REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

AU LUAT-O RAZNA DIN CAUZA LOCURILOR DE PARCARE! SCANDAL la miezul nopţii, în 'buricul' urbei!

AU LUAT-O RAZNA DIN CAUZA LOCURILOR DE PARCARE! SCANDAL la miezul nopţii, în 'buricul' urbei!

Replica API 7 octombrie 2019 | 14:00 667

CONSTANŢA:

CONSTANŢA:

Din cauza locurilor de parcare insuficiente din Constanța, cei care au mașini le parchează pe unde pot, riscând să fie amendați sau... să fie sunaţi la miezul nopții de către cel care a închiriat locul de parcare. Așa că, în unele cazuri, șoferii ajung să se certe între ei, aducându-și injurii și amenințări. Un astfel de incident a avut loc și la Constanța, vineri 5 octombrie. Un șofer a fost sunat aproape de miezul nopții de către vecinul său pentru a coborî să-și mute mașina. Cel dintâi a ocupat locul de parcare al vecinului său.

Un scandal s-a iscat la miezul nopții vineri, 5 octombrie, după ce un șofer a fost trezit de vecinul său, aducându-i la cunoștință că trebuie să-și mute mașina, deoarece i-a ocupat locul de parcare situat în centrul Constanţei. Zis și făcut! Numai că cei dintâi l-a atenționat că nu a fost frumos gestul pe care l-a făcut, având în vedere că era o oră destul de târzie, moment în care a început cearta între cei doi.

"Totul s-a întâmplat pe fondul unui loc de parcare pe care dânsul crede că îl deţine, deși este pe proprietatea publică a primăriei, adică pe trotuar. Condus, bănuiesc, de "aburii" alcoolului, acesta m-a sunat la ora 23:27, susținând ca i-am "furat" locul de parcare. Mă aflam singur cu copilul meu care este bolnav în pat și am fost dispus să cobor să îi eliberez locul "său". După ce am parcat mașina l-am întrebat în cel mai frumos mod dacă era necesar să mă deranjeze la o ora așa de târzie, ținând cont că existau și alte locuri de parcare. De acolo au început injuriile și amenințările”, a declarat, pentru Replica, Bahrim Andrei. Cearta a fost filmată de către șoferul deranjat. În filmare se aude cum bărbatul, posesorul locului de parcare cu pricina că, în loc să meargă la copilul bolnav, stă și filmează: ”Are copilul bolnav și el stă pe stradă și filmează. Asta spune tot”; ”Nu mi se pare normal să mă treziți la 11.30 noaptea, să mă înjurați de toți răniţii. Am mutat mașina și i-am spus că nu a fost normal să mă sune noaptea. Am avut bunul simț să vin”, i-a spus șoferul deranjat. ”El nu știe decât să filmeze, să înregistrez, n-are bunul simț să-și găsească un loc de parcare”, a continuat posesorul locului de parcare.

