REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.1° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Apus în carieră pentru mai mulți militari de la Capu Midia

Apus în carieră pentru mai mulți militari de la Capu Midia

Cristina BĂRBUCEANU 10 ianuarie 2023 | 14:04 1103

Marți, 10 ianuarie 2023, a avut loc, la sediul Școlii de Instruire pentru Apărare Antiaeriană “General de brigadă Ion Bungescu”, ceremonia de trecere în rezervă și de acordare a distincțiilor “În Serviciul Patriei” pentru mai mulți militari din cadrul unității.

Activitatea a cuprins citirea ordinelor de trecere în rezervă, înmânarea diplomelor de merit pentru întreaga carieră și a unor daruri simbolice oferite de conducerea unității celor care au îmbrăcat, astăzi, pentrtu ultima dată uniforma în calitate de militari activi: locotenent colonelul Valentin Moisă, maistrul militar principal Valeriu Macarie și caporalii clasa a II-a Ion Cîrjan și Gheorghe Popescu. Cei patru camarazi au fost felicitați de comandantul unității, colonelul Viorel Eugen Bitan, pentru perseverența și dăruirea de care au dat dovadă de-a lungul carierei.

 “Acest moment este unul plin de emoții pentru mine, deoarece am petrecut cea mai mare parte a vieții în această unitate și am făcut parte dintr-o instituție cu rol esențial pentru apărarea țării. În acești ani, am avut ocazia să particip la diferite activități și misiuni importante, unde am cunoscut oameni minunați. Sunt mândru de tot ceea ce am realizat și învățat alături de dumneavoastră. Vă mulțumesc tuturor celor care m-ați sprijinit și m-ați ajutat să ajung în acest moment important din viața mea și vă doresc multă sănătate, bucurii alături de cei pe care îi prețuiți și mult succes în activitatea profesională”, a spus, în cuvântul său de bun rămas  m.m.pr. (r) Valeriu Macarie, care a fost și maistrul de comandă al Școlii.


 
Tot în cadrul festivității, colonelul Costel Fodor, locotenent-coloneii Stan Roșu, Cristinel Siriteanu, Cătălin Butnariu-Bompa și Valentin Moisă, plutonierul adjutant Gabriel Lăcătuș, plutonierii majori Cristian Ion, Marin Marian și Vasile Tănăsescu și sergentul major Cristian Șerban au primit Semnul Onorific “În Serviciul Patriei” pentru 15, 20 și 25 de ani de activitate.

Evenimentul s-a desfășurat în prezența personalului și cursanților Școlii, precum și a membrilor familiilor și a unor cadre în rezervă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Are cineva curajul sa-l verifice pe Bitan? Citi ani are si ce "sporuri" primeste de 20 de ani? Cind incasa sporuri, fiind la cursuri "cu scoatere din productie", cum justifica ? Se fura ca-n codru in armata.
1
1
Daca maine vine razboiul peste noi, toti privatii isi vor lua talpasita spre tarile calde sa rontaie banii obtinuti prin evaziune fiscala in timp ce toti "nesimtiti" astia demilitari vor merge sa moara pt hotii din privat
4
3
Iar au au iesit unii la pensie de tineri, cu mintile odihnite, au vazut razboi doar in filme, p****i contribuabilii din privat ca inca ii mai suporta pe parazitii astia.
4
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272