REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Audi LĂSAT pe BUTUCI, în zona Far! Hoții au avut de muncă, nu glumă!

Audi LĂSAT pe BUTUCI, în zona Far! Hoții au avut de muncă, nu glumă!

Replica API 5 decembrie 2018 | 00:07 1048

Hoții au dat atacul în noaptea de luni spre marți, 3 spre 4 decembrie, în zona Far! Aceștia au filat un autoturism și, vâzând că nu a mai fost mișcat de ceva zile, au decis să-l lase pe butuci. Astfel, i-au furat cele 4 roți fără nici o reținere.

Cei ce au văzut "grozăvia" au fost vecinii proprietarei autovehiculului, în dimineața de 4 decembrie. ”Azi dimineață am văzut, când am coborât din bloc. La noi nu s-a mai întâmplat așa ceva... Că mai dispărea un capac, dar toate roțile... Au avut ceva de muncă hoții, vă dați seama. I-au pus aici un cauciuc, iar pe partea cealaltă un cric. Proprietara cred că nici nu știe”, au spus oamenii.

Este vorba despre un autoturism marca Audi, iar proprietara a plecat din țară. Potrivit informațiilor noastre, femeia muncește în străinătate și a plecat duminică, la domiciliu rămânând mama acesteia cu copilul. ”Și-a cumpărat mașina de câteva luni. A făcut școala de șoferi, a luat sala și a picat la oraș. Chiar era supărată că trebuie să dea în ianuarie din nou. Duminică ea a plecat din țară. Probabil că hoții au văzut mașina că era cu zăpadă pe ea, adică nefolosită de ceva zile, și au acționat. O vom anunța pe mama proprietarei”, au mai adăugat locuitorii zonei.

Update: La fața locului au ajuns oamenii legii, care au declanșat cercetările. Mama proprietarei a declarat că mașina nu a mai fost mișcată de circa o săptămână.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Masina de militie nu a ramas fara roti?
1
1
ce-i drept avea niste jante frumoase sper sa-i prinda pe cei care le-au furat, s-au spart case si furat multe in zona far-abator 4-5 poarta 6 in ultimul timp extrem de mult nu se poate sa nu existe inregistrari video in zona
0
0
Se observa si o crestere a vanzarilor de jante cu tot cu cauciucuri pe grupurile de profil...nu se sesizeaza nimeni...
1
0
Se observa o crestere a furturilor si tilhariilor.Se simte ca a fost desfiintata doi si un sfert. Ar fi necesara infiintarea garzilor cetatenesti, politia fiind depasita de probleme.
3
0
rugam cetatenii care vad o carutza de tigani cu roti de audi sa anunte la cea mai apropiata sectie
6
0
Hotii sunt romi sau romini????
1
2
Popor de tigani smardoi si hoti
3
2
De ce comentati rautacios la adresa marcilor de masini. Indiferent de masina, este normal sa se intample asa ceva? Ce face Politia, Jandarmeria? De ce platim taxe si impozite? Doar sa-si primeasca ei salariile?
11
1
Maresale tu vrei sa ne zici ca 90 la suta din posesorii de audi sunt cocalari ce legatura are lozinca masinii cu nivelul intelectual al fiecaruia ideea e ca poti fi la fel de dobitoc si in seat sau citoren.. dar 90 la suta din posesorii din ce masina ai tu cam cum sunt maresale??
8
1
daca pizdele viseaza numai audi pulile ce sa cumpere? totul se trage de la pitipoancele ordinare cu salam in burta si care se viseaza Zavorence sau Rhiance. Prosti sunteti si voi ca le bagati in seama.
4
7
Putea parca masina aia paralele cu bordura. A lsasat-o ca proasta peste trotuar si cu jumatate de masina pe strada......cap fara minte. Ar trebui sa se bage RCA pe masinile de lux diferentiat sa vedem cati isi mai permit asa ceva. Oricum nu si le permit, merg cu fum dupa ei si dau la bobinat difuzoarele din Audi, ca altul nou ar fi prea scump
3
6
toat ziua se plimba si fileaza eventuale lovituri... MOARTE tiganilor! Heil Hitler!!!
8
0
-a luat sala si a picat la oras- .. definitia posesorului modern de Audi
5
7
un cocalar mai putin pe strazi. La cat mai multi!
8
9
stai jos travis, cocalar rapanos fara audi ce esti
9
4
nu stiu cum se face dar posesorii de audi sint in proportie de 90% cocalari rapanosi lobotomizati.cred ca se da un test de mirlanie si prostie ca sa poti conduce un audi.ma bucura ca o rabla abandonata a fost praduita de cocalari.cocalarii intre ei!
8
7
gasiti rotile pe Olx
12
0
Cumpar anvelope cu jenti pt Audi. Astept oferte.
7
1
Niste sarmani bulangii. Probabil tot pentru un al sarman care si a luat Audi si nu isi permite anvelopele sau jantele. Dupaia il vezi pe facebook mare smecher si el . Face liveuri pe manele. Gaozari jegosi. Sper sa murit in cele mai cumplite chinuri. Scursurile societatii.
26
2
cand licitam locurile de parcare ?
6
3
Baietii vrednici lovesc din nou in Zonele de glorie ale constantei, poarta 6, far , cet, henri coanda..km 4 5..
16
2
auzi ba ..tu asta care comentezi ca a lasat masina pe trotuar...vrei sa zici ca tu nu faci asa ..nu parchezi masina pe trotuar ?
19
3
o fi fost un pieton suparat pe buna dreptate, ca vaca si-a lasat caruta parcata pe trotuar. si plecata in alta tara, nu 5 min pan la magazin. foarte bine i-au facut. ps. nu mai zic de , incepatoare, fara carnet dar ditai balena de masina. si ia si injura dupaia in trafic, ca nici sa mearga nu stie
11
42
La banii pe care- i platim ptr.parcari...URAT! Chiar asa la ,noi,in Constanta!
10
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108