REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Andronescu aruncă PSD în aer: Toate sondajele arată că Iohannis are prima șansă la prezidențiale

Andronescu aruncă PSD în aer: Toate sondajele arată că Iohannis are prima șansă la prezidențiale

Replica API 3 iulie 2019 | 01:55 401

Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu (PSD), a declarat luni, la Antena 3, că nu știe care este formula câștigătoare pentru PSD la prezidențiale dar că încearcă să fie optimistă și a menționat că președintele Klaus Iohannis are prima șansă pentru Cotroceni.

„S-au declarat de centru-stanga cei din Pro Romania. In istorie, PSD a sustinut guvernul minoritar Tariceanu cu 20%. Apoi a fost USL, a carei disparitie o regret, putea sa conduca Romania peste 20 de ani. Dl Ponta s-a desprins din PSD si a avut o colaborare foate buna cu dl Tariceanu. Nu vad o chestiune fortata care nu ar putea sa duca spre o solutie. Politica e arta compromisului”, a zis Andronescu despre un candidat comun PSD-ALDE-Pro România la prezidentiale.

sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa ajunga presedinte oricine, nu ma intereseaza dar inca 5 ani cu fascistul tradator de neam indeamna desfiintarea Romaniei. O stie toata Europa dar noi nu. Forumul German este declarat ca formatiune fascista de tribunalul de la Nuramberg si interzis in Europa, la noi primeste sute de. case si bani prin Iohanis.
0
1
Ce titlu.Andronescu arunca PSD in aer. Adica PSDisti nu stiau ca JOHANIS are prima sansa la prezidentiale,a venit abramburica si a aruncat bomba in PSD,cand defapt asta a zis ce stia toata lumea.
7
0
...da, neamtu ii bate pe toti de ii asculta cu urechea....ii trimite la plimbare....
7
1
Eu sunt marele MAI.
3
1
ce-ai facut tu la guvernare in afara de distrugerea Tarii Romanesti
7
4
Esti zdreanta tradatoare, o nefututa ratata.
7
8
te incadrezi perfect in profilul pesedeilor, incult, agramat, mahalagiu, prost si idiot cronic. Ai mare grija sa nu te trezesti ministru, sau, de ce nu chiar prim-ministru, tontule! Cat despre Abramburica, gura prostului adevar graieste!
7
4
Ce gramatica stiti voi, comentatorilor!
3
9
Are prima sansa sa suga piticu" sa faca ca inamicu"
5
12
Formula castigatoare e sa-l aveti pe yohannis candidat, cotoroant-o care trebuia de mult sa fi la pensie. Nu-ti ajung 29 ani in care ai distrus invatamantul, an...lo! Lasa si pe altii, calica draq, avarilor, formeaza tineri stearpo
15
6

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212