REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.3° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

ANCHETA TERIBILEI CRIME din CORBU, la FINAL!

ANCHETA TERIBILEI CRIME din CORBU, la FINAL!

Replica API 27 octombrie 2021 | 22:08 6142

Un tânăr din Corbu, fără antecedente penale și fără apucături violente, și-a ratat viitorul din pricina drogurilor. Este vorba despre Denis Mustafa, care a comis oribila crimă din Corbu, în iulie. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au finalizat cercetările, dosarul fiind trimis în instanță. Acesta este acuzat de omor calificat, tâlhărie calificată, viol și trei fapte de lipsire de libertate. Inculpatul riscă pedeapsă pe viață.

Lucra ca barman/ospătar, inclusiv pe vase de croaziere, nu are antecedente penale și nici măcar un comportament violent. Însă, în urmă cu câțiva ani, după ce și-a pierdut mama, tânărul s-a apucat să consume droguri. Astfel se face că, fiind sub influența drogurilor, într-o noapte de iulie, Denis Mustafa, în vârstă de 29 de ani, a recurs la o faptă care a zguduit o întreagă comunitate.

Acesta locuia la două case distanță de locul crimei, în Corbu, practic era vecin cu victimele. A pătruns în casa acestora pentru a face rost de bani pentru că avea datorii.

Denis Mustafa

A crezut că oamenii respectivi au bani pentru că doar ce schimbaseră gardul și își mai făcuseră anumite îmbunătățiri la casă, motiv pentru care a decis să intre în plină noapte în casă. Targetul lui era să facă rost de 2.000 de lei. Și-a pus o cagulă pe față și a pătruns în domiciliu, pe întuneric. A căutat bani, nu a găsit decât 250 de lei. Supărat, a intrat în dormitor, acolo unde dormea bărbatul alături de soție și unul dintre copii și a început să lovească cu maceta în stânga și în dreapta, făcându-i leziuni incompatibile cu viața bărbatului după care i-a închis în baie pe soție și pe copiii mai mici. Apoi a aluat-o pe tânăra de 20 de ani în sufragerie acolo unde a violat-o după care i-a amenințat pe toți să nu spună nimic și a plecat de la fața locului.

Maceta, găsită la percheziții

În timp ce a săvârșit toate aceste orori în casa groazei, el susținea că face asta - îi zicea soției – ”pentru că bărbatul tău a avut o relație cu soția mea”. După care a părăsit casa. Practic, potrivit informațiilor noastre, criminalul și-a dat seama de ce a făcut și a încercat să inducă anchetatorii pe o pistă falsă. Însă, oamenii legii au audiat și vecinii și în cele din urmă și au dar seama cam despre cine este vorba, au efectuat o percheziție domiciliară la Denis Mustafa, care locuia la două case distanță, acolo unde au găsit arma crimei fiind vorba despre o macetă.

El a declarat că o folosea la pescuit unde tăia stuful pentru că se ducea frecvent la Jijila. Tânărul a recunoscut comiterea faptelor pe care le regretă iar în cauză continuă cercetările. În dimineața respectivă, criminalul a trecut prin fata casei unde făcuse prăpăd, în drum spre serviciu. El a spus că abia atunci a aflat că l-a omorât pe bărbat pentru că, fiind întuneric, nu știa că i-a provocat așa răni grave.

Acum, procurorii au finalizat ancheta, urmând să înceapă judecata, în instanță.

Întregul film al crimei, în video:

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sia ratat viitorul dat pe mana talibanilor ca stiu aia ce sa faca cu el nu sa stea cu cracii in sus pe bani publici la puscarie si peste 5 ani ai da drumul ca e baiat cuminte si nu are antecedente
4
0
adica exista si sansa sa ne intalnim cu el pe strada peste cativa ani, nu?
3
0
ne-ai scarbit pe toti, nu mai dati spaga la ospatari
2
0
tututor care fac crime, ce regret mai poate fi cand vrei sa omori si o faci in casa victimei, noaptea si violezi !
6
0
Ce conteaza ca nu are antecedente penale si a fost ospatar principal este ca acum e criminal din moment ce a omorat un om si cate mizerii o fi facut pe unde a lucrat fara sa fie prins
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212