REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.1° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Atenție, constănțeni! Fraude în numele ANAF, prin SMS sau email!

Atenție, constănțeni! Fraude în numele ANAF, prin SMS sau email!

Replica API 14 iunie 2019 | 00:41 512

Agenþia Naþionalã de Administrare Fiscalã informeazã contribuabilii asupra unei posibile fraude care se petrece zilele acestea. Persoanele fizice recepționeazã sms-uri sau email-uri, în care sunt informaþi cã pot primi bani de la ANAF. Persoanele sunt sfãtuite sã acceseze un site, la care este disponibil un formular, în care sunt solicitate, în numele ANAF, date personale, inclusiv date ale conturilor și PIN-urile acestora.

”Rugãm contribuabilii sã nu acceseze site-ul din sms-urile primite și, totodatã, le reamintim cã Agenșția Naþționalã de Administrare Fiscală nu transmite informații nesolicitate prin sms, iar portalul oficial al instituției este www.anaf.ro !”, au transmis reprezentanții ANAF.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un program de doi bani pentru contribuabili. Nefunctional si periculos in acelasi timp. Cine a avut ideea neinspirata ?
0
0
Poate sa stea linistit DRACnea! Docila veorica merge mai departe cu ,, programul de guvernare" croit de DRACnea si valcov! Drept in gard cu tara dar, nici ca le pasa! Pregateste acum docila veorica o alta pomana electorala marca PSD: PENSII SPECIALE pentru primari, viceprimari, presedinti de CJ, adica toti astia din teritoriu care le mana oile la use sa-i voteze pe ei, lupi imbracati in strai de oaie! ! Asta-i adevaratul program de guvernare PSD: Bani cu duiumul la PSD si klika psd-ista...PENSII SPECIALE la toti PSD-istii si toate cozile lor de topor si ,TARA...Nici ca le pasa!
1
2
cel putin astia incearca, dar voi nemernicilor ne furati cu zambetul pe buze, cu legidate de voi ptr voi, iar generatii viitoare vor plati neghiobiile si hotiile voastre
6
0
SMSurile vin de la DRAGNEA pentru ca e coleg de camera cu fostul sef MASON de la ANAF SORIN BLEJNAR. Deja fratii lor au luat problema in mana spre rezolvare cu final FERICIT.
6
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272