REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
10.4° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

ASTĂZI se DECIDE dacă se PRELUNGEȘTE CARANTINA în CONSTANȚA

ASTĂZI se DECIDE dacă se PRELUNGEȘTE CARANTINA în CONSTANȚA

Replica API 18 decembrie 2020 | 23:16 11326

Direcția de Sănătate Publică DSP Constanța a trimis analiza de risc către INSP pentru următoarele localități: Constanța, Ovidiu, Lumina, Mihail Kogălniceanu, Năvodari și Valu lui Traian. Însă, se pare că prelungirea carantinei a fost cerută doar pentru Constanța și Ovidiu.

Astfel, se va decide dacă starea de carantină se va prelungi. Însă, potrivit informațiilor noastre, municipiul Constanța, cel mai probabil, va intra în carantină pentru încă două săptămâni.

Decizia va fi luată vineri, 18 decembrie.

Amintim că a fost instituită carantina în municipiu începând cu data de 20 noiembrie a.c., ora 20:00, pentru o perioadă de 14 zile.

Ulterior, pe 4 decembrie, carantina zonală a fost prelungită pentru încă 14 zile.

Citește și: Iată când se termină CARANTINA din localitățile constănțene

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
❤️ Fete fierbinți te așteaptă --- X18.FUN
0
0
Sa fiti ajunsi cei care nedreptatiti poporul si lumea amarata de tot ce e mai rau in lumea asta sa aveti parte voi si familiile voastre
2
0
1000 % inca 14 zile ...si asa o sa ne tina pana cand vor ei ...pentru ca stam ca fraierii in case.unde esti tu Ceausesculeeeee ? Ruie meplica
7
1
Nu ne stricati sarbatorile, idiotilor!!! Atata timp cat dati voie la moaste, nu va mai mirati ca nu scad infectarile !!! Am avut afis la bloc ca vine popa eugen cu icoana! Pe astia nu ii vedeti?
7
3
Naiba sa-i puna! Iese lumea peste ei
3
0
De ramadam vom fii tot in carantina?
5
0
mai bine ati pune un afis pe usa sau poarta la aia care sunt in carantina sa stim de cine sa ne ferim si unde sa sunam daca ies afara din locuinta in carantina
1
1
Sper sa nu mai fie prelungita Cacanaria de Carantinare Nu perioada Craciunului gata ma Ajunge cu stupizenia Carantinare in Constanta ah daca la-s prinde pe Diavolul asta impelitat de Prefect al Constantei Silviu Cosa sluga lui Amiralul Primar Al Constantei Vergil Chitac mii de Sulite ia-s Reteza in capul lui Diavolul impelitat de Prefect al Constantei Silviu Cosa :Ba Nenorocitul Dracului sa incetezi cu cacanaria de Carantinare in Constanta pe perioada Craciunului si de anul nou si Lasa in Pace oameni sa aibe timp sa mearga la cumparaturi pana-n Craciun ce Dracu ma? Idiotul mati Silviu Cosa!
9
0
conform celor mai recente date ale autoritatilor, cea mai mare incidenta este inregistrata in Bucuresti 6,64 la mie. Tot aici, joi, au fost raportate 903 cazuri noi. Urmeaza Ilfov 6,45 la mie, Constanta 5,95 si Brasov cu 5,02.
8
0
Este a 3-a perioada de carantinare pt. ca tu si fututii tai de machidoni din Primarie nu ati miscat un deget pt prevenirea raspandirii Corona virusului ! Nu ati dat dezinfectant cu atomizorul prin localitate , nu ati dat cu clor pe trotuare , NU ATI OFERIT NOVI O MASCA GRATUIT OAMENILOR NEVOIASI ! Voua va arde de facut pachete cu biscuiti si napolitane care mai au o luna de expirare pt. scolari !In urma cu 2 luni jucati pamporea pe la Murighiol cu toata gasca de consilieri si v-ati contaminat !
19
3
Sa va fut in gura de javre, futu- va rasa-n cur de golani. Daca am stat in carantina si nu se vad efectele pozitive inseamna ca problema e la autoritatile chizdii. Lasati-ne dracu sa traim, panaramelor, ne-ati furat vietile si ne certati, inoculandu-ne ideea ca noi suntem vinovati
25
2
cocalaros,o sa crapati dreq daca va mai imbirligati mult fara masca.Deabia asteptam!v.ati inmultit ca sobolanii!
2
14
Afisati in mortii mami voastre situatia zilnica in localitatile din judet!
20
2
DSP sa ne suga ca suntem de o luna la cusca si nu se intampla nimic.La comuna Constanta e liniste ca de obicei pentru ca e plin de prostani fricosi, s-a vazut ce a facut un gunoi ca mazare timp de 20 de ani, de ce nu au tupeu sa bage in carantina Bucuresti-ul.
28
3
eu fac poze la toti care nu poarta masca si ii dau pe goarna la autoritatile competente! eu de ce sa port si sa ma supun legii iar ei sa nu porte si sa fie deasupra drepturilor mele?! uite, de aia ne baga in carantina! ca astia nu porta masca ca cica au patru perechi de ovare
21
11
sa imi bag pula in carantina voastra de ratati pisam-as pe ciolannis si pe arahat
29
10
Sa ii ia dracu pe aia de la DSP ca nu sunt buni de nimic. Scade rata de incidenta dar ei propun prelungirea starii de alerta? Niste cretini ,ratati,idioti
32
5

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407