REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Autobuze electrice la Constanţa - proiectul va fi discutat în şedinţa Consiliului Local

Autobuze electrice la Constanţa - proiectul va fi discutat în şedinţa Consiliului Local

Replica API 26 iulie 2018 | 02:39 414

Consilierii locali municipali constănţeni sunt convocaţi de primarul Decebal Făgădău în şedinţă, marţi, 31 iulie. Pe ordinea de zi figurează, printre altele, aprobarea acordului de parteneriat şi de asociere privind achiziţionarea în comun de mijloace de transport în comun - autobuze electrice cu lungimea de 10, respectiv 12 metri.

De asemenea, vor fi dezbătute şi alocarea unor sume de bani pentru mai multe cluburi sportive din municipiu.

Iată proiectele referitoare la autobuze, iniţiate de Decebal Făgădău:

Proiect de hotărâre de aprobare a participării în cadrul proiectului, de aprobare a indicatorilor tehnico-economici, a cheltuielilor legate de proiect, precum și de aprobare a Acordului de parteneriat și a Protocolului de asociere privind realizarea în comun a unei achiziții publice ocazionale pentru proiectul "Achiziție de mijloace de transport public - autobuze electrice cu lungimea de 10 m";

Proiect de hotărâre de aprobare a participării în cadrul proiectului, de aprobare a indicatorilor tehnico-economici, a cheltuielilor legate de proiect, precum și de aprobare a Acordului de parteneriat și a Protocolului de asociere privind realizarea în comun a unei achiziții publice ocazionale pentru proiectul "Achiziție de mijloace de transport public - autobuze electrice cu lungimea de 12 m".

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Autobuze electrice sunt atractive
0
0
Sa achizitioneze autobuze electrice. Orasul este poluat. Nu sunt bune cele diesel ptr ca polueaza. Ganditi de 10 ori si actionati o singura data, mai astia de la conducerea urbei!
0
0
ce ofticati sunt pesedeii cin isi iau muie zilnic .a fost transport electric in constanta dar nu se putea fura ca la motorina prin firma lui Strutinski de aia l-au scos .pesedeilor sunteti niste jeguri inculte va pricepeti numai la furat si la luptata cu personaje imaginare ,stat paralel ,soros ,chestii
3
0
iar imprumut de la banca mondiala de sute mil euro , iar ciupeala , uitati-va ce fata de pampalau are , genul ala care era mascarit maxim . de ce nu atragem fonduri europene faggotdau ? pt ca nu poti ciupi ? fmmmm
11
0
de ce il descurajezi ? stai sa vedem ce realizeaza , daca era un usr-ist sorosist ziceai ca e f bine . Du -te in pula mea de jegos !
1
4
hai mai bine sa trecem la reamvaie sa punem sine de cale ferata in oras ca se poate fura mai mult
0
3
fagadute decebal, cel mai slab primar al orasului, din toate timpurile
13
2
Aoleu mama,asta chiar da cu bata'n balta,chiar isi bate joc de noi.Drept cine ne crede?Uite asa-i trece ziua si isi ia leafa...latrand aiurea la stele.Problemae ca sunt unii care pun botul.E vai de curu nostru iar noi visam ozn-uri.A fugit ala cu samba lui si a venit asta sa ne invete reggaeton si sa numaram pana la 3.
13
1
Pai au achizitionat , acum o luna , cam 100 de autobuze diesel Isuzu . Alea electrice , pentru ce sa fie , daca ai achizitionat , diesel Isuzu ?
12
1
Nu-i o idee buna. Dupa ce s-a distrus reteaua electrica a autobuzelor acum alti bani cheltuiti aiurea pentru a face ceva la care s-a renuntat.Vai de Constanta. In loc sa mergem inainte dam inapoi. Am ajuns un oras mai urat ca o comuna.
14
4
Bravo PSD bravo Fagadau
5
21
Mazare a scos Tranvaiele unde peste tot lume exista. Pe el in dosre in cur de poluarea noastra din oras. Si fagadau asta cine stie ce manevra are cu astea electrice. Trist
12
4
nu are fagadau in plan sa demisioneze si sa ne lase in pace ? sa plece la oi...
15
3
Dane, ai mare dreptate! Manipulare de ignorant.
6
1
Constanta a avut autobuze electrice -trolebuze, pe care Mazare le-a inlocuit cu cazane fumegande. Acum se reintorc la varianta electric? Cam multi ani le-au trebuit. Semn ca nu gandesc decat din 10 in 10 ani
10
3
Este la moda sa cumperi autobuze electrice dar cred ca se grabesc, nu exista infrastructura pentru mentenanta, costurile cu intretinerea sunt enorme.
12
0
sunt prost. incerc sa o dreg sa arat si eu bine dar tot cel mai mare bou al constantei o sa raman. intru in istoria orasului. iau autobuze sa mearga prin aer ca strazile nici una nu e dreapta. nu mai zic de lumina. aia cu leduri. bezna totala. sa umble hotii ca lumea. eu sunt prost si am puta mica
14
3
Sa plece la muzeu,dupa ce isi termina mandatul,ca este praf si pulbere
16
2
E minciuna. E absurd sa iei autobuze electrice cand deja ai comandat altele diesel. Incearca manipulare.
21
5

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367