este in Romania,se poate orice cu spaga!
14
0
ABADL, este cea mai corupta institutie de stat din Constanta. De la director pana la functionari toti sunt invatati cu spaga.Acesti functionari publici, trateaza pe cei care au in chirie plajile cu dispret si tupeu de borfasi. Este unul in Mangalia, Ropota, angajat al ABADL care foloseste toate masinile si salariatii companiei in scopul propriu.Domnule director sa veniti mai des in Mangalia, aici angajatii dumneavoastra isi fac de cap si se imbogatesc peste noapte!
11
0
La cat au poluat aia ani de zile trebuie inchisa firma aia, si ceva parnaie pe deasupra.
7
0
Pai ,pontoanele alea sunt de cativa ani buni,nu le-ati vazut pana acum? Da, ati avut ochelari de cal! Plajele cocesionate nu sunt ingrijite in extrasezon, doar in sezon cand le aduc si profit concesionarilor.
11
0
Sa plateasca cu varf si indesat mizeria pe care a facut-o !
8
1
Ma, voi sunteti nebuni. cum sa-l amendati pe Nicolae? nu aveti voie. el a investit in Astra Giurgiu. ce mai vreti? sa respecte legea? ma baieti.
12
0
si, ceva masuri?
11
0
ce treaba are ula cu prefectura? de ce e birocratie cu pontoanele ?
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272