REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

ATENȚIE, CONSTĂNȚENI: SE RIDICĂ, DIN NOU, MAȘINILE PARCATE NEREGULAMENTAR

ATENȚIE, CONSTĂNȚENI: SE RIDICĂ, DIN NOU, MAȘINILE PARCATE NEREGULAMENTAR

Replica API 1 noiembrie 2018 | 00:12 613

Consilierii locali municipali au aprobat în ședința ordinară de miercuri, 31 octombrtie, proiectul de hotărâre privind activitatea de ridicare, transport și depozitare a vehiculelor staționate neregulamentar pe partea carosabilă de pe raza municipiului Constanța. Regulamentul s-a votat, însă consilierii PNL s-au abținut. ”Făgădău nu știe decât să dea în cap constănțenilor”, spun consilierii PNL.

”Veți vedea mașina de ridicat în acțiune. Poliția locală răspunde prompt. Acolo unde ușor, ușor, să se instaleze un târg de mașini second hand, anunțați-ne, că venim. Le ducem într-un alt local special amenajat, dar cu bani. Pentru cei care blochează stațiile de transport în comun vom lua măsuri foarte drastice”, a declarat Decebal Făgădău. Primarul a declarat că se caută soluții și pentru autoturismele parcate în fața liceelor și școlilor, autoturisme care aparțin cadrelor didactice. ”Pentru cadrele didactice sunt discuții separate. Va dura ceva până vom ajunge la un echilibru, astfel încât să știm care sunt mașinile care vor să ne educe copiii sau care sunt mașinile celor care vor mai aproape de cafenea”, a spus edilul. Măsura va fi luată începând cu data de 15 noiembrie. ”Până pe 15 noiembrie e suficient pentru a le aduce la cunoștință că e mașina care ridică autoturismele, le ridicăm indiferent de proprietar, de marcă, de valoarea autoturismului”, a spus alesul local șef.

”Atunci când vine municipalitatea, primăria, Confort Urban, echipa deprimăriei și face trasarea, numerotarea locurilor de parcare, inscripționarea lor, după ce discutăm cu cei care au deja locurile închiriate, abia după aceea aplicăm regula. Scopul acestui regulament este să aducă o regulă de bun simț, nu să asistăm la adevărate lupte pe locurile de parcare. De asemenea, vom ține cont și de istoric. Am trimis notificări în tot orașul pentru desființarea garajelor. Nu desființăm garajul cuiva, și dăm loc de parcare altcuiva. Le asigurăm loc de parcare. Dar trebuie să înțelegem că, în loc la 10 garaje, putem parca 15 mașini”, a mai completat Decebal Făgădău.

Proiectul a fost aprobat, însă consilierii PNL, 7 la număr, s-au abținut. De ce n-au fost de acord consilierii PNL cu acest proiect: ”Domnul Făgădău nu știe să facă în Constanța decât sancțiuni, să dea în cap cetățenilor. Să facă o parcare, decât să ne ia banii, să ne sancționeze. Dacă nu mi faci un loc de parcare. Din acest motiv ne-am abținut. Trebuie să facă și parcări, nu numai să ne ia banii. Întotdeauna a făcut ceea ce a vrut el. În doi ani n-a făcut decât regulamente și strategii. Are majoritate în CL și toate proiectele trec în formatul care vrea el”, a spus Mihaela Andrei, consilier PNL.

