REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

ANCHETĂ în zona Cernavodă! Și-a lovit NEVASTA de a LEȘINAT-O și își BICIUIA COPILUL!

ANCHETĂ în zona Cernavodă! Și-a lovit NEVASTA de a LEȘINAT-O și își BICIUIA COPILUL!

Replica API 7 iunie 2019 | 11:02 327

S-a LĂSAT cu ARESTĂRI

S-a LĂSAT cu ARESTĂRI

Un bărbat care locuiește într-o localitate de lângă Cernavodă, Dumitru A., a fost arestat preventiv la data de 28 mai, după ce a încălcat ordinul de restricție, în sensul că a pătruns în casă peste soția sa și a lovit-o, aceasta leșinând. Pe 3 iunie s-a judecat apelul în ceea ce privește ordinul de protecție, dar instanța a decis să-l mențină.

Soția lui Dumitru A. a plecat la muncă, în străinătate, în Elveția, de câțiva ani, în acest timp copiii rămânând la el. Femeia a relatat că a avut o viață grea și înainte de a pleca, referindu-se la faptul că era agresată în permanență. Apoi, când a auzit că sunt și copiii bătuți, iar fiul lor minor era biciuit frecvent, ca măsură de corecție, s-a reîntors în țară, a cerut divorțul și apoi i-a cerut bărbatului semnătura pentru a putea lua copiii cu ea. Acesta nu a fost de acord și a început să o agreseze, dovadă stând plângerile de la Secția de Poliție. Apoi, a juns în instanță, magistrații Judecătoriei Medgidia emițând ordinul de protecție. Cum decizia nu a fost definitivă, s-a înregistrat apelul, care s-a judecat la Tribunalul Constanța, pe 6 iunie. Între timp, pe 24.05.2019, în jurul orei 22.30, apelantul pârât a pătruns fără drept în locuința reclamantei și a agresat-o fizic aplicându-i lovituri la nivelul capului. Pârâtul a recunoscut că a pătruns în domiciliu, completând cu faptul că s-a enervat peste măsură când a auzit-o că vorbea la telefon cu noul ei iubit. Atunci și-a ieșit din fire și a lovit-o, iar femeia a căzut și s-a lovit cu capul de un corp dur, leșinând. S-a speriat și a fugit. Pe 28 mai a fost propus spre arestare pentru încălcarea ordinului de protecție, magistrații emițând pe numele lui mandat pentru 30 de zile. Prima instanță a redat și temerea fiului lor minor față de tată, căruia îi este frică să mai frecventeze cursurile școlare, acesta declarând că tatăl îl bătea aproape în fiecare seară pentru diferite motive și îl biciuia. ”Așadar, prin comportamentul său agresiv, rezultat din susținerile concordante ale părților ce se coroborează cu înscrisurile medicale și planșele foto necontestate, pârâtul a insuflat o stare de temere reclamantei, incompatibilă cu relațiile de conviețuire normală între coproprietari. Efectele sunt mai dramatice în condițiile în care părțile își dispută custodia minorului, iar sentimentul de insecuritate este mai acut, starea tensionată fiind generată și de un partaj al bunurilor comune, victime fiind atât reclamanta cât și cei trei minori, prinși fără voia lor în disputele și agresiunile dintre părinții lor”, potrivit rolii.ro. Astfel, judecătorii i-au respins apelul.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca este in Elvetia sigur este la PULA
0
0
PIRON LEFTERICA GAZANU NONE IARMUTAC PROXENETII ORASULUI NOSTRU CEL PUTIN NE RESEMNAM CA STIM CA FETELE LOR TOT NISTE PROSTITUATE INFECTE AJUNG E LEGEA NESCRISA
3
0
Bravo coaie , femeia care nu-i batuta si f... la timp ...nu-i femeie implinita si fericita !
3
1
Epavele astea umane nu ar trebui sa existe ! Adunati-i si duceti-i undeva departe de societatea civilizata !
11
0
al acvariului de pesti de aur din Cernavoda va pune la dispozitie lista proxenetilor care sponsorizeaza ptr a nu fi deranjati.Piron,None,Giga,Rugintii,Closca,Iarnutac,Sandulescu,Suraj.Daca am uitat vre-un baiat de baiat lista o gasiti la oamenii in negru care ne protejeaza si care isi primesc plicul lunar.
12
1
e carutas ???
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108