REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Lun., 13 Mai 2024
Anul XX Nr. 6728
14.4° Constanța Luni, 13 Mai 2024 Anul XX Nr. 6728
 

Atenție la escroci! Invazie de „surzi” în Constanța

Atenție la escroci! Invazie de „surzi” în Constanța

Victor ROTARU 16 iulie 2023 | 00:00 2571

Atenție cui oferiți ajutor! În ultimele zile mai multe persoane care se dădeau drept membri ai unei asociații regionale pentru surzi, persoane cu dizabilități fizice și copii săraci au apelat la mila constănțenilor, încercând să obțină bani. Polițiștii locali au intervenit și au oprit tentativele de înșelăciune.

Atentie la escroci! Invazie de „surzi” in Constanta

Cel mai recent incident a avut loc aseară, când două tinere de 23 și 25 de ani, din comuna Bărbulești, județul Ialomița, au fost depistate de polițiștii locali în Zona Peninsulară, respectiv  în Portul Tomis, în timp ce solicitau diverse sume de bani de la trecători, clienți aflați la terasele din zonă, simulând faptul că sunt surdo-mute.
Mai mult, pentru a fi mai credibile, cele două prezentau și un formular cu inscripția unei Asociații regionale pentru surzi, persoane cu dizabilități  fizice și copii săraci.

Polițiștii locali le-au interceptat, legitimat și condus la Secția 3 Poliție a municipiului Constanța pentru întocmirea documentației specifice și predarea persoanei în cauză, în vederea continuării cercetărilor, fiind întrunite elementele constitutive ale infracțiunii de tentativa la înșelăciune.

Precizăm că, doar cu o zi înainte, una dintre tinere a fost depistată în stațiunea Mamaia în timp ce făcea același lucru. A fost depistată de polițiștii locali și predată  secției de poliție Mamaia pentru continuarea cercetărilor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
@MODUS OPERANDI - de ce urli?
1
0
deci vedeti in ce tara traiti politia "intocmeste documentatia specifica" si "p***a persoana in cauza" in vedera "continuarii cercetarilor" iar pasarea era a doua zi inapoi la munca! politistii constinciosi au reluat procedura anterioara ... si tot asa ... auzi "tentativa de inselaciune" cand pe acel "tabel" se vad clar sumele stranse adica INSELACIUNE nu tentativa .. si daca un om sarac ia o paine e retinut 30 de zile ... am ajuns sclavi in tara noastra vedeti ce votati la anu
2
0
Etn ici ro mi
2
0
IN BARBULESTI NU SE PLATESC AMENZILE,DE ACEEA SUNT ATAT DE RELAXATI,AU MAI FOST FILMATI SI FOTOGRAFIATI IN PARCARE LA AUCHAN INPREUNA CU DOI BARBATI SI BEENVEUL DIN DOTARE CU NR DE IALOMITA,TOT BARBULESTIUL A FACUT CREDITE BABANE LA BANCI ,CU GARANTIE IMOBILIARA,NU ARE CUI VINDE BANCA IMOBILUL DIN MIJLOCUL KABUL-ULUI,CA SA MA INTELEGETI,NEFIIND PROPRIETARI NU PLATESC UTILITATILE,SA LE PLATEASCA BANCA SAU EXECUTORUL,NU POT FI EVACUATI CA AU IN PERMANENTA COPII MICI SI SUNT CAZURI SOCIALE CA NU AU LOCURI DE MUNCA,AU SI ASIGURARI SOCIALE, AU SI ASIGURARE DE SANATATE,JOACA-O PE ASTA
12
0
Sunt t****i sau c***i, nu etnici r**i...
9
0
Sunt et nici r omi
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407