REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
15.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Asasinarea fiicei ideologului lui Putin a fost revendicată de 'Armata Națională Republicană'

Asasinarea fiicei ideologului lui Putin a fost revendicată de 'Armata Națională Republicană'

Replica API 21 august 2022 | 00:00 2773

Atentatul cu mașină-capcană în care a murit fiica ideologului rus Aleksandr Dughin, Daria Dughina, a fost organizat de ”Armata Națională Republicană", a declarat duminică, într-o declarație făcută la Kiev, fostul deputat fugar rus Ilya Ponomarev, relatează The Guardian, ukraine.ru și osnmedia.ru.

"Noi, activiștii, militarii și politicienii ruși, acum partizani și luptători ai Armatei Naționale Republicane, scoatem în afara legii belicoșii, hoții și asupritorii din Rusia. Scopul nostru este de a opri distrugerea Rusiei și a vecinilor săi, de a opri activitățile unei bande de afaceriști de la Kremlin care sug din bogăția poporului nostru", se arată în declarația organizației, citează stiripesurse.ro.

"Îl declarăm pe președintele Putin un uzurpator al puterii și un criminal de război care a modificat Constituția, a declanșat un război fratricid între popoarele slave și a trimis soldații ruși la o moarte sigură și fără sens. Putin va fi destituit și distrus de noi", au subliniat activiștii NRA.

În manifest se mai spune despre atentatul în care murit Dughina că „deschide o nouă pagină din rezistența împotriva putinismului, o nouă pagină dar nu ultima”.

În prezent, fostul deputat se află pe teritoriul Ucrainei. Pe numele său au fost deschise dosare penale în Rusia pentru deturnare de bunuri de stat, amintesc sursele citate.

Mihail Podolyak, consilier al șefului Biroului prezidențial, a declarat că Ucraina nu are nimic de-a face cu atentatul cu bombă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
One down vote. Hmm we seem to have a Putin cocksucker
1
0
Damn shame it wasn't Dughin in that car
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272