De precizat faptul că Andrei Bahrim a fost cel care și-a lăsat numărul de telefon în parbrizul mașinii, cu mesajul să fie sunat. Acesta și motivul pentru care posesorul locului de parcare a îndrăznit să-l sune la ora târzie.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Situatie penibila!Amandoi sunt vecinii mei,diferenta este ca pe cameraman nu l-am vazut niciodata cu o lopata in mana iarna,dar pe doctor da!Ingrijeste acel colt de strada,trotuarul e spalat la 2 sapt de el personal.Probabil l-a adus in stare sa reactioneze asa,domnul vecinul cameraman e certaret de meserie.Mai bine ar face sa nu mai stea pe spatele parintilor si al sotie,sa mearga la munca si sa-si achite restantele la intretinere!
3
2
Bulangiul ala afemeiat daca este vecin si stie ca locul acela de parcare este fix in fata usi al centrului medical inseamna ca a parcat masina intentionat de asta a si filmat si a postat filmarea fiind vecini stiind fiecare locul lui ar fi trebuit sa respecte pozitia fiecaruia mucosul sa aiba grija cand mai provoaca scandaluri intentionat ca si ceilalti vecini stim cine este oricum va avea surprize este al treilea sau al patrulea vecin care are probleme cu el ,iar astia care aveti probleme cu patronii ,puneti mana si invatati ,si munciti sa ajungeti la nivelul lor
3
6
nea patronu' ca nea patronu'. s-au spus toate mai jos. Ba, dar tu, cel sunat, daca tot te caci pe tine ca ai copilul bolnav in casa, ce cacat ai frecat-o 5 minute afara in loc sa stai cu copilul? Ai sau n-ai copil bolnav. Trist e ca toti pizdarii astia cu gleznele goale s-au transformat in tati ingrijorati, cand nici macar un scutec nu-s in stare sa schimbe. Sau esti in concediu de paternitate, barbate?
5
3
Amandoi secaturi . Bahrim ce natie este ? Marin moldo si 0951 si alte secaturi kokalari si neam de koorve luati multa muye cu kakat. Valea inapoi in Moldova.
2
5
tiganii din tiganie...
2
1
E prostul care il insotea
4
0
Asta e George Costea, un imbecil semidoct, aflat la cel mult a doua generatie incaltata. Amuzant cum a inceput sa fie cocos doar dupa aparitia in peisaj a burtosului agramat.
14
5
Patronul este George Costea, este medic ginecolog. Este o lepra de om.
16
2
cum nu sunt locuri de parcare? este pustie parcarea BLUA AREA ! si doar 2 lei pe ora. la abonament este 200 ron pe luna. jmekerii platesc parcarea 100ron pe an
7
1
parcheaza numai pe trotuar la jumatate de metru de intrarea in clinica...pe partea opusa sunt amenajate locuri de parcare ,cu plata...
10
0
machidnii astia au venit cu niste carute, flamazi si plin de purici tocmai din Grecia, izgoniti. i-auitei ca s-au ajuns acum ciobanii, toata istoria lor ou au crescut, nu au avut tara niciodata.
29
5
Parcarile trebuie sa fie publice si parcheaza primul sosit. Trotuarele sunt pentru pietoni si asa trebuie sa ramana.
25
2
Trotuarele sunt pt pietoni , nu pt masini.Invatati sa mergeti si cu autobuzele sau pe jos , cum se merge in tarile civilizate,nu doar cu masinile.Sunteti in stare sa intrati cu masina pana in casa.Putorilor...
22
3
recent s-au pus stalpisori pe trotuar pe i.g.duca, de la ferdinand pana la bdul mamaia. in piata grivitei si imprejurimi e cu plata, deci ei se cearta pe ce a mai ramas, 2 trotuare amarate, mici. cum zici : multumim fagabou pe machedoneste?
10
4
Mosneagul ala e patron de clinica? Ce tupeu ordinar, si el si umflatul alalalt, cei doi semianalfabeti care judeca familia vecinului in public. Atata pot, asta e specia, mancatori de kkt care se dau harnici pe muschiul altora. Sa va puna Fagadau inca 3 stalpi acolo, sa nu ai motiv de cearta; apropo, domnu Faga, declarai pe facebuci ca inventati 100 de locuri noi de parcare pe saptamana, cum merge treaba? Brrr oaie!
16
3
Ba toti vorbiti aiurea ! Daca omul are spatiu comercial in acte , nu are voie nimeni sa ii parcheze in fata , nu conteaza ca e trotuar , domeniul public ... Pe langa gard e alta treaba dar in usa lui in fata nu are voie pt ca ii afecteaza activitatea ii ia intrarea . Adica ala cu ditamai vila nu poate sa parcheze in fata lui si trebuie sa mearga in parcarea de la blocuri ?? Sau primaria sa ii puna stalpi In fata ca sa nu mai poata parca absolut nimeni .
6
19
Nici unul din soferi , nu are dreptate . Ala este un trotuar si nu o parcare .
18
2
smardoiala asta ieftina nu este din cauza stalpilor pusi de primarie,mereu au existat oameni tari in gura in orasul asta care cred ca ei detin totul
12
1
Asta se intampla cand ne conduc machidonii...Au confiscat orasul si institutiile de stat cu neamurile lor!
31
6
Frate nu mai pot cu smecherii astia care cred ca trotuarul si portiunea de strada din fata casei sunt ale lor! Baaa, e domeniu public, retardatilor!
34
4
Mache mare noroc ai avut ca vecinul a fost calm. Fa-mi mie asta si iti smulg inima din piept branzar prost.
27
8
Daca eram in locul tau...ce picioare in gura ii dadeam,mai ales dupa gestul cu tigarea.Genul asta de oameni trebuie scuipati si palmuiti.
22
3
Cat timp este domeniul public singurul lucru care trebuia facut era sa-i rupa muia cacaciosului si sa-l trimita la cimitirul municipal pt ca acolo locurile sunt cu adevarat private! Totusi cred ca au ei ceva altfel nu cred ca-l suna maimutoiul
24
2
Ce talent de cioara borata are machidonul ala batran si lesinat. Fix o flegma si un sut in cur merita mosu ala, iesi acasa fmm.
30
6
Un machedon primitiv, pe care cateva sute de grame de alcool il transforma brusc in smardoi.
33
4
Da ce voce de pizda are ala de filmeaza. Ba tu sigur esti barbat ?
16
15
Ar trebuii anulate toate locurile cu plata. Toti meltenii care si ridica bastoanele cu nr sa o suga.
23
8
Centrul medical ARTEMIS ....machedoni
31
5
Ai filmat pana te au lasat aia cu ochii la luna! Si ce vroiai sa ti faca politia, sa ti dea o batista sa ti stergi mucii?
12
12
Efectul Fagadau dupa ce a umplut orasul cu stalpii lacomiei si locuri de parcare cu plata sa vedeti ce ciomageli urmeaza
32
8
Cei doi se cearta pe trotuarul din fata cotetelor. Primare, elibereaza toate trotuarele. Cata nesimtire pe cocalarul cu clinica...
21
4
Cumpara-ti strada ba paronu pooli. Si saracia aia de asa zis vecin care il pupa-n cur pe zdreanta de patron sa ne suga la poola. Va cacati pe voi cu harfe de interlopi dar nu aveti bani sancumparati un loc de parcare. Inca aveti mentalitate de melteni comunisti. V-an gura de martalogi!
25
7
Trebuia sa l primeasca cu flori? Dupa ce a parcat aiurea tot el cu gura mare. Trebuia batut
19
12
E normal ca sa faceti numele victimei public si a patronului, nu? Asta face diferenta dintre un ziar onorabil si o fituica aservita. In ce-l priveste pe asa zisul patron, sa ne 3,14-3,14 pe el.
37
3
Acel patron ce clinica are
15
2
Vezi ce patesti daca nu daj buna ziua?
8
2
Esti un agitator, penibil si un prost crescut. Chiar daca nu era un loc platit...macar din bun simt nu parchezi in poarta omului. Daca ti-ar fi facut tie cineva la fel ti-ar fi convenit? Bine ca aveti telefoane performante sa filmati. Esti un mare jeg
29
32

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102