REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.3° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

ASIROM, ţi se bate obrazul! ‘Mă rog de ei să plătească reparaţia gardului!’

ASIROM, ţi se bate obrazul! ‘Mă rog de ei să plătească reparaţia gardului!’

Replica API 20 aprilie 2018 | 23:43 349

Asiguratorii se joacă cu nervii păgubiţilor

Asiguratorii se joacă cu nervii păgubiţilor

La doi paşi de celebrul cartier Henri Coandă, peste drum de reprezentanţa Kamsas începe o zonă rezidenţială, după cum se „mândresc” proprietarii de vile din zonă, însă numai rezidenţială nu e! Străzi înguste, pe care abia le ghiceşti din drumul principal, sensuri unice, multe indicatoare „Stop”, o spălătorie „crescută” pe hotar, aşa încât rişti să te trezeşti cu jetul de apă în ochi când traversezi „uliţa”. Într-un final, ajungem la intersecţia străzilor Alexandru Alexandriri cu Topoloveni, acolo unde în luna februarie a acestui an a avut loc un incident rutier soldat, din fericire, doar cu pagube materiale.

Un autoturism care circula pe Alexandridi nu a respectat indicatorul „Stop”, aşa că a forţat şoferul unei alte maşini să tragă de volan pentru a evita impactul. Doar că... a intrat în coliziune cu un gard al unui imobil de pe strada Topoloveni. Nici o problemă, a fost scoasă asigurarea, înmânată proprietarului casei şi... atât!

Asta pentru că, după insistenţe, asiguratorul, în speţă Asirom, a trimis un reprezentant la faţa locului, care a constatat cele prezentate de clientul său. A întocmit un proces verbal pe care l-a inserat la dosarul de daună cu numărul 50493991. Constatarea daunei a fost făcută pe data de 13.02.2018, iar de atunci şi până în prezent păgubitul nu a mai primit vreo veste.

„Îi tot sun, le-am trimis mail-uri, nimic. Mă tot amână. Nu înţeleg de ce e aşa greu să achite dauna. E vorba despre gardul în care a intrat maşina. Eu nu dau vina pe şoferi, nu mă interesează. am înţeles ce s-a petrecut, sunt străzile înguste. Cel care avea ‘Stop’ a fost forţat să iasă mai mult decât trebuia în intersecţia asta mică, fiindcă nu e vizibilitate – aşa sunt străzile, prost gândite, iar celălalt a vrut să evite impactul.

N-a vrut omul să-mi dărâme gardul. Dar aveau asigurare oamenii, urma doar ca asiguratorul, după ce constata cele petrecute, să achite dauna, să îmi fac gardul la loc cum era”, ne povesteşte proprietarul casei. „Nu mai suport situaţia, este umilitoare. Îi sun şi mă rog de ei! Când ai de plătit asigurări, sunt primii la încasat banii! Dar aşa... te rogi de ei?! Este o practică a asiguratorilor, este inadmisibil să se comporte aşa. Ei mizează pe faptul că poate omul se plictiseşte şi renunţă? Uite că nu renunţ! Nu repar eu gardul, am asigurarea la mână”, a conchis păgubitul.

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sesizare la ANPC si ASF-Consiliul de Supraveghere a Asigurarilor
2
0
Asa va trebuie, caca-m-as pe gardurile voastre de doi lei! Si inca ceva!!! Mai puneti si voi mana si reparati una alta ca v-ati invatat doar sa vi se dea si sa vi se faca!
0
4
avem justitie sau e o gluma ?
2
0
atat de proasta esti , ca habar n-ai pe ce strazi ai fost.Alexandridi are prioritate , Topoloveni stop.
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614