M.P.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/ai-ramas-fara-masina-pentru-ca-ai-parcat-neregulamentar-iata-cat-te-costa-recuperarea-ei-371496/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mare atentie pentru cei neavizati. Drumul public format din Carosabil, borduri , rigoli si Trotuarul aferent este guvernat de LEGEA CODULUI RUTIER. Eu am castigat un proces cu primaria cand mi-a ridicat cotiga... ca am respectat codul rutier.. si ei NU .. .IDEEA este ca recuperarea trebuie sa fie GRATUITA iar plata tuturor serviciilor IMPUSE de ei cu ridicarea trebuie sa fie in AMENDA... pe care TU AI DREPTUL de CONTESTARE.. si daca CASTIGI.. nu platesti nimica... daca PIERZI... platesti totul... dar doar prin AMENDA ... NU DIRECT unui OPERATOR PRIVAT...
0
0
Constanta e caz de ,,Romania furata,,Nu stiu cum dar acum 20 de ani aveai loc sa parchezi,aveai parcuri,lumea era mai educata,militienii erau mai umili,parca gunoi era mai putin,acum suntem la rivalitate cu zone de conflict din Nigeria,Gambia si alte zone cu dictatori la conducere.vorba cuiva de mai jos la orice ora ai iesi pe sosea e full de masini-lume saraca,nu?
0
0
abia astept sa vina usr la guvernare. Cand se va introduce capitalismul adevarat, nu veti mai avea bani de masini si benzina. Si...ups...va trebui chiar sa munciti. Asa ca noroc cu pesede ca va plimbati si voi.
1
2
si izmanarul dogaru au inceput japca la drumul mare. Astia doi ar trebui trasi in teapa in parcul de la primarie, langa wc-urile de 50 000 euro bucata.
4
0
Ai ,,pilonat"toate trotuarele dar nu ai facut loc de parcare. Noi unde mai parcam ? Acum, ca tacamul sa fie complet, le mai si ridici. Politia locala sa asigure linistea si ordinea publica.Esti un primar slab
6
0
munceste cineva in orasul asta?la orice ora iesi cu masina debitul de masini e acelasi. Unde dracu se duc.toti stai sa te intrebi. Duminica, zi de stat in familie, soseaua plina. Ardeti gazul de pomana si vreti parcari peste tot. Cand o sa munciti nu o sa mai aveti.timp de umblat deampulea.
5
2
primaria nu e obligata sa faca parcari pt toti membrii familiei dotati cu masini. Aveti masini, lucru considerat um lux in vestul europei, atunci va asumati si o parcare cu plata sau lucruri ce tin de bun simt si anume sa nu tii neaparat sa ai masina sub balcon!poti sa parchezi si pe alta strada si sa mergi cateva sute de m. Lucruri care tin d3 civilizatie precum sa nu stationezi in fata bancomatului ocupand o banda ca esti tu smecher. Dar poa sa vina si Kovesi ca e degeaba in orasul asta de inculti si taranoi.
5
3
Parcarea de la gara a vandut-o,toti constantenii care vor sa parcheze ptr cateva minute sunt obligati sa plateasca 3 lei ora,iar locala te amendeaza daca parchezi in fata garii.Pentru masuri similare nemtii si-au dus masinile in zona respectiva,le-au lasat acolo si au blocat zona.Bravo lor!.
5
2
Presupunerea este mama esecului!!! Nu suntem toti pietoni asa cum gresit crezi tu!!! Iar chestiunea cu ridicatul masinilor parcate aiurea tine de bunul simt pe care romanii nu-l au! Unii cred ca daca au masina pot face orice si pot parca oriunde!
7
0
Individul asta care nu a facut nimic, sa fie la fel de prompt si cand vine reparat podul de la Butelii, ca l au tot amanat de 3 ori si nu am vazut promptitudine. A fost promptitudine la data utorizatie la sensul giratoriu de la Doraly, ptr Lidl, sens care blocheaza traficul pana la iesire din oras, dar nu l-a interesat!
10
0
Tot gasim noi un procurator DANA sa-l trimita in Madagascar!
5
0
Domn.primar ce altceva mai stiti sa faceti...decat cu japca...taxe si taxe altceva ce mai stiti...k sa plecati dumneavoastra in germania ptr schimb de experienta pe bani nostri???asfaltati strazi unde vrei..unde vrea agentul economic ai faceti parcare puneti si semafoare cu 40 de metri de intersectie...avem cele mai multe sensuri giratori si canlizari pe mijlocul strazi...podul de la buteli trebuia dat in folosinta de mult dar nu se poate ptr constanteni sa faceti ceva decat sa va bateti joc de noi si sa ne umiliti incontinuare..ati montat 3 stalpi si gata ...pn unde mai mergeti k nesimtirea
17
1
Votati mutulica fagadau
10
2
In sfarsit ceva bun!!!
5
14
Pasul 1. Desfiintam toate locurile de parcare din Constanta. Pasul 2. Dam liber sa se parcheze pe locurile pe care altii le-au platit. Pasul 3. Arde-i pe fraierii care le parcheaza pe unde prind si creste bugetul local. Asta suna a afacere de tip comunist. Sunt complet de acord cu amenzile si toate astea dar DUPA ce mi-ai oferit alternative. Sa inteleaga tot prostul, intai faci parcari, abia apoi ii arzi, pe buna dreptate, pe aia care nu le folosesc.
20
0
in sufragerie sau iti iei loc de parcare platit. Nu suntem obligati sa te sponsorizam sa parchezi tu cand si unde ai chef.
7
12
Astia care aproba sunt doar pietoni probabil. Cand n-ajungi la struguri urlii ca sunt acrii. Presupune ca am electrica si nu-ti poluez aerul curat generat de zecile de parcuri din Constanta. Si presupune ca stau pe Mircea. Unde o parchez ?
12
8
Pe imbecilul asta de fatalau nu-l duce capul sau nu vrea sa faca locuri de parcare etajate si atunci el ia de buna tot ce-i zice acel dogaru de la politia locala care si-a ngajta si consoarta semianalfabeta la primarie...
14
3
pe de o parte n-ai facut o parcare desi esti constient ca masinile sunt de 20 de ori mai multe fata de 1989.pe de alta parte banu din amenzi curge,fara numar.asta inseamna''sa fii mafiot''.Pentru cei care nu realizeaza,Fagadau deja ne cere taxa de protectie sa mai stam in Constanta,a facut militieni pe banda rulanta INCEPE JAPCA LEGALA pesedista.O fi corect??O fi bine??
20
3
Trebuie facuta ordine in orasul asta. Daca ai unde parca, parchezi... daca nu, nu. Nesimtirea multora trebuie sanctionata. Mersul pe jos este sanatos!
17
9
asta cu parcatu' in buza usii e boala nationala si creste odata cu valoarea masinii, indiferent ca e usa de cafenea, scoala, mall, etc.
27
4
SEMANATI SI PORMA RECOLTATI ? ASA AU FACUT SI OAMENII CARE AU FOST ALESI DE NOI, AU DESFINTAT PARCARILE SI PUN PIONI CUM AU FACUT LA VICTOTIA SI TOT ORASUL, PORMA RECOLTEAZA MASINILE, BV FAGABOU
17
3
BRAVOOOOOOO in mortii ma-tii . De acord ba cacatule sa le ridici ,ca este o jungla si trafic de lumea a 9-a ... insa treaba asta e facuta ca sa faceti voi bani cacalau.FA in cristosu ma-tii parcari inainte perfect amenajate civilizate si apoi faci selectie intre melteni si oameni de calitate. Dar nu..baga-ne pe toti in acelasi cacat siktir fagadaule ca esti un snob cu freza de tractorist . orasul s-a dus pe pula cu tine in fruncie.
39
7
O ce veste minunata!!!!!
21
2
BRAVO ! sunt o groaza abandonate prin oras
15
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272