REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
19.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Andreea Esca nu știe de unde a luat COVID-19: Nu cred că a fost la acea petrecere

Andreea Esca nu știe de unde a luat COVID-19: Nu cred că a fost la acea petrecere

Replica API 22 iulie 2020 | 00:00 1172

Andreea Esca a declarat la ProTV că nu crede că locul de unde a luat COVID-19 ar fi fost petrecerea vedetelor de la inaugurarea unui luxos resort din stațiunea Olimp.

Andreea Esca

„Nu ştim de unde ne-am îmbolnăvit. Ne-am tot gândit. Nu cred că este legat de acea petrecere. Nu mai e nimeni de acolo cu un rezultat pozitiv. Este important de ştiut că putem lua oricare dintre noi de oriunde. Ne-am protejat cât am putut de mult, cred că putem face oricând o abatere. Am participat la acea petrecere pentru că a fost în aer liber, au fost luate toate măsurile posibile şi imposibile. Am purtat măşti, toate prietenele au purtat măşti. Dar, da, am avut momente în care am lăsat garda jos. Nu este momentul să lăsăm garda jos. Suntem nişte animale sociale. Pentru mine este îngrozitor, care sunt sociabilă. Pe noi ne-a costat”, a spus Esca, scrie stiripesurse.ro.

Ea a explicat de ce nu a spus până acum nimic despre starea ei.

"Fiecare om cred că are limitele lui. Nu mi se părea normal ca eu să dau declaraţii într-un moment când eram foarte panicată”. "Sunt un om care face greşeli, care poate păţi tot ce puteţi păţi. Probabil că asta a fost limita mea. Prioritar era să mă ocup de sănătatea familiei mele. Nu e niciun mister, niciun secret, nicio ruşine. Am ales să nu vorbesc pentru că eram panicată şi eram preocupată să ne facem bine. Eu atât am putut să duc. Cred că de la spital şi de la înmormântare nu e nimic de spus".

Cât timp a fost internată în spital, nu a putut lua legătura cu soţul ei. "Doar când am putut să plec din spital. Eram foarte impresionată. Este impresionant şi este incredibil cât de repede te poţi deteriora de la o zi la alta de la acest nemernic de virus".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de unde a stie ca e locul de unde a luat virusul. Seara de seara era mereu pe drumuri , invitata sau autoinvitata la diverse petreceri , unde si lua masa , asa ca scapa si de a face de minacre , stia doar cartofi pai cu usturoi vorba lui Badea. Dreptate a avut si Banciu in acuzatiile sale , citea ce era scris pe prompter si valea , se credea mare vedeta !!! Facea amor cu sotul si copii se uitau pe gaura cheii , aplaudau !!! mare vedeta !!!
0
0
Cineva a luat Covid!
1
0
e o femeie speriata care a primit un mic sut in poponeata,a vazut ca e tot om normal ca fiecare.O cititoare banala de stiri ;doar nu e ceva cunoscut cum se ia sau nu acest virus.deocamdata lumea speculeaza si securistii vand mastile''care protejeaza''.Ai voie peste tot dar cu masca.''daca ai masca nu te imbolnavesti''
2
0
Gasca fostilor securisti promoveaza olimpul...
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272