REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Andreea Esca, schimbare radicală de look. Cum a apărut ştirista la Untold

Andreea Esca, schimbare radicală de look. Cum a apărut ştirista la Untold

Replica API 3 august 2019 | 00:00 1200

Andreea Esca

Andreea Esca, prezentatoarea de la Ştirile Pro TV, este recunoscută pentru tunsoarea bob pe care o poartă de ani de zile, dar şi pentru nuanţa de blond, însă acum a surprins pe toată lumea cu un look fresh.

Andreea Esca a purtat ani de zile părul şaten, însă apoi a decis că a sosit momentul pentru o schimbare de look şi s-a vopsit blond.

Aflată la Untold, însă, celebrul festival de la Cluj, ştirista şi-a dorit să încerce ceva nou, aşa că a spus adio tunsorii bob şi a apărut cu două codiţe împletite chic. Mai mult de atât, această coafură este în tendinţe, dovadă fiind că numeroase participante la festival au ales să o poarte, între care şi fiica ei, Alexia.

Andreea Esca a dezvăluit că nu este adepta schimbărilor de look, iar atunci când şi-a schimbat coafura s-a lăsat convinsă cu greu: "Nu ştiu cum m-a convins, am aceeaşi coafeză de la 19 ani. Prima oară am fost la coafor la 19 ani. Coafeza îmi spunea de mulţi ani să mai deschidem puţin nuanţă. Eu, blonda? Doamne, mi se părea ceva exclus. Nu ştiu cum m-a păcălit, cred că mi-a făcut niste şuviţe. Mi-a spus că de la o anumită vârstă nu trebuie o culoare închisă pentru că te înăspreşte. Acum m-am obişnuit cu această culoare", spunea Andreea Esca, potrivit perfecte.ro.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca nu baga tasu de la tmucb bani in curu ei la soti era si asta prin dubai
2
0
merge sa pazeasca fata , drogurile sunt in floare la acest bitiieli, numite dansuri, iar ciocanele sunt gramada. Muzica mai mult urla caci drogatii de asta au nevoie.
1
0
Ati venit aici cu trupele voastre ca Nane sa asculte fete de 16 ani ca citez:O suge pana se ineaca! si fata Andreei Esca tre sa invete de mica ca mami si ca Olivia Steer sa suga pula pana la cotor
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272